De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

LORNA JANE - PIONIER IN ACTIEVE KLEDING

Lorna Jane ontdekte haar passie voor mode al vroeg. Ze haakte haar eerste bikini toen ze een tiener was. Ze is begin 20 en zit elke avond na haar werk aan haar eettafel om nieuwe outfits te ontwerpen voor haar baan als fitnessinstructrice. Wanneer steeds meer cursisten vragen waar ze de kleding kunnen kopen, neemt de Australische in 1989 een fundamentele beslissing: Lorna Jane geeft haar baan op om zich volledig aan de mode te wijden. Twee jaar later opent ze samen met haar partner Bill Clarkson de eerste Lorna Jane winkel in een winkelcentrum in Brisbane - in een tijd waarin "actieve kleding" zelfs voor merken als Nike nog nauwelijks een begrip is.

Het succes van de Lorna Jane artikelen is overweldigend. Toen ze in 1991 de tweede Lorna Jane winkel opende, kocht een klant het hele assortiment in één keer. Tot op de dag van vandaag vertelt de oprichtster van het bedrijf graag het verhaal over hoe haar man thuiskwam met 25.000 dollar in contanten op zijn fiets. Sindsdien is het succesverhaal onverminderd doorgegaan: Vandaag wordt het Lorna Jane label beschouwd als het premium sportmerk uit Australië voor de actieve vrouw in het algemeen. Lorna Jane producten worden verkocht in meer dan 300 winkels wereldwijd.

LORNA JANE PRODUCTEN: DRIE BASISPRINCIPES VOOR EEN ACTIEF LEVEN

Het label heeft altijd hoge mode-eisen gecombineerd met hoogtechnologisch sporttextiel dat vrouwen ondersteunt bij allerlei sportieve activiteiten. Het merk richt zich op de drie principes: bewegen, voeden, geloven. De oprichtster van het bedrijf, Lorna Jane, heeft met behulp van deze principes haar persoonlijke doelen bereikt en is er vast van overtuigd dat ze ook andere vrouwen kan motiveren.

Toegepast, deze principes vereisen dat elke vrouw dagelijks beweegt, gezond eet en in zichzelf gelooft. Op die manier is een actief en gelukkig leven mogelijk. De juiste sportkleding moet helpen het beste uit jezelf te halen en je elke dag goed te voelen.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1989
  • Grondleggers: Lorna Jane Clarkson
  • Vennootschappelijk Zeeat: Brisbane, Australië
  • Aantal Medewerkers: 1800
  • Jaaromzet: $ 200 miljoen
  • Website: lornajane.com.au
  • Sporten: Training

3 GOEDE REDENEN VOOR LORNA JANE

  • Techniek: Lorna Jane heeft haar eigen stof ontwikkeld, LJ Excel, die in recordtijd droogt.
  • Lange Levensduur: Om een lang leven te garanderen, wordt elke Lorna Jane op voorhand getest.
  • Ontwerp: De "Original"-serie geeft je workout een luxueuze streetstyle met chique prints.

DE LORNA JANE WINKEL BIJ KELLER SPORTS

Te weinig keuze is geen probleem bij Lorna Jane: elke maand lanceert het label tussen 70 en 100 stijlen die in verschillende collecties kunnen worden ondergebracht. Lorna Jane Originals, bijvoorbeeld, is de basiscollectie van het label. Premium tights, shirts en trainingstanks die het hoogste comfort bieden, vormen de kernproducten van deze collectie - als perfecte metgezellen voor een actieve dag. Het ademende 'Original Lifestyle' shirt uit onze Lorna Jane shop heeft bijvoorbeeld een print die luxe street style toevoegt aan je workouts.

Met beproefde pasvormen en grondig geteste stoffen zijn de 'Original' producten ideaal voor tijdens het hardlopen, een sessie in de sportschool of een rustige yogasessie - en natuurlijk ideaal voor onze Lorna Jane Sale. Voor prestaties en wedstrijden, zonder af te zien van vrouwelijke details in je outfit, kun je het beste kiezen voor de "LJ Black"-lijn. Hoge kwaliteit en een uitstekende pasvorm moeten de stimulans zijn om uw volledige potentieel te benutten.

LORNA JANE'S EXCEL TECHNOLOGIE ONDERSTEUNT DE LICHAAMSVORM OPTIMAAL

Om een lange levensduur te garanderen, wordt elk artikel bij Lorna Jane getest op dagelijks gebruik en sportactiviteiten voordat het in de Lorna Jane winkel ligt. De basis voor de meeste producten is de speciaal ontwikkelde stof, LJ Excel. Deze stof krimpt en vervaagt niet, geeft vocht af aan de buitenkant en droogt in recordtijd - ideaal dus voor zware sportkleding. Uitgekiende microvezeltechnologieën in de stof ondersteunen het lichaam bovendien optimaal en flatteren het figuur.

DAG VAN DE ACTIEVE NATIE IN 17 LANDEN WERELDWIJD

Met behulp van dergelijke innovaties probeert het label zijn klanten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen door middel van een bewuste levensstijl - trouw aan de bedrijfsclaim "NOOIT, NOOIT, NOOIT opgeven". Lorna Jane, de oprichtster van het bedrijf, is nu meer dan 55 jaar oud en geeft nog steeds het goede voorbeeld. Een paar jaar geleden begon ze in Australië op eigen houtje "Active Nation Day" om vrouwen en hun gezinnen aan te moedigen een actiever leven te leiden. Bij het jaarlijkse evenement, dat altijd in het laatste weekend van september plaatsvindt, waren in 2019 al amateuratleten uit 17 landen over de hele wereld betrokken met honderden evenementen.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.