De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

IJSPIEK: HET JONGSTE BOEGBEELD IN HET FINLAND

Icepeak is opgericht in 1996 in Lahti, Finland. Het relatief jonge merk, dat behoort tot de Luhta Sportswear Company (het grootste modebedrijf van Finland), heeft zich al snel gevestigd op de Europese markt. Vandaag de dag rust Icepeak niet alleen hobby-skiërs en buitensporters uit met zijn topproducten. Ondertussen fungeert het bedrijf ook als sponsor voor topsporters zoals het Finse nationale ijshockeyteam en het Noorse nationale schansspringteam, die tot de beste ensembles ter wereld behoren. Op de Winterspelen van 2018 in Pyeongchang streden de atleten van het Finse Olympische team ook tegen hun concurrenten met de futuristische ijspiekbelettering en de oranje stip - een kwestie van eer, de Finnen houden het bij elkaar.

RUW KLIMAAT, WARME KLEDING - DOOR IJSPIEK

De kou heeft Finland het grootste deel van het jaar stevig onder controle. De creatieve geesten van Icepeak weten dan ook hoe ze hun wintersportkleding moeten ontwerpen en produceren. Jonge, actieve mensen moeten worden aangesproken door het ontwerp en de functionaliteit van de producten. Het motto van de Finnen: Heb een prachtige dag in de natuur, hoe slecht de externe omstandigheden ook mogen zijn. Als je uitgerust bent met Icepeak, trotseer je wind, regen, sneeuw en kou.

Om dit te garanderen, vertrouwt Icepeak op lichtgewicht en zeer functionele gelaatsmaterialen. De Icepeak wintermode is niet alleen praktisch uitvoerbaar, het is ook een echte blikvanger. De collecties zijn gericht op een stedelijke levensstijl, variërend van Scandinavische eenvoud tot gedurfde kleurencombinaties die pure joie de vivre uitstralen. En Icepeak weet ook hoe je het buiten de piste moet doen: De Finnen bieden naast sportkleding ook modieuze streetwear aan. Dit wordt ook gespoten van alle textielvezels: Ga naar buiten, geniet van het leven!

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1996
  • Grondleggers: Luhta Sportswear Company
  • Vennootschappelijk Zeeat: Lahti, Finland
  • Aantal Medewerkers: 2.000 (Luhta Sportswear Company)
  • Jaaromzet: ongeveer 300 miljoen euro (Luhta Sportswear Company)
  • Website: icepeak.fi/icepeak_en/
  • Sporten: Outdoor, Wintersport

3 GOEDE REDENEN VOOR ICEPEAK

  • Billijkheid: Luhta, het moederbedrijf van Icepeak, zet zich in voor het handhaven van redelijke werkomstandigheden als onderdeel van het BSC-initiatief.
  • Milieuzorg: Luhta zet zich ook in voor het respecteren van de rechten van dieren en verwacht hetzelfde van haar productiepartners.
  • Voor Hobby & Professionele Sporten: Icepeak heeft de hoge claim om een merk voor iedereen te zijn. Of u nu een professionele atleet bent of een hobbyskiër.

IJSPIEKWINKEL BIJ KELLERSPORTEN

In de Icepeak Store van Keller Sports vindt u een ruime keuze aan producten van de Finse wintersportspecialist. Naast ski-jassen en skibroeken voor dames, kinderen en mannen biedt Keller Sports stijlvolle T-shirts, softshell jassen, fleece jassen en functionele shorts van Icepeak. We hebben ook de effen trekking-kleding en de stijlvolle streetwear van Icepeak in ons programma. Icepeak heeft ook twee lijnen speciaal voor kinderen gecreëerd vanwege de claim om het hele gezin te voorzien van functionele kleding van hoge kwaliteit.

In "Speeltuin" en "Sneeuwbal" vertrouwen de Finnen op levendige kleuren en kleine extra's zoals skipasjes en belangrijke trucs die bijdragen aan de veiligheid van de kinderen in de bergen of op winterse wegen. Gelaste naden zijn ook bestand tegen kou en vocht. Met Icepeak producten zijn zelfs de allerkleinsten goed uitgerust voor elk groot avontuur.

IJSPIEK ONLINE - KOELE LOOPJES IN HET FINS

Naast prominente atleten als het Finse nationale ijshockeyteam of het Noorse schansspringteam, heeft Icepeak ook de steun van een echte exoot op zich genomen: Akwasi Frimpong, van zijn teken Nederlands-Ghanees-Ghanese bobber en Skeletoni. Hij was de enige atleet die Ghana vertegenwoordigde op de Winterspelen van 2018. De sportman en functionaris in persoonlijke vereniging - in 2016 richtte hij de Ghanese Bobslee- en Skeletonfederatie op - kon ook zijn levensdroom om deel te nemen aan de Olympische Spelen in Pyeongchang waarmaken dankzij de sponsoring van Icepeak.

NORDIC NATURE: DE LIJN VOOR STRASS STEENTJES

Bij Icepeak is "Nordic Nature" de naam van de vrijetijdscollectie. Dit zijn functionele en modieuze kleding voor vrouwen, mannen en kinderen. De lijn voor de weg wordt gekenmerkt door klassieke ontwerpen, sobere, sobere en sobere kleuren. Softshell jassen van Icepeak, die uw betrouwbare metgezel zijn voor veel buitenactiviteiten, beschermen u tegen wind en regen, niet alleen in de buitenruimte. Ademend vermogen en aangenaam draagcomfort natuurlijk inbegrepen.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.