De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Het verhaal van de Nike Air Zoom Alphafly NEXT%

Momenten verbinden voor de eeuwigheid. Voor altijd. De relatie tussen Eliud Kipchoge en de Nike Air Zoom Alphafly NEXT% is navenant. In 2019 gingen de twee samen op pad in Wenen om 42,195 kilometer af te leggen in minder dan twee uur. Voor de allereerste keer. Het is gelukt. Eliud Kipchoge kwam in 1:59:40 over de streep en vestigde daarmee een nieuw record dat misschien wel eeuwig zal blijven staan. Maar de première blijft. Voor altijd. Er gingen jaren van voorbereiding aan vooraf. Niet alleen lichamelijk. Samen met Kipchoge werkte Nike aan een schoen die de best mogelijke ondersteuning zou bieden voor langeafstandslopen. Een loper die de grootst mogelijke energie boost geeft. Zowel voor de loper als voor de schoen.

Want met zijn loop in Wenen, creëerde Eliud Kipchoge niet alleen zijn eigen, hij creëerde ook de mythe van de Nike Air Zoom Alphafly NEXT%. Een schoen waarvan gezegd wordt dat hij de prestaties verhoogt. Het duurde even tot Nike ook de Alphafly voor de weg uitbracht. Totdat recreatieve lopers de voordelen van de schoen konden delen met de beste atleten ter wereld. Nu krijg je de kans om te lopen in een schoen waarvan de unieke opzet heeft bijgedragen aan het schrijven van een moment voor de eeuwigheid.

Energie en comfort: de Nike Air Zoom Alphafly NEXT%.

De stevige tussenzool leidt de weg. In de Nike Alphafly NEXT%, vertrouwt het merk op een combinatie van zelden geziene demping en intensieve energieterugwinning. Nike's Zoom technologie, beroemd om zijn reactievermogen, dient als basis. In een speciale versie. Aan de ene kant maakt de Nike Alphafly gebruik van het nog lichtere en meer responsieve ZoomX schuim - en in een nog dikkere versie dan andere Nike hardlopers.

De Alphafly heeft ook twee extra Zoom Air-schoenplaatjes in de voorvoet. Samen met het schuim en een koolstofvezelplaat zorgen ze voor een intense voortstuwing. Het bovenwerk van de Nike Air Zoom Alphafly NEXT% is ook bijzonder licht en geeft de schoen een sokachtige pasvorm.

Nike Alphafly: Zoom - en nog een beetje meer zoom

De Nike Air Zoom Alphafly NEXT% is een loopmachine voor op de weg. Demping. Boven. Energieterugwinning. Alles geeft je een loopgevoel zoals je nog nooit hebt ervaren, zowel afzonderlijk als in combinatie. Dit zijn de technologieën in de Nike Alphafly:

  • Nike Zoom Air schoenplaatjes voor nog meer energie: op basis van samengeperste lucht en intens uitgerekte vezels dempt Zoom Air elke stap en veert het onmiddellijk terug in zijn oorspronkelijke vorm: energieterugwinning. Vrijwel uniek. Het positieve effect op spieren en gewrichten. Merkbaar. Voor de Alphafly, heeft Nike het idee een stap verder gebracht. In de voorvoet, waar je optimaal stapt tijdens een run, vind je twee dikke Zoom Air noppen die je pas nog meer energie geven. Alsof je met elke stap versnelt.
  • Responsieve demping dankzij Nike ZoomX: Nike ontleende het concept voor dit unieke schuim aan de ruimtevaart. Het is ongelooflijk zacht en ook extreem responsief, waardoor het zich onderscheidt van andere schuimconfiguraties van Nike. Het resultaat in de Nike Alphafly: intense demping met merkbare energieteruggave.
  • Minder gewicht dankzij AtomKnit bovenwerk: Met alle technologie, demping en versnellende energie wil je natuurlijk geen gewicht aan je voet hebben tijdens een langeafstandsloop. Dus ontwikkelde Nike zijn AtomKnit voor de Alphafly. Op basis van de beproefde FlyKnit-technologie, die enerzijds sokachtig en anderzijds stabiel is, heeft Nike de vezels opgerekt. Ze gedempt - en zo het gewicht nog verder verlaagd. En dat alles met een effectief ademend vermogen en een efficiënte vochtregulatie.
  • Gemonteerde koolstofvezel plaat voor maximale acceleratie: Demping is één ding. Zonder stabiliteit is het echter maar half zoveel waard, vooral tijdens lange runs. Vooral omdat de energieterugwinningseigenschappen ook te lijden hebben als de schoen te intensief in alle richtingen wringt. Daarom heeft Nike de Alphafly hardloopschoen uitgerust met een plaat van koolstofvezel die precies samenwerkt met ZoomX-schuim en Zoom Air-schoenplaatjes om je pas nog meer dynamiek te geven. En om ervoor te zorgen dat het merk verschillende schoenmaten de juiste hoeveelheid stijfheid geeft op weg naar de eindstreep, is de plaat flexibeler op kleinere modellen.

De Nike Air Zoom Alphafly NEXT%: voor wedstrijden en lange duurlopen

Bij de Nike Alphafly draait alles om prestaties - en langdurige snelheid. Met de Alphafly NEXT% heeft Nike een loper gecreëerd die zich bijzonder comfortabel voelt op de lange afstand, vooral tijdens wedstrijden. Dit wordt vooral gegarandeerd door de ruime demping en de verschillende responsieve technologieën. Het bovenwerk van de Nike Air Zoom Alphafly NEXT% levert ook precies de hoeveelheid ademend vermogen die je nodig hebt op langere afstanden - zonder de ondersteuning te verwaarlozen. Tegelijkertijd zullen zowel vrouwen als mannen het juiste model vinden. Voor de juiste look zijn diverse kleurstellingen beschikbaar, variërend van de voor de hand liggende neonkleuren tot meer ingetogen, maar nooit monotone kleuren.

Nike Air Zoom Alphafly NEXT% bij Keller Sports

In de Nike Alphafly Store bij Keller Sports willen we je niet alleen de theorie van de premium runner geven. Er gaat tenslotte niets boven de onmiddellijke indruk. Vooral als het op loopschoenen aankomt. Daarom hebben we de Nike Alphafly NEXT% intensief voor je getest in onze Keller Sportgids. Zo krijg je een nog betere indruk voordat je de Nike Air Zoom Alphafly NEXT% online bestelt.

Maar we zijn er zeker van dat met zoveel high-tech en zoveel kleurstellingen in onze Nike Alphafly shop, geen enkele wedstrijdloper de fout in kan gaan. Natuurlijk kunt u Nike Alphafly voor mannen en vrouwen vinden bij Keller Sports. Daarbovenop, bieden wij u altijd aantrekkelijke Nike Alphafly aanbiedingen, die u altijd kunt combineren met onze premium korting.