De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

LOTTO PRODUCTEN: VAN DE TENNISBAAN TOT DE HELE SPORTWERELD

De directe wandeling in de richting van het voetbalveld was eigenlijk duidelijk. De Caberlotto-familie had immers al een eigen club bij FBC Treviso. Het lag voor de hand om hun spelers uit te rusten met truien, broeken en schoenen - maar niet in het belang van de Caberlottos. In plaats van het ronde leer wijdde ze zich in juni 1973 aan de kleine vilten bal en presenteerde ze aanvankelijk tennisschoenen als basis voor haar nieuwe merk. Lotto was voor tennis. Eerst. Lotto vestigde zich en rustte John Newcombe al snel uit als achtvoudige Wimbledon-winnaar en Tonino Zugarelli als Davis Cup-winnaar.

Succes, maar geen exclusief recht. Lotto uitgebreid. In het voetbal. Naar basketbal en volleybal. Nieuwe sporten kwamen, het succes bleef. Lotto heeft als materiaalleverancier tennistoernooien, wereldkampioenschappen voetbal en langeafstandswedstrijden gewonnen. De technologieën van Brand dienden grootheden als Boris Becker, Martina Navratilova, Francesco Totti of Cafu als springplank voor hun eigen optreden. Zo werd het merk met het onmiskenbare logo wereldwijd bekend.

TWEE DIAMANTEN. TWEE HOEKSTENEN. GRENZELOOS ENTHOUSIASME VOOR SPORT.

Waar de sport ook plaatsvindt, Lotto artikelen zijn er. Samen met atleten, sporters en vrouwen, hun getuigenissen, wil Brand nieuwe verhalen schrijven, grenzen overschrijden en nooit gebonden zijn aan een enkele sport of een enkel veld - hoewel de basis altijd tennis en voetbal zal zijn. Het logo alleen al spreekt hiervoor. De twee elkaar overlappende ruitjes, die boven elkaar liggen, symboliseren enerzijds de tennisbaan en anderzijds het voetbalveld. Twee sporten. Een brand.

Lotto doet intensief onderzoek om sporters te voorzien van de juiste uitrusting, technisch gezien tot elke uitdaging, voor de wedstrijd, de race of de competitie. Lotto retailers bieden schoentechnologieën aan zoals de concave Syn-Pulse demping, die zowel stabiliteit als explosiviteit en stootvastheid belooft. Tegelijkertijd voelt het merk zich natuurlijk verplicht aan zijn Italiaanse roots en neemt daarom altijd het designaspect mee in zijn ontwikkeling.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1973
  • Grondleggers: familie Caberlotto
  • Vennootschappelijk Zeeat: Trevignano, Italië
  • Aantal Medewerkers: Ongeveer 75 Miljoen Euro
  • Jaaromzet: 200
  • Website: lotto.it/
  • Sporten: Tennis

3 GOEDE REDENEN VOOR LOTTO

  • Milieuzorg: Lotto streeft er voortdurend naar om het grondstoffen- en energieverbruik van haar productie te verminderen.
  • Billijkheid: Door middel van eigen richtlijnen wil Lotto ook bepaalde werkstandaarden met haar leveranciers waarborgen.
  • Voor Hobby & Professionele Sporten: Lotto rust zowel professionals op de WTA en ATP Tour als recreatieve sporters uit.

HOOGTECHNOLOGISCHE TENNISUITRUSTING IN DE LOTTO SHOP VAN KELLER SPORTS

Speciaal voor uw tenniswedstrijd biedt elke Lotto Sale een hele reeks innovaties die uw slagen niet preciezer maken, maar uw bewegingen wel vergemakkelijken. Tennisschoenen van Lotto zijn bijvoorbeeld voorzien van Enerturn cushioning, waarvan het elastische materiaal verschillende dichtheden heeft en die de impact efficiënt opvangt om de energie voor een snelle start vrij te maken. En zodat je niet te intensief in het zweet valt met alle beweging, de overhemden van het Italiaanse merk Deepdry.

Materiaal en structuur werken zo samen dat de stof snel droogt. Lotto producten zijn ontworpen voor hoge prestaties en u kunt Lotto online krijgen bij Keller Sports. Tennisshirts en -shorts voor mannen. Jurken, topjes en ruggen voor het hof voor vrouwen. De bijpassende Lotto-schoenen liggen bovenop. Dit alles is te vinden in onze Lotto Store.

NAVRATILOVA. BECKER. RADWANSKA - TENNIS BEROEMDHEDEN, GESTEUND DOOR LOTTO

Lotto kent voetbal, peddelen en hardlopen. Maar zelden voelt het Italiaanse merk zich zo thuis als op de tennisbaan. Daar zette ze ooit haar eerste stappen. Daar vierde ze enkele van haar grootste successen. Met Martina Navratilova, Boris Becker en Thomas Muster, enkele van de grootste atleten in de geschiedenis van het tennis geopend met Lotto items. Vandaag spelen onder andere Angieszka Radwanska en Wimbledon finalist Kevin Anderson met de dubbele ruit op shirt, rok en short. Uw vertrouwen in elke loterijverkoop zou navenant hoog moeten zijn.

LOTTO'S INZET VOOR DE WERKNEMERS

Gelijkheid, eerlijkheid en veiligheid spelen een doorslaggevende rol voor Lotto, ook buiten de velden, sportvelden en straten. Daarom maakt het merk deel uit van de Federation of European Sporting Goods Industry (FESI). Zij heeft zich tot taak gesteld de werknemers te helpen bij het verkrijgen van hun rechten. Er wordt ook bijzondere aandacht besteed aan de veiligheid op de productielocaties en de bescherming van de gezondheid.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.