De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

MOUNTAIN FORCE: EEN PASSIE VOOR SKIËN

In 2006 had Peter Jud genoeg gezien. Hij had regelmatig in de Zwitserse bergen gereisd, volgde zijn passie voor het skiën, maar miste steeds weer één ding: de juiste kleding. Functioneel, maar toch stijlvol. Dus besloot Jud zonder verdere omhaal om zijn eigen label op te richten. MOUNTAIN FORCE was geboren. Sindsdien wil het Zwitserse bedrijf zijn klanten niets minder dan perfecte skikleding aanbieden. Het combineert klassieke Zwitserse kleermakerijen met hightech materialen en stijlvolle designs, die perfect zijn voor zowel op de piste als in de hut of bij het wandelen door de winter.

HIGHTECH ONTMOET MET DE HAND GEMAAKTE ONTMOETINGEN

Vandaag slaagt MOUNTAIN FORCE erin om een evenwichtsoefening te doen die misschien slechts enkelen voor mogelijk hadden gehouden. Het label streeft voortdurend naar nieuwe technische innovaties, naar hightech oplossingen voor de bergen, maar dit alles zonder zijn wortels, zijn vakmanschap te verwaarlozen. Zo wordt elk individueel voorbeeldontwerp eerst met de hand gemaakt tot het prototype uiteindelijk voldoet aan de eisen van MOUNTAIN FORCE en haar klanten. Pas dan is het patroon gedigitaliseerd en klaar voor productie.

Het doel is altijd om kleding te ontwerpen die u tijdens het skiën het hoogst mogelijke comfort biedt en tegelijkertijd bescherming biedt tegen kou en vocht. Het ontwerp van een MOUNTAIN-FORCE-skijas heeft daarom tot 1.500 treden nodig en bestaat uit maximaal 350 afzonderlijke onderdelen. Om altijd de beste materialen te kunnen gebruiken, werkt het bedrijf nauw samen met zijn individuele producenten en werkt het voortdurend aan nieuwe technologieën. Het keramische membraan, bijvoorbeeld, is gemaakt om uw lichaamsklimaat in aangename sferen te houden tijdens het skiën.

IN EEN OOGOPSLAG

  • Jaar van oprichting: 2006
  • Oprichter: Peter Jud
  • Hoofdkwartier: Rotkreuz/Salzburg
  • Website: www.mountainforce.com
  • Sporten: Wintersport

ER GOED UITZIEN EN ZICH GOED VOELEN: BERGKRACHT SKIKLEDING VOOR IN DE BERGEN

Skikleding is echter slechts zo perfect als de oprichter van het bedrijf, Peter Jud, ooit voor ogen had wanneer het materiaal zowel functioneel als comfortabel is om te dragen. Daarom heeft MOUNTAIN FORCE speciale, extreem rekbare skikleding ontwikkeld, die zich altijd aan uw schommels en bewegingen aanpast en bovendien zeer duurzaam is.

MOUNTAIN FORCE skikleding moet er ook goed uitzien en de stijl onderstrepen. Daarom creëert het label eenvoudige ontwerpen en eenvoudige, nauwsluitende, goed passende snitten. En als het gekozen jack bijvoorbeeld niet perfect past, biedt MOUNTAIN FORCE in haar studio's in Oostenrijk en Zwitserland individuele aanpassingen van de been- of mouwlengtes aan. Zo krijgt u uw eigen skikleding die aan u is aangepast.

IN DIALOOG MET DE PROFESSIONALS: TOPSPORTERS OP DE WEG IN MOUNTAIN FORCE KLEDING

De Mountain Force Ambassadors zijn allemaal skiliefhebbers. Professionele atleten, zoals Martina Ertl-Renz of de Amerikaanse Heidi Voelker, die een paar jaar geleden haar succesvolle skicarrière beëindigde, zijn enthousiast over de voordelige snitten en de comfortabele pasvorm van de stukken uit de Mountain Force skicollectie. Maar het zijn niet alleen de dames die vertrouwen op de modieuze winterkleding van het Zwitserse label. Skisportster Peter "Runghi" Runggaldier is ook al enkele jaren ambassadeur van het merk en waardeert de warme kleding onder andere vanwege het zeer lichte gewicht.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.