KELLER Premium: bespaar 10% korting* & geen verzend- en retourkosten bij elke bestelling Meer informatie
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.
2048

LORNA JANE - PIONIER VOOR ACTIEF DRAGEN

Lorna Jane ontdekte al vroeg haar passie voor mode. Ze haakte haar eerste bikini als tiener. Begin jaren '20 zit ze elke avond na het werk aan haar eettafel om nieuwe outfits te ontwerpen voor haar werk als fitnesstrainer. Als steeds meer studenten vragen waar ze de kleding moeten kopen, neemt de Australiër in 1989 een fundamentele beslissing: Lorna Jane stopt met haar baan om zich volledig aan de mode te wijden. Twee jaar later opent ze samen met haar partner Bill Clarkson de eerste Lorna Jane winkel in een winkelcentrum in Brisbane - in een tijd waarin "active wear" zelfs bij merken als Nike nauwelijks bekend is.

Het succes van de Lorna Jane artikelen is overweldigend. Toen ze in 1991 haar tweede Lorna Jane Shop opende, kocht een klant het hele assortiment in één keer. Ook nu nog vertelt de oprichter van het bedrijf graag het verhaal van hoe haar man op zijn fiets thuiskwam met 25.000 dollar in contanten. Sindsdien is het succesverhaal ononderbroken: Vandaag de dag wordt het Lorna Jane label beschouwd als het premium sportmerk uit Australië voor de actieve vrouw in het algemeen. De producten van Lorna Jane worden wereldwijd in meer dan 300 eigen winkels verkocht.

LORNA JANE PRODUCTEN: DRIE BASISPRINCIPES VOOR EEN ACTIEF LEVEN

Het label heeft altijd hoge modenormen gecombineerd met high-tech sporttextiel dat vrouwen ondersteunt bij alle denkbare sportactiviteiten. Het merk richt zich op de drie principes: bewegen, voeden, geloven - in het Duits: Bewegung, Ernährung und Glaube. De oprichter van het bedrijf, Lorna Jane, heeft met behulp van deze principes haar persoonlijke doelen bereikt en is er vast van overtuigd dat dit ook andere vrouwen zal motiveren.

Toegepast, vereisen deze principes dat elke vrouw dagelijks beweegt, gezond eet en in zichzelf gelooft. Op deze manier is een actief en gelukkig leven mogelijk. De juiste sportkleding moet u helpen het meeste uit uzelf te halen en u elke dag een goed gevoel geven.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1989
  • Grondleggers: Lorna Jane Clarkson
  • Vennootschappelijk Zeeat: Brisbane, Australië
  • Aantal Medewerkers: 1800
  • Jaaromzet: $ 200 miljoen
  • Website: lornajane.com.au
  • Sporten: Training

3 GOEDE REDENEN VOOR LORNA JANE

  • Techniek: Lorna Jane heeft haar eigen stof ontwikkeld, LJ Excel, die in recordtijd droogt.
  • Lange Levensduur: Om een lange levensduur te garanderen wordt elke Lorna Jane vooraf getest.
  • Ontwerp: De "Original" serie geeft uw training een luxueuze straatstijl met chique prints.

DE LORNA JANE STORE BIJ KELLER SPORTS

Te weinig keuze is geen probleem voor Lorna Jane: Elke maand lanceert het label tussen 70 en 100 stijlen die aan verschillende collecties kunnen worden toegewezen. Lorna Jane Originals, bijvoorbeeld, is de basiscollectie van het label. Premium Tights, Shirts en Workout-Tanks, die het hoogste draagcomfort bieden, zijn de kernproducten van deze collectie - als perfecte begeleiders voor een actieve dag. Zo is er bijvoorbeeld het ademende "Original Lifestyle" shirt uit onze Lorna Jane Shop, waarvan de opdruk uw training een luxueuze straatstijl geeft.

Met beproefde snitten en grondig geteste stoffen zijn de "originele" producten ideaal voor uw loopronde, een gymnastieksessie of een rustige yogasessie - en natuurlijk ook ideaal voor onze Lorna Jane Sale. Voor high performance situaties en wedstrijden, zonder dat u hoeft af te zien van vrouwelijke details in uw outfit, is de "LJ Black" lijn de perfecte keuze. Hoge kwaliteit en een uitstekende pasvorm en moet een stimulans zijn om uw volledige potentieel te bereiken.

LORNA JANE'S EXCEL-TECHNOLOGIE ONDERSTEUNT DE LICHAAMSVORM OPTIMAAL

Om een lange levensduur te garanderen, wordt elk artikel in het dagelijks gebruik en tijdens sportactiviteiten getest voordat het naar de Lorna Jane dealer wordt gestuurd. De basis voor de meeste producten is het speciaal ontwikkelde materiaal, LJ Excel. Het krimpt of vervaagt niet, geeft vocht af aan de buitenkant en droogt in recordtijd - ideaal voor zware sportkleding. Geavanceerde microvezeltechnologieën in de stof zorgen ook voor een optimale ondersteuning van het lichaam en maken het figuur vlakker.

ACTIVE NATION DAY IN 17 LANDEN WERELDWIJD

Met behulp van dergelijke innovaties probeert het label zijn klanten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen door middel van een bewuste levensstijl - trouw aan de bedrijfsclaim "NOOIT, NOOIT, NOOIT opgeven". De oprichter van het bedrijf, Lorna Jane, die nu meer dan 55 jaar oud is, geeft nog steeds het goede voorbeeld. Een paar jaar geleden begon ze op eigen initiatief de "Active Nation Day" in Australië, die bedoeld was om vrouwen en hun gezinnen aan te moedigen een actiever leven te leiden. In 2019 hebben hobbysporters uit 17 landen over de hele wereld al deelgenomen aan het jaarlijkse evenement, dat altijd in het laatste weekend van september plaatsvindt, met honderden evenementen.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.