De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Waarom u Garmin Running-producten nodig hebt

Garmin Running ondersteunt u in uw wensen, want u gaat vast graag hardlopen om uw hoofd leeg te maken. Ga er gewoon even uit - na het werk of zelfs voordat je aan je dag achter de computer begint. Je wilt er even uit en je ontspannen. Eén aspect. U wilt ook het positieve effect van lichaamsbeweging voelen. En moedig het aan. Want hoe meer overzicht je hebt over de afstand die je loopt, hoe duidelijker je je trainingssucces kunt meten, je trainingen kunt aanpassen en bij twijfel een pauze kunt inlassen.

Garmin hardloophorloges voor mannen en vrouwen hebben niet alleen een GPS-tracker die je helpt de exacte afstand en snelheid van je loopsessie te meten. Tegelijkertijd meten sommige modellen in onze Garmin running shop uw hartslag. De sporthorloges verwerken de gegevens en stellen een virtueel trainingsplan voor u op. Verhogen. Consistentie. Pauzes. Uw Garmin hardloophorloge geeft u de juiste aanbevelingen op basis van uw prestaties en helpt u om uw prestaties voortdurend te verbeteren zonder uzelf te overbelasten.

U kunt sommige modellen zelfs in het dagelijks leven gebruiken en zo een nog vollediger beeld van uw lichamelijke conditie krijgen. U kunt ook muziek downloaden naar bepaalde Garmin hardloophorloges en uw smartphone met een gerust hart thuislaten. Garmin hardloophorloges ondersteunen je bij het hardlopen op verschillende niveaus en dienen als een optimale metgezel. Voor de after-work run, maar ook voor de marathon of triatlon.

De voordelen van Garmin hardloophorloges

GPS-tracking en hartslagmetingen zijn slechts het beginpunt. Garmin stopt zijn hardloophorloges vol met hulpmiddelen waarmee u uw training nog nauwkeuriger kunt afstemmen.

  • GPS tracking: Hoe ver heb je gelopen? Hoe lang heb je erover gedaan? En hoe snel rende je? Garmin hardloophorloges met GPS-tracking voorzien u van al deze informatie. Je hoeft alleen maar op een knop te drukken om je run op te nemen en hem weer te stoppen.
  • Hartslagmetingen: Garmin hardloophorloges geven je via je pols informatie over je hartslag. Zo kunt u zien onder welke belasting u in de rode zone komt en ook uw trainingssucces bijhouden.
  • PacePro voor effectieve trainingsplanning: Met PacePro kunt u met Garmin Running het ideale tempo voor een bepaalde afstand bepalen op basis van uw eerdere runs voordat u begint met trainen. Op deze manier kunt u uw training zo intensief maken als uw conditie toelaat.
  • Extra functies: Garmin sporthorloges beperken je niet tot hardlopen. Met speciale functies dienen ze ook als gids voor HIIT-workouts, pilates of zwemtraining. Zelfs ademhalingsoefeningen kunnen worden begeleid door Garmin Running smartwatches.
  • Ruimte voor muziek: Sommige Garmin hardloophorloges bieden ruimte voor je muziek. Je wilt jezelf tenslotte een beetje pushen tijdens je run. U kunt tot 500 nummers opslaan en hebt uw smartphone niet eens nodig als u onderweg bent.
  • Traceerfuncties voor meer veiligheid: Normaal gesproken bent u veilig. Maar als er iets gebeurt, is het nog beter als familie en vrienden weten waar je bent. Daarom kun je bij sommige Garmin hardloophorloges je positie delen met een vooraf bepaalde groep mensen.

De speciale kenmerken van Garmin hardloopproducten

Garmin wil je pushen. Niet direct. Het merk wil u onderweg hulpmiddelen geven die u helpen uw prestaties steeds verder te verbeteren. Daarom zitten alle Garmin running sporthorloges in onze online shop vol met high-end technologieën en slimme functies. U kunt bijvoorbeeld uw hardloophorloge verbinden met de Garmin Connect app. U kunt er uw hardloopgegevens opslaan op uw smartphone, maar ook op uw tablet of laptop. Op die manier hebt u niet alleen gemakkelijk toegang tot belangrijke gezondheidsgegevens, maar krijgt u ook een analyse inclusief statistieken. De Garmin Coach stelt trainingseenheden voor op basis van uw eerdere hardloopeenheden, terwijl u uw individuele prestaties opslaat en direct ziet wanneer u zich verbetert.

Garmin Running heeft zelfs een LTE-functie ingebouwd in sommige van zijn premiumhorloges. En met behulp van Garmin Pay, dat in sommige modellen is inbegrepen, kunt u zelfs snel uw laatste boodschappen van de dag in de supermarkt doen op weg naar huis, zonder dat u uw portemonnee of bankpas hoeft mee te nemen tijdens het hardlopen. Andere modellen krijgen een boost voor de batterij door het zonlicht en laten u nog langer werken. Met Garmin hardloophorloges met TOPOS Maps kunt u daarentegen uw weg vinden in de natuur.

Garmin Running: de populairste horloges

Garmin's Forerunner serie begeleidt je betrouwbaar op elke run. De Forerunner 55 biedt GPS-tracking en meet uw hartslag. Met de basisversie kunt u ook uw trainingen plannen. De Garmin Forerunner 245 Music slaat muziek op, terwijl de 945 al Garmin Pay bevat. Voor buitenritten die iets verder de natuur in gaan, biedt Garmin je zijn Fenix-serie, terwijl de Garmin Enduro sporthorloges zich aanpassen aan duursporters. Daarom laadt hun toch al krachtigere batterij zichzelf op door zonlicht, terwijl het horloge zelf bijzonder licht is.

De Garmin Running Shop bij Keller Sports

Bij Keller Sports vind je alles wat je nodig hebt om je hardlooptraining net dat beetje efficiënter en aangenamer te maken. Van de Garmin Forerunner tot de Garmin Fenix en de Garmin Enduro serie, je vindt in onze online shop een ruime keuze aan verschillende Garmin hardloop sporthorloges in diverse kleuren en met een breed scala aan functies. U kunt uw favoriete model thuis bestellen en dan meteen beginnen te lopen. Met je persoonlijke coach en individueel trainingsadvies aan je pols.