De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

KJUS COMBINEERT SPORT EN LIFESTYLE...

De boodschap was duidelijk: er zullen geen compromissen worden gesloten met Kjus producten. Niet in termen van de innovatieve kracht en kwaliteit van de kleding, noch in termen van functionaliteit. Ondertussen, bijna twee decennia later, leest de lijst van opgenomen technologieën als een octrooibureaudossier. Van het moderne isolatiemateriaal Polartech Alpha tot het warmteopslagmateriaal Pertex Microlite en de technisch volwassen Dermizax-membranen van Toray - meer dan 30 geavanceerde high-performance technologieën maken Kjus-kleding vandaag de dag tot het topproduct van skiën bij uitstek.

Het duurde niet lang voordat het elegante merk zijn internationale doorbraak vierde, ondanks de relatief hoge prijzen - die ook gebaseerd zijn op de gebruikte hoogwaardige materialen. Sinds 2004 zijn de fijne Kjus producten in meer dan 30 landen over de hele wereld verkrijgbaar en wordt het assortiment stap voor stap uitgebreid. Ondertussen kunt u bij Kjus tal van accessoires en kleding zoals broeken, polo's en midlayer van Kjus kopen, ook voor wandelen, mountainbiken en golfen. Net als de elegante winterjassen met hun onmiskenbaar eenvoudige ontwerp, worden deze gemakkelijk beschouwd als stijlvolle lifestyle modellen en volgen dus ook de huidige atletische trend op een hoger niveau.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 2000
  • Grondleggers: Lasse Kjus en Didi Serena
  • Vennootschappelijk Zeeat: Hüneberg, Zwitserland
  • Aantal Medewerkers: Meer Dan 100
  • Jaaromzet: meer dan 40 miljoen euro
  • Website: kjus.com
  • Sporten: Wintersport, Outdoor

3 GOEDE REDENEN VOOR KJUS

  • Techniek: Skikleding van KJUS zit vol met intelligente technologieën om het comfort en de bescherming tegen het weer te optimaliseren.
  • Professionele Input: Naast de oprichter Lasse Kjus zijn ook andere topsporters zoals skilegende Didier Cuche en golfer Charl Schwartzel voortdurend betrokken bij de ontwikkeling van innovatieve producten.
  • Lange Levensduur: Bijna geen enkele andere fabrikant doet zo veel onderzoek naar hoogwaardige materialen als KJUS, wat vooral een kwalitatief effect heeft op de robuustheid en weerstand van de producten.

KJUS: COMPROMISLOZE KWALITEIT ZORGT VOOR UITBREIDING

Het absolute hoogtepunt van de huidige collectie is het "Freelite" jack: 's werelds eerste ultra-elastische skikleding, volledig gebreid uit één enkele draad, die net zo comfortabel aanvoelt als een trui, maar dankzij het speciale KJUS FAST 20-membraan is het wind- en waterdicht en toch uiterst ademend. Met al deze innovatieve kracht is het niet verwonderlijk dat er in totaal 45 mensen betrokken zijn bij de totstandkoming van zo'n topproduct en dat het in totaal acht keer wordt getest tijdens de productie. Maar zoals ik al zei, heeft Kjus ook op de piste geen compromissen gesloten.

In enkele jaren tijd hebben Lasse Kjus en zijn strijdmakkers een premiummerk van wereldklasse opgebouwd, waarvan hij tot aan het einde van zijn carrière in 2006 zelfs op de piste profiteerde van zijn intelligente skikleding. Zijn pure enthousiasme voor het skiën heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat Kjus-klanten zich vandaag de dag volledig kunnen concentreren op de sportbeleving in de bergen - de rest wordt dankzij Kjus DNA door de kleding zelf verzorgd.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.