2048 0
Close

Filter

Sorteer naar:

Het credo van Loma Jane: door een vrouw voor vrouwen gemaakt. De Australische die in 1989 haar eigen bedrijf startte, had één groot doel voor ogen: vrouwen motiveren om plezier aan sport te beleven en hun eigen lichaam te ontdekken. Zij vindt dat een actief leven niet beperkt moet zijn tot een paar uur per week, maar dat het een levensstijl zou moeten zijn. Daar hoort natuurlijk ook de juiste look bij die vrouwen er altijd goed uit laat zien.

Klik hier voor meer informatie!

75 Aanbevelingen

Selected:

LORNA JANE
Sorteer naar: 

75 Aanbevelingen

Lorna Jane


Lorna Jane: sport en stijl komen samen

De karakteristieke look van Lorna Jane uit het Australische Brisbane geniet tegenwoordig wereldwijde bekendheid. Ondanks haar populariteit is het bedrijf erin geslaagd om niet een massaproduct te worden, maar om altijd enigszins exclusief te blijven. Hoogwaardige materialen en uitstekende afwerking garanderen dat Lorna Jane een premiummerk blijft. Het merk combineert vakkundig actuele kleuren en een vleugje luxe in het design met innovatieve materialen en het hoogste draagcomfort. Als het om sport gaat hoef je met de outfits van Lorna Jane geen keuze meer te maken tussen stijl en functionaliteit.

Sportbeha's: je goed voelen begint bij de basis

Als vrouwen zich zelfbewust en aantrekkelijk willen voelen in hun eigen lichaam, moet de basis in orde zijn. Dat geldt ook voor kleding Juist bij de sportbeha is het draaggevoel doorslaggevend. Daarom zijn de investeringen van het bedrijf erop gericht om voor elk figuur de optimale pasvorm voor sportbeha's te ontwikkelen. Intelligente materiaalcombinaties en verschillende snits garanderen dat tijdens het trainen alles op zijn plaats blijft zitten. Subtiliteit gecombineerd met kleuren geven vrouwen het noodzakelijke stukje zelfbewustzijn. Smalle kruisbandjes, zoals bijvoorbeeld bij de Lorna Jane Tokyo sportbeha, verlenen op magische wijze vrouwelijke elegantie aan de sportieve look.

LJ Excel technologie: Hightech van Lorna Jane

Functionaliteit en duurzaamheid zijn bij Lorna Jane geen loze begrippen. Het bedrijf test elke stof en elk afgewerkt kledingstuk op belastingen die bij trainingen aan de orde zijn. Het kenmerk van de producten is de zogenaamde LJ Ecxel technologie. Deze staat er garant voor dat de hightech materialen waarmaken wat ze beloven. Ingenieuze microvezeltechnologieën geven het lichaam optimale ondersteuning en zijn bovendien flatteus. Weg met de probleemgebieden. Je goed voelen in je eigen lichaam staat juist helemaal bovenaan bij het Australische merk. Het zelfontwikkelde materiaal LJ Ecxel Core Stability laat het figuur er slank uitzien en laat de minder mooie plekken vakkundig naar de achtergrond verdwijnen. Train je graag hard en lang? Dan is de kleding met de LJ Ecxel Compression technologie voor jou de juiste keuze. Compressiekleding ondersteunt niet alleen de workout optimaal maar je herstelt ook sneller.

Lorna Jane: collecties voor alle sportieve vereisten

Iedereen wil toch meer dan één stijl? Elke collectie van Lorna Jane heeft haar eigen karakter en alle onderdelen kunnen uitstekend met elkaar gecombineerd worden: de perfecte partner voor een actieve dag vind je bij Lorna Jane Originals. Bewezen snits en grondig geteste stoffen zijn ideaal voor jouw looprondjes, een sessie in de sportschool of een rustige yoga- en meditatie-oefening. DeLJ Black-lijn is vooral een aanrader als je topprestaties moet leveren en wedstrijden moet spelen. Ondertussen is je outfit ook nog voorzien van vrouwelijke details. Maar voor welk kledingstuk je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je volgende workout een beetje glamour heeft.

THE KELLER SPORTS GUIDE

Posts and sports products for a healthy, sporty lifestyle.