De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

De geschiedenis van de Nike Free TR

De geschiedenis van de Nike Free TR begon met Nike atleten die op blote voeten trainden. Zij dienden als inspiratiebron voor het merk voor een nieuwe zoolconstructie die het gevoel moest overbrengen van hardlopen zonder schoenen. In 2005 werd de Free-serie van Nike geboren. Een uniek loopsilhouet in die tijd, ontworpen om de voeten nieuwe vrijheid te geven en tegelijkertijd de loopstijl te verbeteren en het trainingseffect op de spieren te vergroten. De bescherming en het comfort van een schoen, gecombineerd met de natuurlijke voordelen van de menselijke anatomie. Dat was het idee. Dat is het idee tot op de dag van vandaag. Omdat Nike zijn Free technologie niet alleen reserveerde voor hardloopschoenen.

In de loop der jaren volgden niet alleen evoluties, maar vooral ook andere modellen, waaronder de Nike Free TR. De dagelijkse training is immers ook gebaat bij zo natuurlijk mogelijke bewegingen. Bewegingen die enerzijds het trainingseffect voor de spieren bevorderen en anderzijds uiterst soepel zijn dankzij de ongelofelijk soepele Free-zool. Daarnaast biedt de Nike Free TR een mix van ondersteuning, sokachtige pasvorm en een laag gewicht. Het is expliciet ontworpen om u de best mogelijke ondersteuning te bieden tijdens de training - en de formule werkt. De sneaker is immers al in talrijke versies verkrijgbaar. Elk is een beetje effectiever, elk is een beetje meer geschikt om uw training effectief en comfortabel te maken.

Trainen met de Nike Free TR: comfort en een natuurlijke bewegingsvrijheid

De basis van elke training: je voeten en gewrichten. Zij hebben steun en comfort nodig, en bescherming tegen grote stress. Met de Free TR wil Nike precies dat doen. Het bovenwerk van de premium sneaker is zo ontworpen dat je er nauwelijks iets van merkt, zodat het geen drukplekken achterlaat en niet schuurt. Tegelijkertijd biedt het steun en voorkomt het, samen met de afwikkeling van de schoen, dat u verdraait. De Free-zool laat bewegingsvrijheid toe en dempt tegelijk, zodat u uw knieën en enkels minder snel overbelast. De Nike Free TR, online verkrijgbaar bij Keller Sports, voelt natuurlijk aan. Hij biedt u precies het comfort, de steun en de bescherming die u nodig hebt voor een intense, veilige en efficiënte training.

De TR - de perfecte trainingsbasis dankzij Nike's Free-technologie.

Minimalisme als stelregel. Een gevoel alsof je op blote voeten over de trainingsmat beweegt. Met alle comfort en bescherming. Dankzij innovatieve technologieën heeft Nike met de Free TR de perfecte trainingsschoen aan je voeten gefabriceerd. Dit zijn de voordelen van de Nike Free TR:

  • Vrije zool: de ontwikkelaars van Nike hebben meer dan een jaar lang de beweging van de voet op gras bestudeerd. Zij ontdekten de positieve effecten van blootsvoets lopen op flexibiliteit, evenwicht en versterking van de voet. Nike's Free zool is gebaseerd op deze bevindingen. Het imiteert de bewegingen van de voet terwijl het uiterst flexibel blijft en tegelijkertijd steun en demping biedt. Vandaag is de technologie nog preciezer afgestemd op de anatomie en de natuurlijke bewegingen van de voet van mannen en vrouwen. Het blotevoetengevoel is bijzonder geschikt voor korte loopjes en intensieve trainingen, omdat de voet natuurlijk in alle richtingen kan bewegen. Het stuit nergens op kunstmatig gecreëerde grenzen.
  • Comfortabele pasvorm: Ondersteuning zonder op te vallen. De Nike Free TR heeft een bovenwerk van dun, ademend mesh dat aanvoelt alsof je sokken draagt. Tegelijkertijd geeft het voldoende steun zonder te schuren.
  • Geïntegreerde tong: hoe minder hobbels een schoen heeft, hoe intensiever en sneller je van richting kunt veranderen, het tempo kunt opvoeren en kunt bewegen. En dat zonder dat er iets schuurt. Rechte naden kunnen gemakkelijk open plekken veroorzaken, daarom integreert Nike de tong van de Free TR in het bovenwerk. Hij past comfortabel over de bovenkant van de voet en biedt toch de best mogelijke steun.
  • Zigzagstiksels voor extra steun: Natuurlijk wilt u niet wegglijden in de schoen. Daarom vult Nike het sokachtige bovenmateriaal van de Free TR aan met een zigzagnaad die de veters op hun plaats houdt. Op die manier kunt u de schoen stevig vastmaken zonder drukpunten te creëren.

De Nike Free TR: gemaakt voor je training.

Je krijgt je hartslag omhoog, tilt gewichten, werkt aan je kernspieren of je flexibiliteit. U spant specifiek afzonderlijke spiergroepen of de bloedsomloop aan om uw prestaties en welzijn beetje bij beetje te verhogen. De Nike Free TR doet de rest. Het biedt alles wat je daarvoor nodig hebt. De trainingsschoen vermindert de belasting van de gewrichten, gaat verdraaiing en afglijden van de voet tegen en biedt comfort. Maar het treedt nooit op de voorgrond. U kunt snel van richting veranderen en steeds meer gewicht toevoegen zonder aan uw schoen te denken.

De Nike Free TR in de Keller Sports online shop

Ongeacht je trainingsdoel - of je nu spieren wilt opbouwen, je kernspieren wilt versterken of je flexibiliteit wilt verbeteren - met de Nike Free TR rust het Amerikaanse merk je uit met de ideale trainingsschoen. Natuurlijk is de Nike Free TR verkrijgbaar voor mannen en vrouwen. En de trainingsschoen scoort ook op het gebied van stijlvolle looks: dankzij verschillende kleurstellingen kun je de Free TR aan je outfit aanpassen om je individualiteit tot uitdrukking te brengen. Daarom biedt de Nike Free TR Shop van Keller Sports je een heel scala aan Free TR modellen die je handig bij je thuis kunt laten bezorgen.