2113 0
Close

Filter

GORE Wear®

Sorteer naar:

Je beleeft nog meer plezier aan je bike met geschikte kleding. Met de innovatieve en doordachte outdoorkleding van Gore Bike Wear zijn wielrenners het beste uitgerust. Het maakt niet uit wat voor weer het buiten is, want de functionele kleding beschermt je bij elk weertype. De bikewear met meerdere lagen houdt wind en neerslag met succes tegen en bevordert tegelijk het aangename microklimaat van je lichaam. Zo blijft wielrennen een sport en een avontuur.

Klik hier voor meer informatie!

319 Aanbevelingen

Selected:

GORE® WEAR
 • «
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • »
Sorteer naar: 

75 Aanbevelingen

brand: GORE® Wear
 • «
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • »


Van materiaalproducent tot expert voor bikewear

In 1985 werd het startschot gegeven voor het merk Gore Bike Wear. Het Amerikaanse bedrijf W. L. Gore & Associates ontwikkelde de eerste kleding voor wielrenners van zelf geproduceerd materiaal. Daartoe behoren GORE-TEX®, GORE selected fabrics® en WINDSTOPPER®. De outdoorkleding voor wielrenners is zowel wind- en waterdicht als ademend. Dat bleek snel een goed idee en zorgde voor een gestage opkomst van het merk. Inmiddels is de fietskleding van Gore in vrijwel heel Europa, in de VS en Canada en ook in Azië verkrijgbaar.
Maar wat maakt het merk zo succesvol? Met Gore Bike Wear maakte het bedrijf kleding die de medewerkers zelf willen dragen. De fervente wielrenners hebben een passie voor de sport en weten heel precies waar het op aan komt. Elk product wordt uitvoerig getest, verbeterd en aangepast voor het tenslotte op de markt komt.

Gore Bike Wear: functionele kleding voor wielrenners in high quality

Het past als een tweede huid en vormt daardoor geen luchtweerstand. De pasvorm van Gore Bike Wear is aan de bewegingseisen in de wielersport aangepast. Maar niet alleen de aërodynamica is goed, ook het gebruikte materiaal is eveneens robuust en duurzaam. Sporters willen nu eenmaal onder alle weersomstandigheden buiten kunnen trainen. Dat is belangrijk voor je conditie en geeft je tegelijk de vrijheid om alles te doen en te laten wanneer je het wilt. De fietskleding is dus alleen dan efficiënt en functioneel wanneer je bij elk weertype beschermd bent. De Gore Bike Wear voldoet precies aan deze normen: ze is winddicht, waterbestendig en daarbij ook nog ademend.

Zo ben je met het layer principe en Gore Bike Wear goed aangekleed

Bij het ui-principe oftewel het Skin-To-Shell concept zorgt de basislaag voor de vochtregulering. De eerste laag neemt het vocht op en voert die van het lichaam af. De tussenlaag regelt de temperatuur, houd je warm in de winter en beschermt je in de zomer tegen oververhitting. Dat doet ze door de lucht als isolatielaag te omsluiten. De buitenlaag trotseert het weer. Daardoor zijn outdoorjacks een barrière tegen de regen, sneeuw, wind en kou en de functionele jacks beschermen daarmee de overige kleding tegen invloeden van buitenaf. Omdat ze ademend zijn, ondersteunen ze het microklimaat van jouw lichaam en zijn natuurlijke temperatuurregeling. Zo voel je je altijd prettig in je huid en kleding en kun je je helemaal op je training concentreren.

Accessoires van Gore Bike Wear: warmte-isolatie voor het Head-To-Toe concept

Met accessoires zoals thermo-handschoenen, overschoenen en helmmutsen vul je je eigen kleding aan met het Head-To-Toe concept. Want niet alleen je lichaam heeft bescherming nodig bij het fietsen. Handen, voeten en vooral je hoofd spelen een belangrijke rol in de temperatuurregeling.
In de onlineshop van Keller Sports vind je een grote keuze aan beschermende en regulerende bike wear en innovatieve accessoires van het merk Gore Bike Wear.