804 0
Close

Filter

Marmot

Sorteer naar:

198 Aanbevelingen

Selected:

MARMOT
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Sorteer naar: 

75 Aanbevelingen

merk: Marmot
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »

Marmot specialist in hoge kwaliteits outdoor kleding

Als een specialist op het gebied van outdoorkleding maakt het Amerikaanse bedrijf Marmot sinds 1974 kwaliteitsproducten. Twee studenten van de universiteit van California merkten dat traditionele kleding geen bescherming bood tegen extreme weersomstandigheden en wilden daarom hun eigen outdoorkleding fabriceren. Uit dit idee ontstond een innovatieve onderneming. Bergbeklimmers in het bijzonder vertrouwen op dit kwaliteitsmerk uit California.

Uitstekend presterende hard- en softshelljassen

Sinds het onstaan van Marmot volgen ze al hun doel om innovatieve producten te maken die perfect presteren en van hoge kwaliteit zijn. In 1995 maakte het Californische bedrijf de Marmot MemBrain, een waterdichte en ondoordringbaar materiaal. Dit speciale materiaal biedt perfecte ademing. Dankzij samenwerking met professionele bergbeklimmers, hebben ze outdoorkleding kunnen ontwikkelen dat slechte weersomstandigheden kan weerstaan. Een Marmot regen of hardshell jas kan omgaan met elke uitdaging. Gedurende het ontwikkelingsproces denkt het bedrijf aan duurzaamheid en gebruiken ze natuurvriendelijke materialen. Het meest bekende Marmot kleding stuk is de ?Golden Mantle?, een expeditie parka die speciaal was gemaakt voor de Clint Eastwood Film "The Eiger Sanction". Marmot sponsort meerdere klimmers met hun kleding.

Marmot bij Keller Sports ? een perfect team!

Marmot staat voor kwaliteit en je zult je beschermd voelen in je hardshell of regenjas die in 44 landen worden verkocht! Bij Keller Sports vind je functionele outdoor kleding van dit merk. Wij hebben bijzonder aantrekkelijke aanbiedingen in onze outlet en bieden je gratis verzending aan als je boven een bepaald bedrag besteld. Je kan meer dan alleen laag geprijsde artikelen bestellen bij Keller Sports. Wij bieden ook handige tips aan van onze experts, die extreem veel kennis hebben op hun eigen gebied. KSPME® - de Keller Sports Product Matching Engine ? verzekerd expert reviewed producten. Als je verder nog vragen hebt kan je in contact komen met onze adviseurs via de telefoon of chat. Met zijn excelente informatie en advies is Keller Sports meer dan alleen een traditionele online winkel. Ongeacht of je een goede regen of hardshell jas wilt zul je het perfecte product bij ons vinden! Vertrouw op kwaliteit van de betrouwbare Marmot producten en maak gebruik van de service van Keller Sports. Maak gebruik van deze combinatie voor je volgende activiteit!

THE KELLER SPORTS GUIDE

Posts and sports products for a healthy, sporty lifestyle.