KELLER Premium: bespaar 10% korting* & geen verzend- en retourkosten bij elke bestelling Meer informatie
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.
2256

MONTURA - SAMEN IN DE NATUUR

Om de bergen, het bos en de natuur te verkennen, helpt de natuur alleen al de innerlijke rust, maar is gesloten om te delen. Gemeenschappelijk panoramisch uitzicht. Een gedeelde terugblik. Het valt eruit. Samen met anderen weglopen verhoogt het plezier - Montura dacht en staat niet alleen. Samen met Workframe, Wildnis en Change maakt Brand deel uit van de Tasci Srl Group, die in 1987 in Rovereto werd opgericht. De kern van de fusie: veeleisende klanten alles bieden wat ze nodig hebben voor bergbeklimmen en outdoor excursies.

Montura neemt de rol van innovator op zich op het gebied van outdoor apparatuur. Ergonomische kleding voor de bergtour, freeride, fiets, run - Montura biedt altijd het juiste artikel. Het is altijd van cruciaal belang om u zo goed mogelijk te ondersteunen, zodat u precies die bewegingen kunt maken die u nodig heeft om de natuur volledig vrij te verkennen. Om u de hulp te geven die u nodig heeft om u volledig te concentreren op de sport, het uitzicht en de indruk.

MONTURA ARTIKELEN - FUNCTIE VOOR NIEUWE WEGEN

"Op zoek naar een nieuwe manier". Verlaat oude paden om nieuwe manieren te vinden. Het is onder deze mantra dat het merk zijn innovatieve producten creëert. Montura artikelen moeten u begeleiden wanneer u uitgaat, ontdek nieuwe routes - want ze hebben dit alles al gezien. Montura producten worden gemaakt waar u ze wilt: tijdens het klimmen, op de skipiste, op weg naar de volgende 5.000m. Daar vindt het merk zijn ideeën. Op basis van deze ervaring worden verbeteringsbenaderingen van professionals gebruikt, ontwikkeld en later verwerkt in nieuwe Montura-artikelen. Deze aanpak, die gebaseerd is op samenwerking, belooft maximale functionaliteit met een perfecte ergonomie voor een aangename draagervaring. Daarnaast is er het praktische idee. Montura ontwerpt zijn apparatuur zo dat u altijd bij de hand heeft wat u nodig heeft.

IN EEN OOGOPSLAG

  • Oprichtingsjaar: 1987 (Tasci Srl-groep)
  • Oprichter van het bedrijf: Tasci Srl Group
  • Hoofdkantoor: Rovereto, Italië
  • Aantal medewerkers: ongeveer 70 (Tasci Srl)
  • Jaaromzet: ongeveer 41 miljoen euro (2017/Tasci Srl)
  • Website: montura.it/de/homepage.php
  • Sporten: Outdoor, Hardlopen

GOEDE REDENEN VOOR MONTURA

  • Eerlijkheid: Waar nodig ondersteunt Montura gebieden die getroffen zijn door natuurrampen door middel van openluchtevenementen.
  • Professionele input: Voor het ontwerp en de productie begeleidt Montura professionals op hun expedities om hen te inspireren.
  • Voor hobby & professionele sporten: Montura artikelen dienen zowel uw excursies als de eisen van berggidsen.

MONTURA BIJ KELLER SPORTS

Perfecte ergonomie en aangename snedes maken het begin. De functie volgt kort daarna. Waterafstotende membranen en UV-bescherming behoren net zo goed tot de basisuitrusting van veel Montura artikelen als de effectieve isolatie van Pertex Quantum® materiaal. Precies wat u zoekt? Bij ons vindt u Montura online. Keller Sports, als Montura dealer, biedt u als Montura dealer het volledige gamma van Italiaanse uitrusting aan. Softshell jassen, de comfortabele fleece, functionele shirts, fiets- en functionele broeken voor trekking. Plus een korte broek voor wandelen in de zomer, tanktops voor warme, isolatiejassen voor koude dagen. U kunt dit alles krijgen in onze Montura Shop - in de Montura Sale - in de Montura Sale vaak zelfs tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen.

GEÏNSPIREERD DOOR EXPEDITIES, GEDRAGEN IN DE NATUUR

Montura artikelen begeleiden professionele sporters zoals de extreme bergbeklimmer Hans Kammerlander op hun klimroutes, expedities en skitochten. Het merk organiseert ook workshops met professionals om de uitwisseling van ideeën te stimuleren. In de loop van deze workshops komen nieuwe gezichtspunten naar voren, waarna nieuwe ideeën worden uitgewisseld. Doorslaggevend is altijd de ervaring, die het zoeken naar nieuwe wegen vergemakkelijkt en zo de weg vrijmaakt voor innovatie. Een intensief proces dat Montura artikelen niet aan een paar sporten nagelt. U kunt de uitrusting van het Italiaanse merk voor uw wandeltochten krijgen, evenals de skipiste, uw fiets- en klimtochten en kanotochten. Wanneer u de natuur wilt verkennen, geeft Montura u de juiste kleding voor uw nieuwe manier van werken.

MONTURA PRODUCTEN: AFGEKNEPEN DOOR BERGGIDSEN

Montura's aanpak werkt niet alleen in theorie. Degenen die het moeten weten, onderstrepen de geschiktheid van de jassen en de functionele slijtage van het merk op duurzame wijze. Ze zijn er gewoon afhankelijk van. Montura rust niet alleen talrijke sporters en avonturiers uit, maar ook bergredders en zelfs berggidsen gebruiken Montura artikelen voor de dagelijkse krachtproef met de natuur en bewapenen zich zo voor elk weertype. Zij vertrouwen op de innovaties van het ambitieuze merk en kunnen erop vertrouwen. Compromissen uitgesloten. Er bestaat nauwelijks een beter kwaliteitslabel.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.