De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

MONS ROYALE: VAN RUIMTEVAARTPROBLEMEN TOT FUNCTIONEEL DESIGNERONDERGOED

Bergen waren nooit het probleem. Eenmaal op de top, om vervolgens brede sporen achter te laten in de sneeuw, had Hamish Acland de grootste uitdaging al achter de rug. Gebrek aan ruimte. Als vrijer was hij alomtegenwoordig zodra Acland zich voorbereidde op zijn volgende reis. Uitrusting. Laarzen. Ski's. En de kleren. Verhuisdozen zouden praktisch zijn geweest, maar op de een of andere manier nutteloos. Hamish Acland keek dan ook dankbaar naar elk deel dat hij zowel op de berg als 's avonds in het dorp kon dragen. Hoodies, broeken en shirts dienden precies dit doel.

Alleen het functionele ondergoed deed niet mee. De Nieuw-Zeelander gaf de voorkeur aan merinowol vanwege zijn uitstekende eigenschappen. Maar helaas had geen enkel merk medelijden met hem gehad om tenminste een beetje stijl toe te voegen aan de optimale functie. Nu had Hamish Acland gewoon verder kunnen zoeken, op een gegeven moment had hij de gegeven frustratie kunnen verwerken. In plaats daarvan werkte hij samen met grafisch ontwerper Hannah Aubrey. Ze heeft ontworpen. Hij zorgde voor de functie. De samenwerking werkte. In 2009 presenteerden de twee uiteindelijk de eerste Mons Royale producten van stijlvol en optisch uniek functioneel ondergoed. Mons Royale is geboren.

KONINKLIJKE ARTIKELEN VAN MONS ROYALE: NATUURLIJK UITGERUST VOOR EXTREME OMSTANDIGHEDEN

Het moest mogelijk zijn om functioneel ondergoed een goed deel van de stijl te geven. Dat is het idee achter Mons Royale. Het is al lang in de praktijk gebracht. Het Nieuw-Zeelandse merk vond al snel aanhangers, nieuwe werkterreinen, en breidde zich uit. Naast functioneel ondergoed zijn er nog andere kledingstukken toegevoegd om te skiën en mountainbiken. Mons Royale levert ondertussen bijna alle diensten voor uw excursies in de bergen, op het pad of gewoon de ontspannen avond tussen restaurant en favoriete bar.

Altijd in het midden: Merino wol. Want alleen dat heeft precies de kwaliteiten die oprichter Hamish Acland van de artikelen van Mons Royale verwacht. Hitte. Koud. Geen probleem. Merinoschapen groeien meestal op onder extreme omstandigheden - bijvoorbeeld in de bergen van Nieuw-Zeeland. Extreme hitte ontmoet ijskoude temperaturen. Tussendoor. Wol. Hij is bestand tegen de extremen, levert altijd precies wat de dieren nodig hebben, dankzij de producten van Mons Royale levert hij precies wat u nodig heeft op uw ski's of fiets. Functie en kwaliteit staan voorop. Maar niet alleen. Omdat Mons Royale ook oog heeft voor duurzaamheid en dierenwelzijn.

IN EEN OOGOPSLAG

  • Jaar van oprichting: 2009
  • Oprichter van het bedrijf: Hamish Acland
  • Hoofdkantoor: Lake Wanaka, Neuseeland
  • Aantal medewerkers: bijna 50
  • Jaaromzet: n.v.t.
  • Website: eu.monsroyale.com/
  • Sporten: Outdoor, Wintersport, Fiets

GOEDE REDENEN VOOR MONS ROYALE.

  • Design: Mons Royale gaat nog een stap verder met functioneel ondergoed en geeft het unieke ontwerpen.
  • Eerlijkheid: Mons Royale laat een wolproductietest uitvoeren om ervoor te zorgen dat de wol onder eerlijke omstandigheden voor mens en dier wordt geproduceerd.
  • Voor hobby & professionele sporten: Het ZQ-keurmerk garandeert dat Mons Royale Merino wol van duurzame boeren afkomstig is.

MERINO UITRUSTING IN DE KONINKLIJKE WINKEL VAN BERGEN BIJ KELLER SPORTS

Als je het perfecte materiaal voor buitenreizen zou kunnen schilderen, zou het geur voorkomen, mooi zijn, licht, zacht, luchtdoorlatend en de lichaamstemperatuur regelen. Dat is precies wat Merino wol levert. De krullende structuur voorkomt dat geurvormende bacteriën zich aan de vezels hechten. Tegelijkertijd zijn de vezels licht, maar blijven ze warm en isolerend, ook als ze nat zijn. Bovendien absorbeert geen enkel ander materiaal meer vocht en leidt het vervolgens weg van het lichaam. Dit houdt het op een aangename temperatuur, zowel bij warm als koud weer.

Vooral omdat merinoswol dunner is dan andere materialen, glanst het met intensief ademend vermogen en ligt het dankzij zijn zachte structuur comfortabel op de huid. Zonder te krabben. De producten van Mons Royale combineren al deze eigenschappen. De beste bergomstandigheden. Zeker omdat Keller Sports u de producten van Mons Royale online aanbiedt. U vindt er functioneel ondergoed voor mannen en vrouwen, longsleeves, t-shirts, tops, shorts, hoodies, nekwarmers en skimaskers. Keller Sports' Mons Royale Store biedt zelfs shirts, sokken en truien aan.

VAN SKILANDBOUWERS, OLYMPISCHE ATLETEN EN EXTREME SPORTVROUWEN

Olympische sporters, maar ook extreme sporters en avonturiers weten al lang dat de Mons-Royale-Reseller over de juiste uitrusting beschikt voor uw tochten door de natuur. Het merkontwerpproces begint immers altijd bij de basis. Welke eisen stelt het skiën aan kleding, wat doet de fiets eraan? Zo ontstaat het patroon, een idee. De ontwerpers begrijpen dus hoeveel wol ze kunnen gebruiken, waar ze ondersteuning nodig hebben van synthetische of andere natuurlijke materialen. Op deze basis past Mons Royale haar artikelen aan uw sport aan.

Tegelijkertijd hecht het merk veel waarde aan de productie van zijn apparatuur met een zo hoog mogelijk aandeel aan natuurlijke materialen. Temeer daar Gus een schapenboer op de achtergrond is die alles weet van de eisen die intensieve skitochten stellen. Gus houdt van skiën, dus hij streeft naar de best mogelijke uitrusting. "Ik heb een passie voor dit product en de bergen die mijn huis omringen", zegt hij. "Hier werk ik, droom ik, speel ik en beleef ik avonturen. Het is een enorm voorrecht om boer te zijn in deze omgeving en ik ben ongelooflijk blij dat ik het met de wereld kan delen". De essentie. Passie voor natuur, sport en kleding. Dat is precies wat je krijgt op de Mons Royale Sale Sale.

GECERTIFICEERDE MERINOSWOL MET OOG VOOR DE NATUUR EN SOCIALE KWESTIES

Geen functie zonder verantwoordelijkheid. Dit is hoe Mons Royale denkt, dit is hoe Mons Royale zich gedraagt. Daarom is merinoswol voor Mons Royale altijd ZQ-gecertificeerd. Dit zorgt ervoor dat de veehouders voldoen aan de hoogste normen op het gebied van dierenwelzijn en milieubewustzijn en altijd ethisch en duurzaam handelen. De schapen leven van nature in vrijheid, hebben te allen tijde voldoende eten en drinken en worden niet blootgesteld aan stress.

De boeren letten daarbij op de gezondheid van de dieren. Tegelijkertijd is ZQ-Merinowolle maatschappelijk verantwoord ten opzichte van de werknemers en is het bedrijf terug te voeren op de oorspronkelijke boerderij. Om dit alles echt te garanderen, vinden er niet alleen regelmatige controles plaats, maar sluiten de boeren ook langetermijncontracten met hun partnermerken. Dit biedt planningszekerheid en richt zich op dierenwelzijn en duurzaamheid - en op kwaliteit. Omdat ZQ wol voor Mons Royale producten met de hand wordt geplukt.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.