De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Garmin sporthorloges voor hardlopen of fietsen

Garmin sporthorloges zijn kleine wonderen op het gebied van trainingsgegevens. Hoe hoger het getal in de naam van het model, hoe complexer het ontwerp van de wearables. GPS-modules, waarmee het bedrijf ooit zijn wereldwijde reputatie opbouwde, maken deel uit van de basisuitrusting. De zuurstofverzadiging in het bloed wordt verzekerd door een geavanceerde hartslagmeting aan de pols.

Met Garmin sporthorloges kun je altijd bijhouden:

  • uw opleidingsstatus

  • uw trainingsbelasting

  • maximale zuurstofopname

  • hersteltijden

  • aerobe en anaerobe trainingseffecten

Maar dat is nog niet alles: met de loopefficiëntiewaarden kunt u bijvoorbeeld te weten komen hoe zuinig u loopt. Garmin sporthorloges voorzien u van relevante gegevens - zoals stapfrequentie, staplengte of grondcontacttijd. Garmin ondersteunt vele disciplines, variërend van wintersport tot een sessie in de sportschool of het zwembad tot triatlon.

Garmin sporthorloges - wekenlange levensduur van de batterij

Garmin sporthorloges maken ook indruk met hun enorm lange levensduur van de batterij. Hier heeft de Amerikaanse fabrikant echte normen gesteld binnen de industrie. Het is niet ongebruikelijk dat de intelligente wearables enkele weken meegaan op een enkele lading. Zelfs met een permanent actieve GPS, gaan ze een hele dag mee. Dit wordt onder meer mogelijk gemaakt door het bijzonder energiezuinige display.

Contactloos betalen met Garmin sporthorloges

Alle Garmin wearables zijn compatibel met Android en iOS. Je hoeft het dus niet te stellen zonder klassieke smartwatchfuncties, zoals oproepen of berichten die binnenkomen op de gekoppelde mobiele telefoon. Als het model een NFC-chip heeft, is contactloos betalen aan kassa's geen probleem. Een ander groot voordeel van Garmin sporthorloges is de eigen IQ Store. Daar kunnen gebruikers extra apps vinden die ze op hun smartwatch kunnen installeren. De Garmin Connect app is ook beschikbaar en nodigt alle gebruikers uit om mee te doen aan uitdagingen of om hun eigen gegevens te vergelijken.