De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

K-SWISS - UITGEVONDEN DOOR ZWITSERS

Tennis en skiën - de twee passies van de gebroeders Art en Ernie Brunner maakten de weg vrij voor K-Zwitserland. Terwijl tennisschoenen tot 1966 uitsluitend van canvas werden gemaakt, oriënteerden de broers die naar Californië emigreerden zich op de leren skischoenen waarmee ze zo vertrouwd waren. Een materiaal dat ook voor tennisschoenen kan worden gebruikt en de voet meer steun biedt - dit was de winnende aanname van de twee Zwitsers. Ze presenteerden hun schoenen, voorbestemd voor tennis en de agressieve koerswijzigingen, aan het wereldpubliek op het heilige gras van Wimbledon. Gedurende 20 jaar domineerde de K-Swiss Classic tennisschoen de banen van Melbourne tot New York City. Pas toen volgde het merk zijn succesvolle model op met de "Gstaad" met een tweede.

Verreweg niet het laatste model van de opkomende sneakersmederij en dus was het slechts een logische stap terug over de grote vijver. In 1991 breidde K-Zwitserland zich uit en sindsdien verkoopt het ook met succes zijn sneakers in Europa. Het spreekt voor zich dat de K-Switserse producten tegenwoordig over veel geavanceerdere technologieën beschikken dan alleen de in eerste instantie doorslaggevende sportschoenveters van het bedrijf. Bijvoorbeeld de speciale Shock Spring® demping, de geribbelde schoenkragen met Infi-Knit technologie of het DragGuard™ materiaal in de teen- en hielzone. Dit is het antwoord van het bedrijf op de steeds hogere eisen van de steeds dynamischer wordende tennissport. Tegelijkertijd bieden de Californiërs uitstekende argumenten voor een bezoek aan de K-Swiss Sale bij Keller Sports.

K-SWISS ARTIKELEN - FUNCTIONEREN ALS MERK

Met behulp van vijf Perlon-strips, die vanaf de zool in de ringveters van de schoen zijn geïntegreerd, krijgt de voet een enorme zijdelingse ondersteuning. Dit is het principe van de innovatieve sportvetersluiting, die ook in 1966 in de K-Swiss Classic werd gebruikt. Samen met het logo van het wapen zijn deze strepen lang het onmiskenbare handelsmerk van het merk geweest, omdat ze staan voor stabiliteit en Zwitserse innovatiekracht op het hoogste niveau. In de meeste gevallen zijn de functionele strepen kleurrijk contrasterend met de rest van het ontwerp en vormen ze het middelpunt van de overwegend tweekleurige stijlen. Dat design en technologie de klant ook aanspreken, blijkt uit het feit dat K-Swiss vandaag de dag haar schoenen in meer dan 80 landen wereldwijd verkoopt en dat het merk al lang een plaats heeft veroverd in de lifestyle sector.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1966
  • Grondleggers: Kunst en Ernie Brunner
  • Vennootschappelijk Zeeat: Westlake Village, Verenigde Staten
  • Aantal Medewerkers: K.A.
  • Jaaromzet: 109 miljoen US dollars
  • Website: kswiss.de
  • Sporten: Tennis

3 GOEDE REDENEN VOOR K-SWISS

  • Onderscheidingen: Talrijke prijzen, ook van het tijdschrift Footwear News, getuigen van de innovatiekracht van de merken.
  • Techniek: Tot op de dag van vandaag biedt de sportvetersluiting stabiliteit voor snelle richtingsveranderingen.
  • Multifunctionaliteit: K-Switserse schoenen presteren niet alleen in de sport. Sneakers zijn al lang geleden stedelijke stijliconen geworden.

K-SWISS WINKEL BIJ KELLER SPORTS

Als K-Zwitserse dealer concentreren wij ons op de kerncompetentie van het Californische merk en bieden wij talrijke eersteklas tennisschoenen van K-Zwitserland online aan. Naast hoogwaardige instapmodellen en uitgekiende professionele modellen voor mannen en vrouwen, worden ook jonge spelers in de K-Swiss Shop van Keller Sports goed bediend. Ook omdat het bedrijf geen enkel verschil maakt in de kwaliteitsnormen voor kinder- en volwassen schoenen - iedereen is immers klein begonnen.

Dit kan overigens het beste in de K-Swiss Bigshot Light 3 Junior. Voor de groten van de sport hebben we tennisschoenen op voorraad voor elke ondergrond, van het Receiver-assortiment voor vrouwen tot de Aero Court Hb-tennisschoenen voor mannen, tot de topmodellen Hypercourt Express en Aero Knit-tennisschoenen. In onze K-Swiss Store kunt u dus precies de juiste schoenen krijgen voor uw volgende gala-uitstraling op het veld - in de K-Swiss Sale kunt u het zelfs tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen krijgen.

K-SWISS PRODUCTS - EEN MATCH TUSSEN SPORT EN LIFESTYLE

Het is een wedstrijd! Sport en lifestyle sluiten elkaar geenszins uit in het geval van K-Zwitserland - integendeel. Gangster raplegende Ice T wist dit al in 1997 toen hij in zijn K-Swiss North Classic schoenen de Arsenio Hall Show haalde. Talrijke schoenen van het Californische merk werden echte lifestyle-topverkopers, waaronder de Altezo, een ander K-Zwitserse sneaker-icoon.

K-SWISS BREEKT NIEUW TERREIN AAN MET "THE BOARD".

Sinds 2015 vertrouwt Brand op de toekomstgerichte beslissingen van de Raad van Bestuur. Een 100-koppig trendteam onder leiding van DJ, muzikant en ondernemer Diplo breekt nieuwe wegen en ontwikkelt frisse ideeën die K-Swiss naar een succesvolle toekomst leiden. Tot op de dag van vandaag zijn K-Switserse producten nog steeds erg in trek, zelfs ruim 50 jaar na de oprichting van het bedrijf.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.