De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

HAGLÖFS - GEÏNSPIREERD DOOR DE SCANDINAVISCHE WILDERNIS

De outdoormode van het merk Haglöfs komt voort uit een traditioneel bedrijf dat al in 1914 werd opgericht in Torsang, Zweden. Wiktor Haglöf was de zoon van een boswachter en bracht daarom veel tijd door in de natuur. Als kleine jongen liep hij de lange weg naar school in weer en wind en kende hij het harde dagelijkse leven van de bosarbeiders. Voor de mensen van toen was outdoor niet een eufemisme voor een bewust gekozen vrijetijdsbesteding of een opwindende trend, maar eerder een noodzaak om de elementen te trotseren. Toen hij zijn bedrijf oprichtte, wilde Haglöf de omstandigheden in de buitenlucht aanzienlijk verbeteren. Hij ontwikkelde buitensportuitrusting op basis van het principe van betrouwbaarheid. Een van de eerste producten waren rugzakken. Later volgden andere buitensportartikelen zoals tenten en slaapzakken. Tegenwoordig behaalt de onderneming bijna 80 procent van haar omzet in de kledingsector.

SPORTIEF CHIC MET HOGE FUNCTIONALITEIT

De jassen en outdoorbroeken van Haglöfs vallen op door hun levendige en dynamische design. Minimalistisch, strak, rechttoe rechtaan en toch zeer elegant, biedt de kleding visuele voordelen. Maar het beste zit in de details. De meeste modellen zijn praktische functionele kleding met een echt bijkomend voordeel. De functionele shirts hebben, net als de meeste modellen van Haglöfs, ademende en vochtregulerende eigenschappen. Ze zijn gemaakt van een speciaal gebreid materiaal dat snel droogt. Een andere verfijning zijn de offset schoudernaden, die het schuren van de rugzakbanden effectief voorkomen. Luchtcirculatie en vochtregulatie zijn ook uitstekend in Haglöfs broeken. De outdoormode dankt deze fantastische eigenschappen aan de exclusieve samenstelling van het materiaal. Een uitgekiende mix van verschillende synthetische vezels, maar ook van natuurlijke stoffen verhoogt de functionaliteit en het comfort aanzienlijk. Vaak worden waterafstotende nylon-, polyamide- en polyesterstoffen gebruikt. Een kleine toevoeging van elastaan verhoogt merkbaar de rekbaarheid.

SPORTIEVE OUTDOORMODE VOOR VERSCHILLENDE DOELEINDEN

Haglöfs outdoorkleding is gemaakt voor gebruik buitenshuis en voor alle weersomstandigheden. U vindt er luchtige shorts en shirts, maar ook zacht gevoerde en goed geïsoleerde gewatteerde jassen en parka's voor de wintersport. Bijzonder populair zijn de weerbestendige hardshell-jacks, die uit verschillende lagen zijn opgebouwd en de buitenste laag van de ui-huid-look vormen. Daarnaast bevat ons assortiment Haglöfs specialistische kleding, zoals waterdichte regenbroeken voor een wandeling in de zomerregen. Panty's zijn ook in de aanbieding. Dit is een nauwsluitende, elastische broek met een compressiefunctie. De compressie is bedoeld om de bloedcirculatie in de benen te verbeteren en zo tot betere prestaties aan te zetten. Er zijn speciale trekkingbroeken voor de winter en voor de zomer, en ook hybridebroeken met voorgevormde knieën. Multifunctionele broeken fungeren als allrounders onder de outdoorkleding. Ze zijn gemaakt van een stevige stretchstof en hebben een hoge zonbeschermingsfactor. Zoals veel Haglöfs broeken hebben ook deze modellen ruime zakken en veel opbergruimte. Typisch zijn ook de elastische inzetstukken in de taille en de manchetten voor een groter draagcomfort.

FUNCTIONEEL GEKLEED HET HELE JAAR DOOR MET HAGLÖFS

Met Haglöfs outdoorkleding is het altijd een plezier om buiten te zijn. U zult warm en droog zijn in weer en wind en aangenaam waaien in de zomerzon. U profiteert ook van een bovengemiddelde keuze aan kleuren en snitten. Kijk maar eens rond, u vindt vast snel uw favoriete model.