De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

HEAD SKI

Howard Head verscheen voor het eerst op ski's in 1947, toen de vliegtuigbouwer allesbehalve enthousiast was over de wintersportervaring. Hij was er zeker van dat een lichtere, snellere en comfortabelere ski zijn enthousiasme snel zou vergroten. Omdat deze ski toen nog niet bestond, ging Head zelf aan de slag en maakte drie jaar lang het ene prototype na het andere. Met een kern van multiplex, aluminium sandwichpanelen, kunststof zijwanden en een doorlopende stalen rand glijdt de revolutionaire eerste HEAD-ski eindelijk over de piste.

Plotseling kon iedereen met hem skiën. Vandaag de dag biedt het merk ski's voor elke sneeuwvoorkeur en elk vaardigheidsniveau. Met de Worldcup Rebels of de Supershape-lijn komen speedrijders aan hun trekken. De bekende skiërs en Olympisch kampioenen Kjetil Jansrud (Noorwegen) en Matthias Mayer (Oostenrijk) hebben een contract met de HEAD. Ontwikkeld in samenwerking met topsporters, voldoen de Performanceski aan de verslaving aan snelheid. Allrounders die zich thuis voelen op de piste en in kleine diepsneeuwvelden kunnen beter het Monster of het Sterke Instinct bereiken. Met de KORE-lijn kunnen vrienden van het achterland stabiel en tegelijkertijd wendbaar rijplezier in de poeder ervaren.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1950
  • Grondleggers: Howard Head
  • Vennootschappelijk Zeeat: Amsterdam (Nederland), Kennelbach (Oostenrijk)
  • Aantal Medewerkers: 2500 (Wereldwijd)
  • Jaaromzet: meer dan 428 miljoen euro
  • Website: head.com
  • Sporten: Tennis, Wintersport

3 GOEDE REDENEN VOOR HEAD

  • Professionele Input: Skicoureurs, freeriders en tennisprofessionals worden geraadpleegd bij de ontwikkeling van nieuwe producten.
  • Techniek: Efficiënte materiaalcombinaties en functionele ontwerpen bieden de beste prestaties.
  • Voor Hobby & Professionele Sporten: De HEAD biedt voor elk trainingsniveau de noodzakelijke sportbenodigdheden voor elk trainingsniveau.

TECHNISCHE HOOGSTANDJES

Om innovatieve oplossingen voor de optimale skibeleving te vinden, concentreren de productontwikkelaars van HEAD zich op het essentiële: het reduceren tot het essentiële en het afzien van onnodige ballast leiden tot nieuwe materiaalcombinaties, productvormen en designs in de skisector. Dit geldt niet alleen voor de ski's zelf, maar ook voor de skischoenen en uitrusting zoals skihelmen of geschikte skikleding. In de freeride-sector wordt bijvoorbeeld grafeen, het lichtst bekende materiaal ter wereld, gebruikt op de uiteinden van de ski's om een grotere reactiesnelheid en wendbaarheid te garanderen. De Power Sidewall in de "Supreme Instinct" all-mountain ski daarentegen garandeert een stabiele beweging van de ski tijdens het carven. Elke HEAD-ski heeft zijn eigen karakter. Welke het beste bij je past, moet je vinden op ijzige hellingen of in verse poedersneeuw.

SPEL, SET, MATCH!

Maria Sharapova, Novak Djokovic, Andy Murray - HEAD is ook een van de top leveranciers van apparatuur voor vele sterren van de tenniswereld. Aanvankelijk gespecialiseerd in tennisballen, maar tegenwoordig is het merk ook thuis op het gebied van tenniskleding en -uitrusting op het hoogste internationale niveau. Met gerichte producteigenschappen en innovatieve technologieën helpen tennisrackets, schoenen, textiel en accessoires tenniselites, recreatieve spelers en beginners om succesvol te zijn op het veld. Of het nu gaat om tenniscircus, clubtraining of vrijetijdswedstrijd - HEAD biedt voor elke gelegenheid de juiste uitrusting.

VAN TRAINING TOT WEDSTRIJDDAG

Om elke rally op het veld aan te kunnen, worden HEAD-tennisproducten voortdurend geoptimaliseerd met nieuwe technologieën. Bij shirts, broeken en jurken wordt belang gehecht aan functies als ademend vermogen en vochttransport en pasvormen die maximale bewegingsvrijheid bieden. Een bijzonder hoogtepunt van de HEAD-serie zijn de technisch volwassen tennisracketseries. Namen als "Speed", "Exreme", "Radical" of "Instinct" onthullen al dat de ontwikkeling van technologieën draait om prestaties en kracht voor een krachtig, gecontroleerd spel. Een voorbeeld van de technische innovaties is de Graphene 360 technologie, die gebruik maakt van slim geplaatst grafeen in het racket om de stabiliteit te verbeteren en de energieoverdracht van het racket naar de bal te optimaliseren.

UW HOOFD TENNIS SET

Het merk Head is de complete leverancier van uw vertrouwen in tennis. Het Amerikaanse cultlabel Head is al jaren en decennia thuis op het allerhoogste wereldniveau en promoot zowel professionele spelers en sterren als recreatieve sporters en beginners. Of het nu gaat om een tenniscircus, een clubopleiding of een vrijetijdswedstrijd: Keller Sports' Head Tennis Online Shop heeft rackets, textiel en accessoires voor elke gelegenheid en voor het hele gezin.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.