De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

K-SWISS TENNIS - DE NIEUWSTE COLLECTIE

K-SWISS biedt tennisschoenen en tenniskleding aan, waarbij de sportschoenen het vlaggenschip van dit relatief jonge merk zijn. Het originele eerste schoenmodel van K-SWISS, de "Classic" met de vijf witte strepen, is nu verkrijgbaar in zijn originele design en voorzien van de nieuwste technologie als onderdeel van de Remastered-serie. De eerste K-SWISS schoen van dit type werd gedragen op Wimbledon in 1966. Het werd ontworpen om perfect te beantwoorden aan de behoeften van atleten. Beter gedempt en stabieler bij schokkerige zijwaartse bewegingen, beloofde hij er niet alleen goed uit te zien, maar ook geschikt te zijn voor zijn doel. Voor wie geen fan is van de retro-look, zijn de producten van K-Swiss natuurlijk ook verkrijgbaar in eigentijdse kleuren en trendy stijlen. Ten laatste sinds Steve Nichols in de jaren 1990 K-Swiss heroriënteerde, heeft het merk ook op het vlak van mode de toon gezet.

AMBITIEUZE TENNISSERS HOUDEN VAN K-SWISS WEDSTRIJDSCHOENEN

Om echte topprestaties in tennis te leveren, zijn knowhow en technologie net zo nuttig bij de vervaardiging van de uitrusting als bij het spel. Het K-Swiss universum van tennisschoentechnologie heeft geweldige en nuttige innovaties voortgebracht. Het K-Swiss 7.0 systeem vertegenwoordigt het hoogste niveau van ontwikkelingen. De rubberen K-Swiss Aösta zool zorgt ervoor dat de tennisschoenen lang meegaan, zelfs bij intensief gebruik. De K-Swiss Dragguard, een extra bescherming tegen slijtage, doet de rest. Belangrijk voor het speelcomfort zijn de Dual Density Posting, een ondersteuningssysteem dat enorme stabiliteit biedt en de GuideGlide, een gepatenteerde tussenzoolconstructie die de loper consequent op het juiste spoor houdt.

Combineer ze met het Flow Cool System, dat de voet lekker droog houdt door ventilatie en vochtregulatie aan te pakken. Natuurlijk is de binnenkant van een tennisschoen ook belangrijk. Hier komen K-Swiss Shock Spring, Ortholite, K-EVA en Heel Grip Lining om de beste demping, anti-bacteriële werking en zweet minimalisatie te verzekeren, evenals een optimale pasvorm dankzij een speciaal geweven voering. Dit alles komt samen in de K-Swiss BigShot, die werd uitgeroepen tot de meest responsieve tennisschoen in een reeks tests uitgevoerd door het P3 Sports Institute. Een andere populaire schoen onder toernooispelers is de K-Swiss Tubes Tennis. Dit kan te maken hebben met het feit dat Tommy Haas, Mardy Fish en andere tennisprofessionals ook betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling van de "miSoul K-Swiss Technology".