KELLER Premium: bespaar 10% korting* & geen verzend- en retourkosten bij elke bestelling Meer informatie
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.
2332

BIOLOGISCH - EEN MUST-HAVE VOOR MANDALA

Als het gaat om de herkomst van materialen voor panty's, topjes, beha's en homewear van MANDALA, sluit het merk geen compromissen. Door het gebruik van hernieuwbare grondstoffen zoals biologisch katoen en Tencel, maar ook van gerecycled materiaal - bijvoorbeeld van plastic flessen - geeft MANDALA het goede voorbeeld voor een zorgvuldig gebruik van natuurlijke hulpbronnen. De stoffen zijn gecertificeerd met de Global Organic Textile Standard, de Global Recycled Standard en de Oeko-Tex Standard 100. De stoffen zijn gecertificeerd met de Global Organic Textile Standard, de Global Recycled Standard en de Oeko-Tex Standard 100.

YOGI JE LEVEN OP TE KRIKKEN

Het is een echte uitdaging om tot de kern van wat yoga betekent te komen. Sport of religie, meditatie en concentratie, stretching en ontspanning: Het doel van de Asana's - de vloeiende bewegingspatronen - is om de gedachten te laten doorbreken om de geest gemoedsrust te geven. Het spreekt voor zich dat ook kleding een rol moet spelen. MANDALA hecht daarom veel belang aan snedes die ook bestand zijn tegen grote rek en omkering van houdingen. De juiste balans tussen een stevige pasvorm zonder uit te glijden, maar zonder onaangename insnijdingen. MANDALA heeft het gevonden.

IN EEN OOGOPSLAG

  • Jaar van oprichting: 2001
  • Oprichter van het bedrijf: Nathalie Prieger
  • Hoofdkantoor: Tutzing, Deutschland
  • Website: mandala-fashion.com
  • Sporten: Training

GOEDE REDENEN VOOR MANDALA

  • Eerlijkheid: De producten worden geproduceerd in Turkije en Shanghai. Medewerkers worden eerlijk gewaardeerd en betaald.
  • Milieubescherming: Natuurlijke vezels zoals biologisch katoen en Tencel spelen bij MANDALA een doorslaggevende rol.
  • Design: Elk product maakt indruk met zijn creatieve details. Patronen, uitsparingen en materiaalcombinaties zorgen voor optische accenten.

MANDALA BETEKENT EERLIJKE MODE

Voor haar Luxery Activewear richt Mandala oprichter Nathalie Prieger zich niet alleen op een respectvolle benadering van de natuur, maar ook op de mensen die haar ontwerpen maken. De yogamode wordt in Turkije en China onder eerlijke werkomstandigheden geproduceerd. Door regelmatige bezoeken aan de textielfabrieken worden de normen voor een eerlijke betaling en sociale zekerheid direct ter plaatse gecontroleerd.

MANDALA WINKEL: DE KEUZE VOOR UW FLOW

Ziet er geweldig uit. Vrouwelijke snitten, strak of flatterend, ontmoet liefdevol geplaatste details en creatieve kleuren en patronen. Sommige stijlen zijn bijna te goed om "gewoon" mee te nemen naar de yogastudio. Absoluut geschikt voor dagelijks gebruik! Voel je goed. Maximaal comfort is waarschijnlijk het beste. Zacht en toch stabiliserend, licht en toch dekkend, strak maar niet vernauwend - MANDALA heeft de juiste balans gevonden. Oefen geweldig. Vrijheid van verkeer op een nieuw niveau. De producten gaan met alles mee en blijven ook na vele uren oefenen in vorm. Van Vinyasa tot Shavasana de juiste metgezellen.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.