De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Hestra Ski Handschoenen - Warmte & Droogte

Koude handen zijn altijd onaangenaam. Vooral als je ze niet gewoon kunt opwarmen met een warme kop thee, maar een snelle afdaling van de top voor de boeg hebt. Hestra skihandschoenen beschermen je met hun lange manchetten op betrouwbare wijze tegen ijzige wind en sneeuw. Met deze zeer functionele handschoenen behoren bevroren handen tot het verleden. Dankzij de combinatie van een doordacht ontwerp en een hoogwaardige afwerking behoren de skihandschoenen van het Zweedse merk tot de beste in hun soort.

Hestra Ski Handschoenen: Hoogste Functionaliteit

De palm van de Hestra skihandschoenen is gemaakt van uiterst slijtvast en toch soepel geitenleer, dat zorgt voor voldoende grip en bescherming van uw handen. De voering van de handschoenen bestaat uit verschillende warmte-isolerende materialen en zorgt zo voor een aangenaam klimaat binnenin. De bovenkant van de handschoenen is gemaakt van bijzonder duurzaam en elastisch materiaal om u de grootst mogelijke bewegingsvrijheid te geven. De duurzame Hestra skihandschoenen zijn volledig winddicht en isolerend. Afhankelijk van het model worden ook waterdichte en ademende eigenschappen toegevoegd. Hestra skihandschoenen zijn absolute allrounders voor de wintersport en een must-have voor alle skiliefhebbers die hun sportieve prestaties naar een hoger niveau willen tillen.

Hestra skihandschoenen - kwaliteit ontmoet design

Bent u op zoek naar een duurzame handschoen die u warm houdt op de piste en er tegelijkertijd stijlvol uitziet? Onze Keller Sports winkel biedt u een grote selectie van Hestra skihandschoenen. De moderne handschoenen van het Zweedse merk overtuigen professionele en amateursporters al vele jaren dankzij hun doordachte constructie en optimale functie.

De meeste modellen van Hestra skihandschoenen zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

  • 5-vinger handschoen

  • 3-vingerige handschoen

  • Vuist handschoen

Met deze skihandschoenen van Hestra trek je je niets aan van de buitentemperatuur. Vind nu het juiste model voor uw behoeften.