301 0
Close

Filter

Sorteer naar:

Uitstekende kwaliteit en een overtuigend design maken van de smartwatches, sporthorloges en fitnesstrackers van Garmin iets heel bijzonders. Dan is het eigenlijk logisch dat het bedrijf op internationaal niveau actief is en met zijn hoogwaardige producten de leidende positie op alle markten wil overnemen. Voor de fabrikanten van GPS-ontvangers is alleen het beste goed genoeg. Dat is ook de reden voor de verticale integratie waardoor Garmin verzekerd kan zijn van productkwaliteit. Of je je nu op het water, in de lucht op de grond bevindt: met de navigatie-apparaten van Garmin kun je je overal veilig voelen en raak je nooit de weg kwijt. Overtuig jezelf en beleef spannende avonturen die jou naar de meest afgelegen plekken voeren.

Klik hier voor meer informatie!

26 Aanbevelingen

Selected:

GARMIN
Sorteer naar: 

26 Aanbevelingen

merk: Garmin


Garmin: het topmerk uit Amerika

In 1939 richtten Gary Burrell und Min Kao in Kansas het bedrijf op. In de loop van de jaren is Garmin vaak van vestigingsplaats veranderd. Als eerste verhuisde het hoofdkwartier naar Taiwan, vervolgens in 2000 naar de Caymaneilanden en in 2010 tenslotte naar Schaffhausen in Zwitserland. De managers werken echter tot op heden in Olathe in de VS. Meer dan 11.400 medewerkers zijn inmiddels op 50 standplaatsen overal in de wereld voor de fabrikant werkzaam.
In het begin richtte het bedrijf zich bijna uitsluitend op het maken van robuuste apparatuur voor de lucht- en zeevaart. Slechts een klein deel van de focus was gericht op het gebied van outdooractiviteiten. Tegenwoordig produceert Garmin apparatuur voor straat- en outdoornavigatie, evenals voor luchtverkeersleiding en voetgangerscontrole. Ook navigatie-apparatuur voor schepen en geavanceerde computers voor de wielersport behoren tot het productaanbod van het Amerikaaanse techbedrijf. Bij sporters zijn vooral de fitnesstrackers van Garmin en de krachtige smartwatches populair.

Garmin: hier staat het bedrijf voor

Garmin staat voor hoogwaardige producten, uitstekende productprestaties, hoogste kwaliteit en vooral voor de noodzakelijke kennis om optimale prestaties te kunnen leveren.
Fabricage, design, opslag en marketing voeren de Amerikanen helemaal zelf uit. De apparatuur ontwikkelen en produceren zij in hun eigen productiefaciliteiten. Hierdoor is een betere controle van de kwaliteit, tijdschema's, en de service mogelijk. Een duidelijk voordeel voor jou als klant.
De fitnesstrackers en smartwatches van Garmin bieden de beste prestaties in een klein formaat evenals innovatieve functies. De fénix® is bijvoorbeeld een GPS-multisport-smartwatch van superlatieven: ze meet de hartfrequentie aan de pols en biedt direct toegang tot belangrijke statistieken die de trainingsvoortgang tonen. Bovendien komt het met vooraf geïnstalleerde activiteitsprotocollen, verschillende onlinefuncties en outdoorsensoren. De accuduur bedraagt, afhankelijk van de instelling, maximaal negen dagen. Het display is krasbestendig en het fitnesshorloge waterdicht.

Garmin fitness: hoogwaardige producten voor outdoorfans

Keller Sports heeft verschillende fitnesstrackers en smartwatches van Garmin voor jou. Waaronder ook de artikelen uit de productlijn van fénix. In de forerunner-collectie vind je de optimale assistent. Hardloophorloges en fietscomputers maken het productassortiment perfect af. Sportief, robuust, elegant en veelzijdig: maak vandaag nog een keuze voor een van de eersteklas producten van Garmin. Verleg er je grenzen mee!

THE KELLER SPORTS GUIDE

Posts and sports products for a healthy, sporty lifestyle.