1345 0
Close

Filter

Sorteer naar:

Voor sportieve outdooruitdagingen is professioneel schoeisel onmisbaar. De Amerikaanse fabrikant van outdoorschoenen Merrell heeft er zijn hoofddivisie van gemaakt. De schoenen van het merk zijn niet alleen perfect gemaakt voor hun doel, maar overtuigen ook door innovatieve functies en het hoogst mogelijke comfort. In de wildernis, bergen of op eindeloze trainingsroutes: de schoenen van Merrell brengen jou tot topprestaties.

Klik hier voor meer informatie!

85 Aanbevelingen

Selected:

MERRELL
  • «
  • 1
  • 2
  • »
Sorteer naar: 

75 Aanbevelingen

Merrell
  • «
  • 1
  • 2
  • »


Merrell: op robuuste zolen naar succes

Wat in 1981 in het Noord-Amerikaanse Rockford in Michigan met de productie van wandelschoenen begon, ontwikkelde zich in de daaropvolgende jaren tot een instituut op het gebied van footwear. Het toenemende succes was voor een groot deel gebaseerd op het gebruik van nieuwe en moderne technologieën die steeds gericht waren op klantbehoefte. Ga je klimmen, wandelen of een uitdagend partijtje hardlopen? In alle schoenmodellen is de passie van het merk voor activiteiten in de vrije natuur herkenbaar. Het streven naar hoogwaardige kwaliteit houdt Merrell daarbij constant in het oog. Het merk behoort tot de belangrijkste producenten die functionele en baanbrekende outdoorschoenen op de markt brengen.

Toekomstgerichte technologieën als garantie voor maximale prestaties

De hardloper of wandelaar is net zo goed als zijn schoenen het toelaten. Daarvan is Merrell zich altijd bewust. De eerzucht van het bedrijf bestaat er vooral in om jouw activiteiten buitenshuis zo aangenaam mogelijk vorm te geven. Dat krijgt Merrell voor elkaar door de toepassing van de nieuwste technologische verworvenheden. Dankzij de verwerking van de Arctic-Grip-buitenzool ben je niet alleen verzekerd van een stevig houvast. De winter- en hikingschoenen van Merrrell zorgen met deze functie voor perfecte antislip op slecht terrein zoals ijs en sneeuwsmurrie. De hardloopschoenen van de fabrikant overtuigen daarentegen omdat je voeten zeer dicht tegen de grond aan zitten. Je hebt bij je volgende lange trial haast het gevoel of je op blote voeten loopt. Toch kun je er absoluut zeker van zijn dat je voet altijd beschermd is. De trailrunningschoenen van Merrell zijn helemaal op jouw behoeften afgestemd, want je kunt de hoogte van de hiel, de zogenaamde boog, zelf kiezen.

Kwaliteitsmateriaal voor optimaal loopcomfort

Wat het materiaal betreft is Merrell in de eerste plaats gericht op kwaliteit, afgestemd op de eisen van het terrein. Vooral het wandelen op ruig terrein vereist de uiterste stabiliteit van je schoenen. Merrell kiest daarom voor zijn outdoorhiking- en trekkingschoenen voor robuust leer of suède samen met ademende en waterafstotende stoffen. Rubberen zolen met antislip verzekeren de voet van betrouwbare bescherming en houvast. In dezelfde mate dat robuuste factoren absoluut noodzakelijk zijn voor gebruik in een omgeving met een ruige natuur, vereisen duurtochten een zekere lichtheid. Vandaar dat de hardloopschoenen van Merrell overtuigen met luchtdoorlaatbaar textiel zoals mesh en TPU. Ze houden het gewicht van de schoen laag en garanderen toch een hoge duurzaamheid.

Merrell: functie en design in perfect samenspel

Outdoorschoenen van Merrell hebben, behalve zeer veel functionaliteit, een grote keuze aan de meest uiteenlopende kleuren en designs voor jou. Het bedrijf, dat altijd de meest actuele smaak in de gaten houdt en gericht is op modieuze trends, ziet erop toe om jouw voet perfect te presenteren. Zo ben je niet alleen optimaal op jouw sportieve uitdagingen voorbereid, maar kun je jouw schoenen van Merrell ook mooi met vele outfits combineren. Zoek nu je passende outdoorschoeisel van Merrell in onze onlineshop.