307 0
Close

Filter

Lacoste

Sorteer naar:

108 Aanbevelingen

Selected:

LACOSTE
  • «
  • 1
  • 2
  • »
Sorteer naar: 

75 Aanbevelingen

merk: Lacoste
  • «
  • 1
  • 2
  • »

Lacoste - Franse sportkleding met traditie

Het moderne merk Lacoste, staat niet alleen voor de hoogste kwaliteit en stijl in tennis, maar ook in de vrije tijd. Bij Keller Sports bieden we een grote selectie sportkleding, mede als additionele sportproducten die je vanuit huis kan bestellen.

Investeer in traditie en kwaliteit met Lacoste sportkleding

Het merk is opgericht in de jaren 20 van de twintigste eeuw, door René Lacoste. Een succesvol tennisser met de wil om een atletisch en elegante outfit te creeëren met het legendarische poloshirt. Bovenal was het zachte, niet te scheuren materiaal een noemenswaardig voordeel over andere sportkleding, omdat het zacht is en je verzekerde van een hoog niveau van comfort. Door de jaren heen heeft de Franse fabrikant de collectie uitgebreid met tennisjerseys, sportkleding en andere sport- en mode producten. Lacoste heeft alles, van sporttassen en horloges tot petten en huishoud items. Bij Keller Sports kun je een aantrekkelijk aanbod van sportkleding- en producten vinden.

De diverse Lacoste sportkleding in een oogwenk.

De legendarische tennispolo van dit merk en andere kleding spelen in het aanbod van Lacoste bij Keller Sports. Gemaakt van 100% katoen en gebreide manchetten, zijn de shirts het ideale supplement voor je vrijetijds kleding en past het ook bij minder actieve mannen. Klassieke t-shirts, trainingsbroeken en warme sportjassen zijn hier ook beschikbaar. Additionele sportkleding zoals driekwartssokken voor beginners en en professionals maken ons aanbod compleet en helpen jou om modieuze en functionele sportkleding te vinden. Lacoste brengt regelmatig nieuwe collecties op de markt; frisse kleuren en elegantie zijn een hedendaagse verrijking van jouw training en competitieve outfits.

Bestel sportproducten online tegen fantastische prijzen ? bij Keller Sports

Het is niet alleen bij tennis dat modern sportkleding en individueel passende producten je helpen om je prestatie te verbeteren en grotere successen te behalen. Bij Keller Sports helpen we je en bieden merkkleding van Lacoste en andere welbekende merken tegen eerlijke prijzen, zodat je met gemak online kan shoppen. Toevoegend aan onze grote selectie aan Lacoste producten, heeft onze shop ook een groot aanbod van merken als Asics en Dunlop: merken die al tientallen jaren strak aan tennis verbonden zijn. Je vindt bij elk item extra informatie, om ervoor te zorgen dat je de juiste beslissing neemt ten aanzien van jouw stijlvoorkeuren en niveau van fitheid. Vertrouw op Keller Sports voor jouw sportkleding- en producten en bestel goedkoop online!