De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

MIZUNO - TRADITIE OM IN TE GLIJDEN IN

Het succesverhaal van de Japanse sportartikelenfabrikant MIZUNO begon met pure passie. Het succesverhaal van het bedrijf van meer dan honderd jaar werd echter blijvend bepaald door het streven naar de hoogste kwaliteit en voortdurende innovatie. Vanaf 1906 verkochten de gebroeders MIZUNO, zelf gepassioneerde honkbalfans, in Osaka en omgeving honkbalapparatuur. Met toenemende ervaring breidden ze ook hun productportfolio voortdurend uit. Van de eigen golfclubs tot aan hardloop-, indoor- en voetbalschoenen en loopkleding, MIZUNO biedt vandaag de dag een breed scala aan hoogwaardige sportartikelen aan.

MIZUNO: PRESTATIES HET LOPEN & BALLENHAVEN LOPEN & BALLENHAVEN

MIZUNO begon al in de jaren dertig van de vorige eeuw naam te maken in de golfwereld en breidde zijn productportfolio uit met golfclubs. Tegenwoordig produceert het bedrijf zeer functionele apparatuur voor vele andere hardloopsporten zoals voetbal, tennis, handbal, rugby, judo, atletiek, tafeltennis, badminton en volleybal. Honkbal is nog steeds een van de stokpaardjes van de Japanners, die in Europa naam hebben gemaakt met hardloopschoenen en -kleding.

In de eerste plaats hebben hardloopschoenen op het gebied van trail running en performance running op straat wereldwijd de aandacht getrokken in de hardloopscene. Speciaal ontwikkelde materialen besparen gewicht en geavanceerde technologieën maken het lopen nog leuker. De kern van deze innovaties is de in 1997 ontwikkelde Wave-technologie, die nu in bijna elke MIZUNO-loopschoen te vinden is. De golfvormige plaat in de zool optimaliseert de demping en voortstuwing tijdens het lopen en zorgt voor optimale stabiliteit.

IN EEN OOGOPSLAG

  • Jaar van oprichting: 1906

  • Oprichters van het bedrijf: Rihachi en Rizo Mizuno Mizuno

  • Hoofdkantoor: Osaka (Japan)

  • Aantal medewerkers: meer dan 5.300

  • Jaarlijkse omzet: meer dan 1,5 miljard Euro

  • Website: mizuno.eu

  • Sporten: Hardlopen

GOEDE REDENEN VOOR MIZUNO

  • Milieubescherming: Met Crew21 lanceerde MIZUNO in 1991 zijn eigen milieuprogramma, dat de ethische code van het merk bepaalt.

  • Professionele input: MIZUNO's ontwikkelaars werken nauw samen met succesvolle professionele atleten om de producten te verbeteren.

  • Voor hobby & professionele sporten: MIZUNO bewijst zijn innovatieve kracht steeds weer met eigen ideeën zoals de Golfplaat.

MIZUNO BIJ KELLERSPORTEN

In de Keller Sports Shop concentreren wij ons vandaag de dag volledig op de kerncompetentie van MIZUNO - lopen: de enorme verscheidenheid aan gespecialiseerde en veelzijdig vormgegeven loopschoenen - het juiste paar schoenen voor elk type loper. Of het nu gaat om training of competitie, of het nu gaat om kortere loopafstanden of marathons, voor de weg of stabieler gebouwd voor de route. MIZUNO biedt door het gebruik van de modernste materialen echte topproducten voor het lopende segment. Het Japanse bedrijf maakt hiervoor gebruik van innovatieve dempingstechnologieën zoals de zogenaamde golfplaat, die bij het walsen in elkaar overgaat en de resulterende krachten in een voorwaartse beweging overbrengt. Bovendien krijgen de loopschoenen met het Wave-systeem daardoor een goede stabiliteit in het middenvoetgebied, die ook een lichte overpronatie kan compenseren. Dit alles bieden wij u aan in de MIZUNO Shop van Keller Sports.

MIZUNO: OVER DE GRENZEN

Duurzaamheid en milieubewustzijn zijn een integraal onderdeel van de bedrijfsfilosofie van MIZUNO. Al in 1991 lanceerde de fabrikant van sportartikelen daarom zijn milieuprogramma Crew21. Dit was een van de eerste bedrijven ooit die een antwoord gaf op het opkomende milieuprobleem en een gedragscode opstelde met maatregelen om het milieu te beschermen. Deze omvatten het gebruik van gerecycleerde materialen en een energie-efficiëntere productie. Sinds de inwerkingtreding van Crew21 publiceert MIZUNO ook een jaarlijks verslag over de sociale verantwoordelijkheid van de onderneming, dat informatie geeft over alle verplichtingen van de onderneming op dit gebied. Trouw aan het overkoepelende motto van de code: "Alle activiteiten van het bedrijf moeten wereldwijd milieuvriendelijk zijn".