De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Hanwag wandelschoenen - traditioneel vakmanschap en technische knowhow

Laat natte voeten of oncomfortabele pasvormen uw plezier op de berg niet bederven. Op Hanwag wandelschoenen kun je altijd rekenen. Door traditioneel vakmanschap te combineren met de nieuwste technologieën, beschermen Hanwag wandelschoenen je tegen het onvoorspelbare weer. Ze bieden u niet alleen de beste ondersteuning, maar ook een ideaal comfort. Dat is geen toeval: Hanwag kan nu terugkijken op meer dan 100 jaar ervaring in het vervaardigen van bergschoenen. Door de uitwisseling met professionele atleten en professionele berggidsen blijven zij innovaties creëren en hun producten voortdurend optimaliseren.

Bent u een beginner in de bergsport of een oude rot onder de alpinisten? Het maakt niet uit op welk niveau u zich in de bergen bevindt, met de grote keuze in onze Hanwag wandelschoenen shop vindt u de best mogelijke schoen voor u! Dankzij het GORE-TEX® membraan zijn veel van de Hanwag schoenmodellen volledig waterdicht en toch ademend. Bovendien zijn veel modellen uitgerust met de bijzonder robuuste VIBRAM® buitenzolen. Hanwag wandelschoenen bieden je de beste grip op elke ondergrond - of het nu droog of nat is.

Hanwag wandelschoenen zijn ook een investering voor de toekomst. Dankzij de hoogwaardige materialen en technologische kenmerken zijn de premium wandelschoenen bijzonder duurzaam. Dit beschermt niet alleen de natuur, maar op lange termijn ook uw portemonnee. De unieke Hanwag pasvorm geeft de schoenen ook een uniek verkoopargument waar concurrenten nauwelijks aan kunnen tippen. Elke Hanwag wandelschoen voor dames en heren heeft een speciaal vervaardigde leest, die is afgestemd op het comfort, de ondersteuning en de gebruiksmogelijkheden van de afgewerkte schoenen.

Zo zijn er leesten met een "brede pasvorm" maar ook speciale leesten voor mensen met hallux valgus, een wijdverspreide misvorming van de grote teen. Niemand mag immers door zijn schoeisel worden weerhouden van zijn drang naar grootse avonturen. De speciale leesten zorgen voor een ongeëvenaard draaggevoel en een uitstekende functionaliteit van de schoenen. Dit betekent dat iedereen zijn "perfecte pasvorm" kan vinden met Hanwag wandelschoenen.