De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

SPORTIEVE GLAMOUREUZE CHIC VOOR DE KONINGIN

De mode van het Amsterdamse label is gebaseerd op een symbiose van technische perfectie, functionaliteit en verfijning. De sneden benadrukken het lichaam van de vrouw en zien er heel slim uit. Bijzonder aan de modellen is echter hun glamoureuze sportiviteit, die zelfs de Nederlandse koningin Máxima graag ziet. Echt bont is een belangrijk designelement in de wintercollecties. De huiden zijn afkomstig van gecertificeerde boerderijen en worden geproduceerd volgens de internationale normen voor dierenwelzijn. Als alternatief voor de echte bontmodellen zijn dezelfde kledingstukken met geweven bont beschikbaar.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 2010
  • Grondleggers: Sandra Peet, Lieke van den Berg
  • Vennootschappelijk Zeeat: Amsterdam, Nederland
  • Aantal Medewerkers: 120
  • Jaaromzet: K.A.
  • Website: goldbergh.com
  • Sporten: Wintersport

3 GOEDE REDENEN VOOR GOLDBERGH

  • Multifunctionaliteit: Het sportmerk Goldbergh heeft zijn wortels in de modesector en combineert mode met functionaliteit.
  • Voor Hobby & Professionele Sporten: Goldbergh zet nieuwe trends in het medium/premium segment van de wintersport en bovenkleding en levert aan klanten in 14 landen.
  • Billijkheid: Alle door Goldbergh gebruikte dierenhuiden en bonttoepassingen zijn gecertificeerd en voldoen aan de internationale normen voor dierenwelzijn.

FUNCTIONALITEIT VOOR VROUWEN

De skibroek is gemaakt van een comfortabel stretchmateriaal van hightech vezels en Lycra en past perfect bij uw lichaamscontour. Dankzij de acrylaatcoating bent u goed voorbereid op regen, wind en sneeuw. Een sneeuwbeschermer aan de onderkant van de broekspijp voorkomt dat er vocht in uw schoen komt. Het spreekt voor zich dat alle kledingstukken ademend en duurzaam elastisch zijn. U geniet volledige bewegingsvrijheid en profiteert van onderhoudsvriendelijke apparatuur. De jassen en jassen hebben ook waterdichte en winddichte eigenschappen. Veel modellen zijn met echt dons bekleed en bieden een bijzonder goede isolatie.

LAAT U ZICH NU ZIEN IN DE NIEUWE GOLDBERGH-COLLECTIE!

Voor vrouwen die houden van zowel exclusieve als sportieve mode zijn de modellen van het Nederlandse label de juiste keuze. Functionaliteit en luxueus design maken van u een glinsterende blikvanger op de piste. Verfijnde details en een lichaamsomhullende snit laten je van je vrouwelijke kant zien. In ons assortiment vindt u een grote selectie van verschillende kleuren en uitvoeringen in verschillende materiaalsamenstellingen. Stel nu uw persoonlijke outfit samen en rust uzelf uit voor de wintersport op koude dagen!

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.