De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

MAAP: STREETWEAR VOOR HET ZADEL

Sport neemt een centrale rol in in Melbourne. Het leven speelt buiten uit. Dicht bij de zee. In parken. In de straat. En daar trekte Oliver-neven en Jarred Smith op toen ze opnieuw willen denken met MAAP-fietskleding. Daarom, omdat de twee wielrenkende referentie hadden, eerder werkte op enkele van 's werelds meest beroemde skate- en straatkledingetiketten. Stanssy. Mambo. Wereldbol. Neven en Smith hadden zich ontwikkeld en ontworpen en ontworpen en vertaald en exact deze benadering van MAAP vertaald. Met haar nieuwe vuur wilden ze stijlvolle bikewear ontwikkelen die ze graag willen dragen. Zowel de uitstekende functie als vanwege een stijlvolle verschijning die als in het streetwear en in het zadel aanvoelt. Kwaliteit en stijl voor de fiets. Deze symbiose creëert MAAP sinds de dag. Overigens heeft het vuur niet besloten dat de vier letters hebben besloten nog niet definitief. Je zou de brug van Melbourne tot atletische kleding kunnen verslaan en net als 'fuserende esthetiek en prestaties'. Van de realiteit zouden beide gevaarlijk zijn.

ITALIË BRENGT PRESTATIES EN ESTHETIEK SAMEN

MAAP denkt altijd in evenwetige esthetiek en technologie. Het paar zet het frame waarin de creaties van het vuur zich voordoen. Het doel is om u de best mogelijke fietskleding te geven die u voor de elementen beschermt. Die comfortabel op de huid zit, die tegelijkertijd stijlbetrouwbaarheid op het zadel brengt. Hiervoor stelt de brand aan de ene kant op duurzame functionele materialen, aan de andere kant op subtiele afdrukken, evenals kleuren, die evenals goed naar het volgende Melbourner-koffiehuis past. Om de prestaties te perfectioneren, werkt MAAP samen met sportwetenschappers tegelijkertijd. De materialen komen uit Zwitserland en Italië, die op hun beurt gunnen met korte bezorgroutes. Omdat MAAP in Milaan produceert.

EEN STIJL, TWEE FITS: DE MAAP-AANPAK

MAAP vindt zichzelf als een klein bedrijf, dat het fietsen van een nieuwe aanraking wil geven. Het stijlaspect. Hij is bekend. Alles begon met fietsenjerseys en slabbakken en sokken. Alles vergezeld altijd een breed kleurenpalet voor het fijne aanraking van individualisme in het zadel. Ondertussen produceert MAAP ook jassen en dikkere appars voor tours op koelere dagen. De Fit blijft fietsen - net nauw met het vuur voor elke stijl van twee snijwonden: de iets strakkere pro fit en het team fit. MAAPS BASELLAYERS bestaan ​​uit speciale premium polypropyleenvezels, die zweet uit het lichaam afvoeren, de lichaamstemperatuur regelen en tegen de eerste verkoudheid handelen. Mesh-inserts verbeteren de luchtcirculatie met lichtere shirts. Met sportwetenschapper Ken Ballhaus, MAAP verbonden ook op de bekleding van zijn bib-shorts totdat de optimale positie werd gevonden.

MAAP-PRODUCTEN IN ÉÉN OOGOPSLAG

MAAP produceert deze fietsartikelen: fiets jerseys voor dames en heren, longsleeve fietsenjerseys voor dames en heren, bib shorts voor vrouwen en mannen, fietsjassen voor dames en heren, wiel sokken en functionele shirts voor fietsers.

BIJ EEN GLANCE

 • Oprichtingsjaar: 2014
 • Grondleggers: Oliver Cousins, Jarred Smith
 • Vennootschappelijk Zeeat: Melbourne, Australië
 • Aantal Medewerkers: <50
 • Jaaromzet: <5 miljoen EUR
 • Website: maap.cc/eu
 • Sporten: Fiets
 • TIP: Vind gereduceerde artikelen van MAAP in de merk outlet: MAAP SALE

3 GOEDE REDENEN VOOR MAAP

 • Billijkheid: MAAP werkt met gecertificeerde fabrieken die staan ​​voor eerlijke arbeidsomstandigheden.
 • Milieuzorg: MAAP is actief betrokken bij het verminderen van de ecologische voetafdruk.
 • Ontwerp: Maaps-oprichter komt uit het straatkleding en breng de stijl over naar Bikewear.

DUURZAAMHEID VOLDOET AAN DE MODERNE AANPAK

MAAP rolt elke millimeter vergezeld van het idee van de natuur. Voor materialen, productieprocessen en levenscycli van individuele stijlen probeert het vuur zich daarom ecologisch te vinden als zinvolle oplossingen. MAAP streeft er dus naar om alleen Bluesign®-gecertificeerde materialen uit 2022 te gebruiken. Bovendien werkt het vuur om uw complete Bikewear-lijn van gerecycleerde materialen te produceren. Dit alles dient als een parasische bestemming: om het fietsen van een moderne aanpak te missen en actief de toekomst van fietsen te vormen.

MAAP BIKEWEAR SHOP IN KELLER SPORTS

MAAP brengt u stijl en best mogelijke functie voor het zadel - en met Keller-sporten kunt u zich volledig aankleden met de stijlen van het Australische vuur. The Evad Bike Jersey voor Bib 2.0 Fietsklap. The Prime Stowe Jacket over de Training Jersey met lange mouwen voor tours op koelere dagen. Alle natuurlijk voor dames zoals mannen, verkrijgbaar in de stijlvolle kleuren van MAAP. Loop gewoon de MAAP-winkel van Keller-sporten. Vooral omdat je kunt profiteren van een van onze aantrekkelijke verkoopacties die je ook kunt combineren met de premiumkorting. Meld je aan voor deze beste aan onze nieuwsbrief. Dus je mist niets.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.