De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

KEEN PRODUCT: COMFORTABEL - MAAR VEILIG!

Toen Keen in 2003 op de markt kwam, begon het allemaal met de vraag of een comfortabele sandaal ook geschikt was voor buitensporten en of hij ondanks zijn lichtvoetigheid ook de tenen kon beschermen. Het antwoord werd gegeven door de "Newport Sandals": een duidelijk ja! De inmiddels legendarische buitensandaal was luchtig en licht geconstrueerd rond de voet, maar beschermde de tenen zeer goed dankzij een stabiele plastic kap. Deze veiligheidsneus is inmiddels voorzien van een octrooi, Keen's handelsmerk en verkoopargument in één. En niet alleen voor sportief gebruik: buitensport is nog steeds het stokpaardje van de schoenenfabrikant, maar het bedrijf heeft zijn portfolio geleidelijk uitgebreid. Tegenwoordig produceert Keen ook speciale veiligheidsschoenen voor gevaarlijke werkplekken en is dankzij het bijzondere design ook te vinden in het lifestyle segment.

KEEN BUITEN - MILJOEN STAPPEN COMFORT VOOR DE BUITENWERELD

Keen was aanvankelijk gevestigd in Californië, maar verhuisde in 2006 naar Portland. Symbolisch gezien staat het gebied bekend om zijn vele buitenactiviteiten in de uitgestrekte bossen van de staat Oregon. Keen was niet alleen geïnteresseerd in innovatieve oplossingen en productoptimalisaties aan het begin van de geschiedenis van het bedrijf. Tot op de dag van vandaag heeft het bedrijf intensief onderzoek gedaan om de beste materialen en technologieën te gebruiken voor uitgebreide buitenavonturen.

Naast waterdichte lederwaren, luchtige netstof en extreem slijtvaste rubberen zolen, zijn het vooral de dempingseigenschappen van de binnenzool die dragers van Keen door de jaren heen naar nieuwe ervaringen drijven. Keen garandeert immers dat deze demping ook na een miljoen stappen nog steeds optimaal functioneert. Het merk heeft zich stap voor stap ontwikkeld tot een van de meest succesvolle fabrikanten van buitenschoenen ter wereld en is nog steeds op weg naar de top dankzij de productdiversiteit.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 2003
  • Grondleggers: Rory Fuerst
  • Vennootschappelijk Zeeat: Portland (USA)
  • Aantal Medewerkers: Niet Gespecificeerd
  • Jaaromzet: Niet gespecificeerd
  • Website: keenfootwear.com
  • Sporten: Outdoor

3 GOEDE REDENEN VOOR KEEN

  • Eigen Productie: Keen produceert nog steeds in haar eigen fabrieken in Portland, waarbij alleen de beste materialen worden gebruikt.
  • Onderscheidingen: Kort na de oprichting van het bedrijf werd Keen bekroond met prijzen voor haar innovatieve veiligheidsneuzen.
  • Billijkheid: De merkcultuur van Keen wordt altijd gekenmerkt door sociale betrokkenheid en het streven naar duurzaamheid.

ENTHOUSIASTE WINKEL ONLINE BIJ KELLER SPORTEN

Keen definieert overigens geen grenzen voor het outdoorconcept - dat kunt u zien aan de selectie van Keen schoenen bij Keller Sports. Of u nu over ruige berghellingen wandelt, door een riviertje waadt of gewoon in uw eigen tuin werkt, Keen schoenen geven u altijd veiligheid en een comfortabel gevoel. Naast buitensandalen bieden wij ook hoogfunctionele wandelschoenen en -schoenen voor jong en oud. Ook in ons programma: De "Uneek" schoenen gemaakt van slechts twee koorden en een zool, die zowel in de natuur als in de stad een goed figuur slaan.

KEEN: STAP VOOR STAP NAAR EEN BETERE WERELD

Keen was een van de eerste bedrijven die actief betrokken raakte na de verwoestende tsunami in de Indische Oceaan in 2004, toen het jaarlijkse reclamebudget van een miljoen dollar werd stopgezet en geïnvesteerd in onmiddellijke hulp ter plaatse en in andere hulpprojecten in de toekomst. Meer dan 15 miljoen dollar is al geïnvesteerd in sociale projecten. Volgens Keen zelf was dit echter nog maar het begin.

KEEN EFFECT - SOCIALE WAARDEN IN BEWEGING - SOCIALE WAARDEN IN BEWEGING

Net als het sociale engagement van Keen is ook de bescherming van het milieu stevig verankerd in de bedrijfsfilosofie. Keen is lid van verschillende milieuorganisaties en werkt samen met verschillende organisaties die duurzame productie in het buitensegment monitoren. Daarnaast probeert het bedrijf zo zuinig mogelijk te produceren. Keen creëerde zijn "Kanteen" op het hoofdkantoor in Portland om ervoor te zorgen dat de medewerkers deze betrokkenheid niet missen. In dit bedrijfsrestaurant kan het team elke dag genieten van verse gerechten bereid met lokale ingrediënten. Mensen eten daar graag. Het beste in Keen's schoenen, ook.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.