314 0
NIKE
Close

Filter

Nike

Sorteer naar:
NIKE

A Swoosh. A legend. Innovative thinking, creativity and inspiration - that's what it takes to turn a small enterprise in Beaverton, Oregon, into one of the most famous sports manufacturers in the world. NIKE's innovative materials and unique styles have led to significant improvements to lifestyle wear and sportswear for amateurs, professionals and elite athletes alike.

NIKE
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 39
  • 40
  • »
I rely a lot on NIKE when it comes to sportswear. The brand's tops, shorts and pants are just so comfortable! And the shoes offer reactive cushioning and a snug but comfortable fit. With a NIKE outfit, I can forget about the world and concentrate 100% on my performance. Laura Trinkl - Keller Sports Pro

FIND YOUR STYLE

Nike gear: koop nu Nike sportartikelen bij Keller Sports

Vernoemd naar de Griekse godin van de overwinning, Nike premium sport gear is de ideale ondersteuning voor winnaars. Nike producten bij Keller Sports bieden je de perfecte mix van visuele stijl en geoptimaliseerde functionaliteit in kleding voor elke sport . Nike running en tennis kleding voldoen aan andere eisen ten opzichte van Nike fitnesskleding en voor reguliere trainingen. Het kopen van de juiste Nike kleding online wordt een uitdaging met het grote assortiment van artikelen dat we te bieden hebben, maar met een goede en competente partner als Keller Sport aan je zijde, is de hele ervaring eenvoudig en duidelijk gemaakt.

Nike kleding voor elke behoefte

Sinds de eerste sportschoen collectie in 1972 is het assortiment van dit topmerk niet gestopt met uitbreiden. Vandaag de dag biedt Nike je comfort en een goede pasvorm, niet alleen in de stijlvolle sportschoenen, maar ook het volledige Nike kleding assortiment. Nike kleding is ontworpen voor elke sport afzonderlijk, met unieke details waardoor je kan genieten van optimaal comfort tijdens trainingen en wedstrijden. Ook kan je profiteren van de trendy stijl in je vrije tijd. Als een professionele leverancier van sport producten biedt Keller Sport je niet alleen de hoge kwaliteit producten van Nike. Het kiezen van goede producten uit een breed scala aan artikelen is in feite niet zo eenvoudig: de juiste hardloopschoen en de perfecte outfit voor trainingen en wedstrijden is soms moeilijk te vinden - dat is waarom onze consultants regelmatig producten in ons assortiment testen en je nuttige tips geven.

Keller Sports extra: deskundig advies voor jouw keuze van Nike wear

Een van de voordelen van het kopen bij een specialist zoals Keller Sports is dat je het juiste advies krijgt voor hoogwaardige sportartikelen. Het Keller Sports team van deskundigen kan je advies geven in het comfort van je eigen huis en onze shop biedt lage prijzen die moeilijk te overtreffen zijn. Voor het selecteren van de juiste artikelen kan je gebruik maken van de KSPME ® , de Keller Sports Product Matching Engine. Dit helpt je om de juiste kleding te selecteren die aan jouw individuele eisen voldoet. Je bent bijvoorbeeld in staat om te filteren op type ondergrond (zand of gravel) en op het display zullen alle geschikte keuzes verschijnen terwijl alle producten die niet op jou van toepassing zijn, verdwijnen. Tegelijkertijd kan je bij onze deskundige experts terecht die alle vragen over de geschiktheid van je favoriete artikelen kan beantwoorden. Het kopen van Nike wear online is net zo eenvoudig als het aantrekken van je nieuwe Nike gear.

THE KELLER SPORTS GUIDE

Posts and sports products for a healthy, sporty lifestyle.