KELLER Premium: bespaar 10% korting* & geen verzend- en retourkosten bij elke bestelling Meer informatie
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.
302, 274, 286

HEAD tennissnaren - begin met de details

Wanneer tennissers de baan opkomen, zijn training en tactiek slechts de helft van de strijd, omdat alleen de juiste uitrusting het spel van de speler compleet maakt en hem naar de overwinning kan leiden. In dit geval geven Head snaren je de juiste eigenschappen die je spel gelijk, positief, zullen beïnvloeden. De hardheid van de snaren, de diameter en het constructietype voorzien in duidelijk cruciale voordelen: de keuze van snaren staat je toe om je balgevoel te verbeteren, de vibratie beter te controleren of je speelarm te beschermen. Head tennissnaren zorgen ook voor een betere krachtsoverdraging. De snaren van Head maken je racket klaar voor elke wedstrijd! Begin met het verbeteren van de details van je spel met de snaren van een van de leidende producenten in de online winkel van Keller Sports!

Jouw adviseurs bij Keller Sports

Een van de verschillen in racketsnaren is tussen natuurlijke en synthetische snaren. Natuurlijke snaren hebben een ongelooflijke elasticiteit, waar de synthetische oplossing uit de nieuwste technologieën voortkomt, uit jarenlang onderzoek in laboratoria. Dit high-tech materiaal voorziet de speler met een goede controle tijdens de slag. De hoogwaardige natuurlijke snaren zijn vooral gevoelig voor weersomstandigheden, waar de synthetische snaren weersonafhankelijk zijn, wat ze zeer duurzaam maakt. Om de hele Head snaren wereld te openen en je te voorzien van de nodige know-how aangaande verschillende texturen en effecten op de snaren, beantwoorden wij graag al je mogelijke vragen. Het team van consultants met hun expertise op het gebied van tennis voorziet je graag van de nodige informatie en persoonlijke adviezen over de beste keuze voor jou!

Extra service bij Keller Sports

Zodat je aan de details van je spel kan werken hebben we bij Keller Sports een zoekmachine ontwikkeld voor jou. De KSPME® (Keller Sports Product Matching Engine) helpt je om gericht te zoeken naar producten die voor jou geschikt zijn. Vul simpelweg je eisen in en de producten die aan jouw richtlijnen voldoen, zullen op je scherm verschijnen. Op deze manier heb je binnen een paar klikken de juiste producten voor je neus!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.