De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

LUHTA: BEGONNEN DOOR VADER EN MOEDER, OVERGENOMEN DOOR DE ZOON...

Iedereen wist precies wat hij moest doen. Mevrouw Luhtanen ontwierp, de heer Luhtanen verkocht. Op basis van deze duidelijke taakverdeling richtte Vithori Luhtanen in 1907 zijn eigen kledingbedrijf op. En het vuur groeide. Zelfs ondanks de materiële tekorten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zelfs na de overname door zoon Jaako. Jaren eerder had hij al het idee gehad om van het kleinere Lahti naar het grotere Helsinki te reizen om nieuwe groothandels te werven en zo het familiebedrijf te helpen de volgende stap op de uitbreidingsladder te zetten. Evolutie volgde.

Luhta vond zijn weg naar de markt voor sportartikelen via traditionele kleding. Later, midden in de skimode. De onmiskenbare ontwerpen van het Finse merk lieten een indruk achter - nog verder naar het zuiden. Luhta breidde zich uit en stuurde zijn premium artikelen naar steeds meer Luhta-dealers. Van het hoge noorden, over de Alpen, naar de hele wereld. Het merk voelt zich daar al lang thuis, maar blijft toch thuis in het rustige Lahti, waar unieke ontwerpen ontstaan die een optimale functie combineren met Scandinavisch modegevoel.

LUHTA PRODUCTEN: HOOGWAARDIGE PRESTATIEGERICHTE MONTAGE

Als er een familiebedrijf achter jassen, broeken en shirts zit, groeien de eisen aan de individuele producten organisch van binnenuit. Luhta-artikelen zijn geen uitzondering. Kwaliteit en design gaan samen, innovatie bevordert nieuwe materiaalideeën en kledingexperimenten - zonder de traditie uit het oog te verliezen. Want Luhta houdt dit altijd scherp. Het Finse merk ziet zijn meer dan 100 jaar ervaring als een groot pluspunt.

Het laat toe om steeds nieuwe innovaties te ontwikkelen op een veilige basis. Prestaties spelen daarbij een doorslaggevende rol. De producten van Luhta moeten u zo lang mogelijk vergezellen op uw reizen naar de Alpen, om u te beschermen tegen kou en vocht. Tegelijkertijd kunt u een stijlvol uiterlijk krijgen. U kunt dus gemakkelijk uw jassen meenemen van de Luhta Sale naar de bar in de avonduren. Athleisure en het hoge noorden gaan immers vanuit verschillende perspectieven perfect samen.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1907
  • Grondleggers: Vihtori Luthanen
  • Vennootschappelijk Zeeat: Lahti, Finland
  • Aantal Medewerkers: 1.700 (Moedermaatschappij Luhta Sportswear Company)
  • Jaaromzet: ongeveer 245 miljoen euro (moedermaatschappij Luhta Sportswear Company)
  • Website: luhta.fi
  • Sporten: Wintersport

3 GOEDE REDENEN VOOR LUHTA

  • Milieuzorg: Als lid van amofri BSCI houdt Luhta zich aan hoge normen van milieubescherming.
  • Billijkheid: Luhta zet zich actief in voor de bescherming van de rechten van de werknemers en voor ethische werkomstandigheden.
  • Ontwerp: Scandinavisch gereserveerd. De producten van Luhta zetten de discrete ontwerptraditie van het Noorden voort.

PREMIUM PRODUCTEN IN DE LUHTA SHOP BIJ KELLER SPORTS

De basis van elk assortiment bij de Luhta-dealer is het ontwerp. Zowel de dames- als de herenkleding van het Finse merk worden gekenmerkt door ingehouden en toch aangenaam opvallende designelementen. Luhta-artikelen voor vrouwen zoals de Joentaus skibroek zijn daarom ook lichtelijk figuurlijk geknuffeld. Daarnaast zijn er altijd effectieve materialen beschikbaar die vocht buiten houden. Zoals onder andere de Kaamanan Men's Ski Jas.

De voering van de wintersportmode van Lahti is opnieuw zo ontworpen dat je op iets warmere dagen niet bevriest of onaangenaam zweet. De perfecte mix van functie en design, van koude- en warmtebescherming, Luhta online, kun je krijgen bij Keller Sports. Als u op zoek bent naar ondergoed voor de skidag, dan vindt u dat in onze Luhta Store, maar ook door te zoeken naar het bijpassende ski-jack en de bijpassende skibroek.

LUHTA-ARTIKEL: SCANDINAVISCH DESIGN EN WINTER DNA

Gegarandeerde sneeuw. Lage temperaturen. Eindeloze natuur. Alleen al om geografische redenen zit de wintersport in het Noord-Europese DNA. Voeg daarbij een bijna griezelig oog voor ongedifferentieerd, altijd stijlvol design - en Luhta-producten combineren beide. Het merk produceert vrijetijdsmode, maar vooral unieke en zeer functionele skimode. De jassen en broeken voor de sneeuw raken het retro-idee, brengen de nieuwste materialen mee en kleden u tijdens uw winterse tochten naar de bergen zowel functioneel als stilistisch optimaal aan.

SOCIALE EN ECOLOGISCHE VERANTWOORDELIJKHEID

Luhta is zich meer dan bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom heeft het merk zich aangesloten bij het amfori Business Social Compliance Initiative. Hun doel is om wereldwijd te zorgen voor veilige, gezonde en ethisch verantwoorde werkomstandigheden. Om dit te garanderen, testen onafhankelijke bedrijven regelmatig leveranciers in opdracht van amfori BSCI. De gestelde normen gaan verder dan de arbeidsverhoudingen. amfori BSCI wil ook bijdragen aan de bescherming en het behoud van het milieu door zijn eigen normen voor de partners vast te stellen.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.