De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

MONTURA - SAMEN IN DE NATUUR

Het verkennen van de bergen, het bos, de natuur alleen helpt innerlijke rust, maar sluit zich af voor het delen. Gedeeld panoramisch uitzicht. Gedeelde retrospectie. Mislukking. Hardlopen met anderen verhoogt de pretfactor - dacht Montura en is daarin niet de enige. Samen met Workframe, Wilderness en Change maakt het merk deel uit van de Tasci Srl Group, die in 1987 in Rovereto werd opgericht. De kern van de fusie: veeleisende klanten alles bieden wat met bergbeklimmen en outdoor-excursies te maken heeft.

Montura neemt de rol van vernieuwer voor outdoor uitrusting op zich. Ergonomische kleding voor de bergtocht, de freeride, de fiets, de run - Montura biedt altijd het juiste artikel. Doorslaggevend is altijd dat u de best mogelijke steun krijgt; dat u precies de bewegingen krijgt die u nodig hebt om de natuur in alle vrijheid te verkennen. Om u de steun te geven die u nodig hebt om u volledig te kunnen concentreren op sport, vooruitzichten en indruk.

MONTURA ARTIKELEN - FUNCTIE VOOR NIEUWE WEGEN

"Een nieuwe weg zoeken? Oude paden verlaten om nieuwe wegen te vinden. Dit is de mantra volgens welke het merk zijn innovatieve producten creëert. Montura producten moeten u vergezellen wanneer u erop uit trekt, nieuwe routes ontdekt - want ze hebben het allemaal al gezien. Montura producten worden gemaakt waar je gaat: klimmen, op de skipiste, op weg naar de volgende 5.000 m piek. Dat is waar het merk zijn ideeën vindt. Op basis van deze ervaringen neemt zij suggesties voor verbetering van professionals over, werkt deze uit en verwerkt deze later in nieuwe Montura-artikelen. Deze aanpak, gebaseerd op samenwerking, belooft een maximale functie met een perfecte ergonomie voor een aangename draagervaring. Daar komt nog het praktische idee bij. Montura ontwerpt zijn apparatuur zo dat u altijd bij de hand hebt wat u nodig hebt.

IN ÉÉN OOGOPSLAG

 • Oprichtingsjaar: 1987 (Tasci Srl-groep)
 • Oprichter van het bedrijf: Tasci Srl Groep
 • Hoofdkwartier: Rovereto, Italië
 • Aantal werknemers: ongeveer 70 (Tasci Srl)
 • Jaarlijkse omzet: ongeveer 41 miljoen euro (2017/Tasci Srl Groep)
 • Website: montura.it/nl/homepage.php
 • Sport: buiten, hardlopen
 • TIP: Vind afgeprijsde artikelen van MONTURA in de outlet van het merk: MONTURA SALE

GOEDE REDENEN VOOR MONTURA

 • Eerlijkheid: Indien nodig steunt Montura door natuurrampen getroffen gebieden door middel van openluchtevenementen.
 • Professionele inbreng: Voor ontwerp en productie begeleidt Montura professionals op hun expedities om inspiratie op te doen.
 • Voor hobby- en beroepssport: Montura-artikelen zijn zowel geschikt voor uw excursies als voor de eisen van berggidsen.

MONTURA BIJ KELLER SPORTS

Perfecte ergonomie en comfortabele sneden maken het begin. Functie volgt kort daarna. Waterafstotende membranen en UV-bescherming behoren net zo goed tot de basisuitrusting van veel Montura-artikelen als doeltreffend isolerend Pertex Quantum®-materiaal. Precies wat u zoekt? U kunt Montura bij ons online vinden. Als Montura-dealer biedt Keller Sports u het volledige gamma materiaal van de Italianen aan. Softshell jassen, het behaaglijke fleece, functionele shirts, fietsbroeken en functionele broeken voor trekking. Plus shorts voor zomerse wandelingen, tanktops voor warme dagen en isolerende jassen voor koude dagen. Dit alles is verkrijgbaar in onze Montura Shop - vaak tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen in de Montura Sale.

GEÏNSPIREERD DOOR EXPEDITIES, GEDRAGEN IN DE NATUUR

Montura producten begeleiden professionele atleten zoals extreme bergbeklimmer Hans Kammerlander op hun klimroutes, expedities en skitochten. Het merk organiseert ook workshops met professionals om een uitwisseling van ideeën aan te moedigen. In de loop daarvan ontstaan nieuwe perspectieven, aan het eind waarvan nieuwe ideeën moeten worden uitgewisseld. De beslissende factor is altijd de ervaring, die het zoeken naar nieuwe wegen vergemakkelijkt en zo de weg baant voor innovatie. Een intensief proces, dat Montura-artikelen niettemin niet tot een paar sporten beperkt. U kunt de uitrusting van het Italiaanse merk krijgen voor uw wandeltochten, maar ook voor de skipistes, uw fiets- en klimtochten en uw kanotochten. Wanneer u de natuur wilt verkennen, geeft Montura u de juiste kleding voor uw nieuwe pad.

MONTURA PRODUCTEN: GOEDGEKEURD DOOR BERGGIDSEN

Montura's aanpak werkt niet alleen in theorie. Degenen die het moeten weten, leggen sterk de nadruk op de geschiktheid van de jassen en functionele kleding van het merk. Ze zijn er gewoon van afhankelijk. Montura rust dus niet alleen talloze atleten en avonturiers uit, maar ook bergredders en zelfs berggidsen gebruiken Montura artikelen voor hun dagelijkse krachtmeting met de natuur, waarbij ze zich wapenen tegen elk weertype. Zij vertrouwen op de innovaties van het ambitieuze merk en kunnen daarop vertrouwen. Compromissen uitgesloten. Er bestaat nauwelijks een doeltreffender kwaliteitszegel.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.