De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

KOMPERDELL EN DE RISKANTE SKISTOKKEN...

Zelfs in Oostenrijk dachten in 1922 nog maar weinig mensen aan wandelstokken of zelfs skistokken. Baanbrekend werk was nodig. Dus het bedrijf Bednar hief zijn arm op en startte net het volgende bedrijf. Vanaf dat moment zou Komperdell zich bezighouden met de productie van biljartkeus - die alom bekend was - en wandelstokken. Gezien het gebrek aan bekendheid bij het publiek, had het plan natuurlijk mis kunnen gaan.

In plaats daarvan had Komperdell pas zes jaar later 50 mensen in dienst, die er op hun beurt aan bijdroegen dat het merk al snel een van de grootste producenten van skistokken werd. In die tijd was de basis nog steeds hazelnoot en bamboe. Het vuur draaide zijn stokjes uit dit hout, maar vergat nooit zijn drang naar innovatie. Komperdell onderzocht nieuwe materialen. Meer en meer gewicht besparen. Beproefde en geteste nieuwe greepconcepten. Hij gaf zijn stokken innovatieve ophangsystemen. De brand groeide en het succes bewees haar gelijk.

KOMPERDELL PRODUCTEN - KWALITEIT GEMAAKT IN OOSTENRIJK

Belangrijk voor de ontwikkeling van zijn ski- en bergstokken was en is Komperdell een nauwe uitwisseling met absolute topsporters. Alleen zo kan het merk uit de eerste hand weten waar het de innovatiehefboom moet toepassen. Professionele uitwisseling is immers een must, voortdurend en overal ter wereld. De informatie wordt echter thuis verwerkt.

Komperdell produceert zijn producten sinds de oprichting in Oostenrijk en heeft daar tot op de dag van vandaag niets aan veranderd. Om de kwaliteit te waarborgen, vindt de productie nog steeds plaats in de eigen vier muren, wat nog een voordeel biedt. Korte afstanden helpen innovatieve ideeën sneller te implementeren. Komperdell voegde geleidelijk telescopische stokken, beschermers en functioneel ondergoed toe aan zijn productassortiment - allemaal beschikbaar op premium niveau en ook in de Komperdell Store van Keller Sports.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1922
  • Grondleggers: bedrijf Bednar
  • Vennootschappelijk Zeeat: Mondsee, Oostenrijk
  • Aantal Medewerkers: 100
  • Jaaromzet: ongeveer 20 miljoen
  • Website: komperdell.com/index.php
  • Sporten: Wintersport, Outdoor

3 GOEDE REDENEN VOOR KOMPERDELL

  • Eigen Productie: Sinds de oprichting van het bedrijf worden Komperdell artikelen uitsluitend in Oostenrijk geproduceerd.
  • Billijkheid: Komperdell ondersteunt Lebenshilfe Oberösterreich, dat mensen met speciale behoeften ondersteunt.
  • Lange Levensduur: Kwaliteit gegarandeerd. Komperdell repareert elke verdieping tot drie jaar na aankoop gratis.

DE KOMPERDELL WINKEL IN KELLERSPORTS...

Onze Komperdell aanbiedingen bestaan uit twee niveaus: Bescherming en evenwicht. Dit betekent in detail: Trekking- en skistokken en beschermers voor rug en ribben. Dit alles is in topkwaliteit te verkrijgen in de Komperdell Store van Keller Sports. Voor maximaal comfort passen de merkbeschermers zich optimaal aan aan de wervelkolom aan dankzij hun schuim met dubbele dichtheid. Tegelijkertijd zijn ze zo ontworpen dat ze op elk moment kunnen deelnemen aan uw bewegingen op de berg. De veiligheidsbelofte van de brand: de beschermers absorberen tot 97 procent van de impactenergie.

Komperdell ontleent zijn knowhow voor het skiën ook aan de nauwe samenwerking met de motorindustrie, waar ook de brandbeveiligers - net als in de wielersport - een vaste plaats hebben. De hoogwaardige skistokken van Komperdell zijn nu vaak gemaakt van carbon. Dit garandeert dat de Komperdell artikelen niet alleen licht maar ook extreem stijf zijn. Koolstof presteert ook beter dan aluminium in termen van levensduur door het ontbreken van corrosie. Het spreekt bijna vanzelf dat de ergonomische handgrepen van de stokken zo zijn ontworpen dat u zowel bij het opstijgen als bij het afdalen een zo aangenaam mogelijke grip heeft. Minstens zo aangenaam: bij Keller Sports kunt u Komperdell eenvoudig online kopen, bij Komperdell Sale zelfs tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

VAN HIMALAYA, ARCTISCHE EN SKIWERELDKAMPIOENSCHAPPEN RECHTSTREEKS NAAR KOMPERDELL-DEALER

In de Alpen en op hun talrijke hellingen worden Komperdell artikelen al door de traditie vertegenwoordigd. Al meer dan 20 jaar gaat het merk echter een stap verder. Op de hoogste pieken op aarde. Op de koudste delen van de planeet. Niets is te extreem, niets te gedurfd. Komperdell producten worden getest op expedities naar de Himalaya en de Noordpool. Er worden nauwelijks hogere eisen gesteld. Voor Komperdell zijn ze echter niet voldoende. Daarom heeft het merk zich al lang geleden in het wereldkampioenschap skiën gevestigd en meer dan 200 atleten, waaronder Marcel Hirscher, Anna Veith en Thomas Dreßen, van stokken en beschermers voorzien. Hun ervaringen vloeien natuurlijk voort uit de productie van de artikelen voor de verkoop van uw Komperdell dealer. Je krijgt zelden meer expertise.

DE KOMPERDELL-CODE VAN MILIEUBESCHERMING

Materiële kwaliteit alleen is voor Komperdell niet voldoende. Het merk streeft een holistische aanpak na, waarbij altijd rekening wordt gehouden met het milieu tijdens de productie. Daarom heeft zij de Komperdell Code ingevoerd, die zij gebruikt om de natuurlijke hulpbronnen te beschermen en haar eigen ecologische voetafdruk te verkleinen. Komperdell gebruikt daarom alleen gerecycled aluminium voor de productie van haar aluminium palen en hiervoor worden alleen lakken op waterbasis gebruikt. De brand vermindert dus zowel de CO2-uitstoot als de milieuschade tijdens de productie. Daarnaast doet Komperdell zoveel mogelijk zonder verpakking - en als dat niet het geval is, gebruikt het merk recyclebare materialen.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.