De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

ISADORE: LESSEN VAN DE GROTE TOURS

De eerste "race" besloot Martin vels voor zichzelf. Een paar minuten voor de Twin Brother Petar kwam hij ter wereld. Een vingerhorloge? Het is duidelijk dat de broers snel vielen op de competitie. Onder henzelf. Binnenkort ook met anderen. Martin en Petar Velits ontdekten fietsen voor zichzelf en namen deel aan de grote ronde en race, in Vuelta, de Tour de France, naar Parijs-Roubaix. Alle kilometers in het zadel gaven ervaringen. Ervaringen, de Martin en Petar gebundeld volgens hun carrière. Ervaringen die hun merk is door Isadore een solide basis. Omdat het doel is om je Bikewear te geven hoe je Petar en Martin zelf wilt dragen. Het resultaat: Jerseys, broeken, jassen bij de perfectie. De race naar de top, de Velits-broers vergezelden uiteindelijk tot tweede.

VAN FIETSERS VOOR FIETSERS - MET MERINO

Enthousiasme is de wortel van Isadores Fietskleding. Het vuur leeft enthousiasme voor fietsen en transporteert het in haar creaties. Ze wil je uitrusten met Bikewear, die je zowel op de intense tour vergezelt en tijdens de ontspannen ronde na het werk. Beslissend hiervoor: het materiaal. Dus Isadore produceert een groot deel van zijn collectie met behulp van Merino-wol. De Merino-marionet past tenslotte aan zowel temperaturen van 35 en -20 graden Celsius aan. Ademend en isolerend tegelijkertijd de vezel is. Bovendien reguleert het de lichaamstemperatuur en leidt vocht naar buiten. Het dragende gevoel is aangenaam zacht. Dit alles gebruikt Isadore als basis voor zijn materiële mengsels waarvoor de merk Merino-wol bijvoorbeeld combineert met polyester en elastaan ​​om de typische bikersiet te verkrijgen. Bovendien komen innovatieve samenwerkingen. Bijvoorbeeld ontwikkelde Isadore, samen met verlichtingspecialist OSRAM, geïntegreerde verlichting voor zijn fietsjassen en vesten.

ISADORE: KOPEN EN VOLGEN BIJ KELLER SPORTS

De nauwere samenwerking, hoe beter het overzicht. Isadore gebruikt daarom de expertise van de Makyta-kledingfabriek in PUCHOV. De Slowaakse stad is ook de thuisbasis van het hoofdkantoor van het vuur. Dienovereenkomstig zijn de paden overeenkomstig kort. Isadore zorgt er bijvoorbeeld voor dat de vereisten van hoge kwaliteit en eerlijkheid worden gegarandeerd. Bovendien kunt u volgen waar uw Isadore BikeaPParel vandaan komt. Omdat het vuur net zo goed is als een goede werkomgeving voor textielarbeiders en om je blijvende herinneringen aan de weg te geven met hun creaties. Alles gaat hand in hand. Zelfs met kenmerkende wielertrui, is Isadores misschien wel de beroemdste wielertrui. Het markeert iets als het begin. Vanaf het begin daarop optimaliseert het het vuur in de loop van de jaren en opnieuw, geperfectioneerde snede, fit en functie. Het doel: de best mogelijke fiets-jersey voor uw tours.

BIJ EEN GLANCE

 • Oprichtingsjaar: 2012
 • Grondleggers: Martin & Petar Velits
 • Vennootschappelijk Zeeat: Puchov, Slowakije
 • Aantal Medewerkers: 20
 • Jaaromzet: <5 miljoen EUR
 • Website: isadore.com
 • Sporten: Fiets
 • TIP: Vind gereduceerde artikelen van ISADORE in de merk outlet: ISADORE SALE

3 GOEDE REDENEN VOOR ISADORE

 • Billijkheid: Isadore produceert meestal regionaal en maakt deel uit van de Fair Wear Foundation voor eerlijke werkomstandigheden.
 • Professionele Input: De oprichter Petar en Martin Velits namen deel als een fietsperkende professional zelf op de grote tours.
 • Milieuzorg: Isadore wil slechts gerecyclede synthetische materialen gebruiken tot 2025.

DUURZAAMHEIDSSTUTTEN VAN DE DIEPSTE VEROORDELING

Isadore is niet alleen van mening dat fietskleding er is om de dagelijkse problemen van fietsers op te lossen. Het vuur wil ook zijn bijdrage leveren dat toekomstige generaties van de natuur op de fiets kunnen genieten. Sinds de oprichting is Isadore daarom ernaar streven naar de duurzame oplossingen mogelijk en publiceert ook een jaarlijks duurzaamheidsverslag: om de vooruitgang enerzijds en aan de andere kant te kunnen begrijpen, waar nog steeds potentialen nog steeds zijn. Tegelijkertijd werkt het vuur uitsluitend met OEKO-Tex en Bluesign® gecertificeerde partners. De focus ook op gerecycled weefsels om de ecologische voetafdruk van productie te verminderen.

ISADORE SHOP IN KELLER SPORTS

Keller Sports is jouw plaats voor Bikewear direct van degenen die moeten weten. Isadore levert u van voormalige professionals gecodeerde fietsentruien en bib-shorts. Altijd met het doel om uw tours te ontwerpen, levert het cruciale stukje aangenaam - en Keller-sport u met de premiumproducten van het Slowaakse vuur. Dus je krijgt de Medio-Bib kort voor mannen, evenals de hanger voor dames, de beklimming is kort. U kiest bijvoorbeeld tussen grind, albula en kenmerkende fietsentrui. Hiervoor vindt u altijd aantrekkelijke verkoopacties bij ons, die u ook kunt combineren met onze premium korting - onze nieuwsbrief brengt u hier altijd up-to-date.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.