1952 0
Close

Filter

Sorteer naar:

ION voert je veilig en stijlvol over elke trail. De Duitse fabrikant biedt met zijn kledinglijn heeft voor jou passende kleding voor al je mountainbike-avonturen. Beschermingselementen en accessoires maken het assortiment vakkundig af. Bij alle kennis die ION in bikeproducten stopt, kun je je nauwelijks voorstellen dat het bedrijf eigenlijk op een heel ander terrein thuis was...

Klik hier voor meer informatie!

82 Aanbevelingen

Selected:

  • «
  • 1
  • 2
  • »
Sorteer naar: 

75 Aanbevelingen

brand: ION
  • «
  • 1
  • 2
  • »


ION: van de surfplank naar de bike</ h2>

In 2004 werd ION opgericht en het maakte al snel naam met outfits van neopreen en alles wat je surfhart begeert. Met innovatieve ideeën voor surfers slaagde het bedrijf uit Oberhaching erin om aan de top van de internationale markt te komen. In 2012 breidde ION het assortiment uit met een bike-segment: een andere sector, dezelfde passie voor sport. Aan de bikeshorts en -shirts kun je de verwantschap met watersport heel goed zien; frisse stijlen en opwindende kleuren laten de grenzen tussen water en land op een zeer aangename manier vervagen.

MTB-kleding van ION: doordachte diversiteit

Met ION wordt het ui-principe op de bike compleet. Wat zich tussen de binnenste en buitenste kledinglaag bevindt, heeft de fabrikant bij heren en dames in verschillende productlijnen op dezelfde manier geordend. De mountainbike-broeken en -shirts van de Traze-lijn zijn voor ongeveer elke trail geschikt. De all mountain- en Enduro-collectie heeft de naam Scrub. Speciaal voor freeriders ontwierp ION de Seek-modellen. De nonchalante stijl laat heel duidelijk de link met de surfplank zien. De bike-shirts en -broeken zijn zo ontwerpen dat je maximale bewegingsvrijheid en ventilatie hebt bij een minimaal gewicht. De mountainbike-broeken van ION bestaan uit stretchmaterialen die helemaal met jou mee bewegen, of je nu de hoogtes bepaalt of geniet van de flow bergafwaarts. Deels wordt sterk vierwegstretch gebruikt. Lichte materialen tussen je benen en boven je zitvlak bieden ventilatie daar waar je het nodig hebt. De hoogste eisen aan de stoffen en drievoudig gestikte naden zorgen voor robuustheid die je van je nieuwe bikeshorts verwacht. De band van de broek kan door klittenband of veters precies aan je figuur aangepast worden.

De kers op de taart: handschoenen, beschermingsuitrusting en meer.

Maximale grip en geen hinderlijke naden: de handpalmen van ION zijn uit één stuk. Jouw handen hebben het stuur altijd stevig vast, zonder drukplekken. Het synthetische leer Holy_Cow is net zo duurzaam als echt leer en wordt ook niet slap door vochtigheid en zweet. Met de siliconen toepassingen op de handpalmen houd je zelfs in echt moeilijke situaties de controle over je bike.
Ben je het beu omdat je je schoenen uit moet trekken om je beschermelementen eraf te halen? Probeer dan eens de kniebeschermer K-Lite Zip. De manchet omsluit de knie volledig, maar aan de andere kant zit een ritssluiting en met een handbeweging heb je haar uitgetrokken. Rugzakken en bike-accessoires maken het assortiment van ION af.

ION: casual stijl voor elke trail

Wat mis je nog om op je trails los te gaan? Je vindt het vast en zeker bij ION! Verheug je op conventionele bikeshirts voor elk weer, mountainbikebroeken die op al jouw tochten meegaan en accessoires die voor je veiligheid zorgen. En dat alles in een heerlijke casual stijl. Beleef biken op een hele nieuwe manier met kleding en accessoires van ION.