De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

KASK - NAAR DE TOP VAN DE WERELD MET BEVEILIGING

Angelo Gotti richtte in 2004 KASK op. De naam zelf doet vermoeden dat het een fabrikant van hoofdbescherming is, aangezien "casco" een helm in het Italiaans betekent. Met de juiste mix van de energie van een jong bedrijf en de nodige expertise op de beslissende punten, hebben KASK-artikelen inmiddels wereldwijd naam gemaakt. Met de hulp van ervaren ingenieurs en partnerships met marktleidende bedrijven zet KASK snel de toon in de zeer concurrerende internationale markt. Gotti en zijn team houden zich nu bezig met de planning en productie van allerlei soorten helmen: hoogwaardige fiets-, ski-, rij- en klimhelmen maken nu deel uit van het uitgebreide repertoire van de jonge fabriek. Als KASK dealer concentreren wij ons in de Keller Sports KASK Store op de ski- en fietshelmen van het Italiaanse merk, waar u ook goed bij ligt.

KASKASPRODUCTEN - VEILIGHEID VOOROP!

Volgens KASK heeft het een heel bijzondere missie: het vinden van de perfecte balans tussen technologische uitmuntendheid, functionaliteit, veiligheid en aantrekkelijk design. Veiligheid staat voorop. Om dit te allen tijde te kunnen garanderen, worden KASK-helmen pas op de markt gebracht na zorgvuldige veiligheids- en kwaliteitstests. Het motto is: "Geen compromissen als het gaat om veiligheid", een principe dat als het ware verankerd is in het DNA van het bedrijf. Voor KASK geldt bovendien het volgende: stilstand is een stap terug. Daarom doen de Italianen voortdurend onderzoek om nog meer functionele en hoogwaardige materialen te ontwikkelen. Om het unieke karakter van deze producten te kunnen blijven garanderen, liet KASK zijn talrijke innovaties door patenten beschermen.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 2004
  • Grondleggers: Angelo Gotti
  • Vennootschappelijk Zeeat: Chiuduno, Italië
  • Aantal Medewerkers: 47
  • Jaaromzet: ongeveer 10 miljoen euro
  • Website: kask.com/
  • Sporten: Fiets, Wintersport

3 GOEDE REDENEN VOOR KASK

  • Eigen Productie: KASK laat haar helmen uitsluitend in Italië en met hoge productienormen produceren.
  • Onderscheidingen: KASK-artikelen worden vaak bekroond met prestigieuze prijzen zoals ISPO- en Eurobike awards.
  • Professionele Input: KASK-producten worden vervaardigd in nauwe samenwerking (bijvoorbeeld met de Radteam Sky) met professionals.

DE KASHOPS BIJ KELLER SPORTS...

Verwarm je het asfalt met je racefiets, rijd je op je trekkingfiets naar het werk of maak je de bergen onveilig op je mountainbike? Ongeacht het type fietser dat u bent - het dragen van een veilige helm moet een vanzelfsprekendheid zijn. In de KASK Store van Keller Sports vindt u daarom een groot aanbod aan fietshelmen en diverse aanbiedingen van de topfabrikant KASK online. De Valegro, bijvoorbeeld, de lange loper voor wielrenners. Met het innovatieve ventilatiesysteem houdt u altijd het hoofd koel.

Op uw mountainbike bent u met de chique en hoogwaardige Mojito X of Rex modellen altijd aan de veilige kant. In onze KASK Shop vinden niet alleen de vrienden van de tweewieler wat ze zoeken. Ook degenen voor wie het skiën betekent dat de wereld bij Keller Sports aan het juiste adres is, zijn bij Keller Sports aan het juiste adres. Met de KASK Montecarlo of de KASK Chrome heeft u ook maximale bescherming op de hellingen en in de poeder. Ook de trendy vizierhelmen voor skiërs hebben wij voor u in het programma. Net als alle andere artikelen in onze KASK Sale zijn het ook unisex modellen.

ERGONOMIE, CONSTRUCTIE EN ONTWERP VAN VATHELMEN

Natuurlijk moet veiligheid het belangrijkste criterium zijn voor een helm. Maar ook andere eigenschappen spelen een relevante rol: hoe is de helm geconstrueerd, hoe gedraagt hij zich op ergonomisch gebied, dat wil zeggen de pasvorm? KASK betrekt regelmatig topsporters bij haar ontwikkeling en profiteert van hun ervaring. Niet in de laatste plaats dankzij de expertise van de atleten bieden KASK-helmen een uniek draagcomfort en een minimaal gewicht. Daarnaast zijn KASK-artikelen verkrijgbaar in een modern en stijlvol design, maar zonder hun focus te verliezen: om de bescherming van de drager te waarborgen. KASK-producten zijn onderworpen aan strenge testseries en zijn onderworpen aan hoge veiligheidsnormen. Hieronder valt ook het door het bedrijf zelf ontwikkelde CSD-systeem (Comfort Safety Design). Geen wonder dus dat de viervoudig winnaar van de Tour de France, Chris Froome, samen met vele andere professionals, zweert bij KASK-helmen.

SKIHELMEN EN ANDERE KASKASAANBIEDINGEN

Tijdens het fietsen wordt het dragen van een helm gelukkig al enige tijd zeer gewaardeerd. Ondertussen worden er op de hellingen van deze wereld eindelijk steeds meer helmen gedragen. Een prijzenswaardige ontwikkeling waar KASK skihelmen ook met hun lineaire ontwerp aan bijdragen. Kort na de oprichting heeft KASK ook de taak op zich genomen om de veiligheid voor de wintersport te maximaliseren. Het bedrijf Italinien produceert al jaren eersteklas helmen voor de bescherming van skiërs en snowboarders. Deze zijn aan de binnenkant bekleed met hoogwaardige merinowol, de binnenbekleding is afneembaar en kan indien nodig gewassen worden. Bovendien beschikken ze allemaal over vervangbare panoramakleppen van krasvaste PC's die tegen UV-stralen beschermen en hun innovatieve ventilatiesystemen zorgen voor een aangename luchtcirculatie. Meer dan alleen praktische details. Het vizier en de ventilatie zijn immers het allesoverheersende middel om een goed zicht en een koel hoofd te houden tijdens vurige afdalingen.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.