KELLER Premium: bespaar 10% korting* & geen verzend- en retourkosten bij elke bestelling Meer informatie
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.
2119

TOEN SOKKEN OP WEEFGETOUWEN WERDEN GESPONNEN

De geschiedenis van Trerè Innovation gaat terug tot een tijd waarin kousen nog op weefgetouwen werden gesponnen. In die tijd, kort na het einde van de Tweede Wereldoorlog, werkte de oprichter van het bedrijf, Guido Redini, als werknemer in een kousenfabriek. Hij geeft de passie voor zijn werk ook door aan zijn zonen. Samen richtten ze in 1950 hun eigen bedrijf op en toen de markt voor kousenbanden enkele jaren later explodeerde, investeerden ze consequent in een modern machinepark.

De familie stelt hiermee nieuwe kwaliteitsnormen. In 1980, in een tijd waarin sport een steeds belangrijkere rol speelt in de modewereld, treedt kleinzoon Marco Redini toe tot het familiebedrijf en wordt al snel hoofd van het bedrijf. Tot op de dag van vandaag beheert hij nog steeds het fortuin van het bedrijf. Onder zijn leiding lanceert het bedrijf met succes FOR.BICY en vier andere sportlabels.

FOR.BICY COMBINEERT FUNCTIONALITEIT MET ITALIAANSE STIJL

Vandaag de dag is de groep uit de Lomberdai met meer dan 800 medewerkers een van de grootste sportkledingfabrikanten in Italië - en heeft ook verkoopmaatschappijen in Duitsland, Oostenrijk, België, Nederland en Groot-Brittannië. Meer dan 560 internationale prijzen en testoverwinningen voor innovatie, kwaliteit en functionaliteit van de producten getuigen hiervan. "We willen het actieve leven van onze klanten verbeteren met onze producten.

Functionaliteit is misschien niet het meest glamoureuze woord, maar als je het combineert met Italiaanse stijl, zoals we bij FOR.BICY doen, dan maak je producten die zich onderscheiden van de massa", zegt bedrijfsbaas Marco Redini. Het assortiment van het merk omvat vandaag de dag broeken, hoodies, jassen, sokken en de JACPAC, een speciale combinatie van technische rugzak en vederlichte prestatie-anorak die water- en windbestendig is. De grootste verkoophit van het merk is echter nog steeds de innovatieve boxershorts, die speciaal voor pendelaars op de fiets zijn uitgevonden.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1950
  • Grondleggers: familie Redini
  • Vennootschappelijk Zeeat: Gavardo, Italië (ouder Trerè Innovation)
  • Aantal Medewerkers: 800
  • Jaaromzet: K.A.
  • Website: forbicy.com
  • Sporten: Fiets

3 GOEDE REDENEN VOOR FOR.BICY

  • Techniek: Dankzij het polyamidemengsel belooft de FOR.BICI Boxer de beste demping, zelfs over lange afstanden.
  • Milieuzorg: Tegen 2022 moet de hele productieketen onder het Oeko-Tex-label vallen.
  • Multifunctionaliteit: FOR.BICI shorts zijn geschikt voor zowel forensen als fietstoeristen.

DE FOR.BICI-WINKEL BIJ KELLER SPORTS

De productontwikkelaars van FOR.BICY wisten uit eigen ervaring hoe de verkeerde apparatuur een negatieve invloed kan hebben op het dagelijkse woon-werkverkeer op de fiets. Te strak, niet ademend, oncomfortabel: ontbrekende vulling maakt zichzelf ongemakkelijk merkbaar, zelfs op korte trips in jeans of een stoffen broek. Maar je wilt niet met een volledige racefietsuitrusting op kantoor komen. FOR.BICY artikelen hadden daarom de innovatieve oplossing in huis: onderbroek met uitneembare, vier millimeter dikke "Glide".

Eenmaal op het bureau kan de antibacteriële onderlegger met één simpele beweging uit de onderbroek worden gehaald. In een mum van tijd wordt het forensenoutfit een werkoutfit. Zweet- en warmteregulering zorgen ook voor een aangenaam draagcomfort - de hele dag door. s Avonds wordt de onderbroek getransformeerd door het inbrengen van de onderlegger in een comfortabele vulling voor de reis naar huis. Het model heet "Downtown" voor vrouwen en "Urban Life" voor mannen. Als uw persoonlijke FOR.BICI dealer bieden wij beide modellen in onze FOR.BICI Shop aan in verschillende kleuren - in de FOR.BICI Sale vaak ook tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen.

URBAN LIFE BOXER: VAN PENDELAAR TOT WERKUITRUSTING MET ÉÉN HAND.

De innovatieve en zeer functionele boxershorts van FOR:BICI zijn geschikt voor pendelaars die zonder speciale fietskleding naar het werk willen fietsen. Net als voor fietsers die eenvoudige zomerkleding willen dragen en toch niet zonder het comfort van een conventionele fietsbroek willen. Bij Keller Sports vindt u FOR.BICI's premium fietsboxershorts online - en fietst u vervolgens comfortabel door de stad.

FOR.BICY PRODUCTEN STAAN VOOR DUURZAAMHEID

FOR.BICY inspireert overigens niet alleen met zijn constante drang naar innovatie, maar ook met een uitgesproken idee van duurzaamheid waar het merk zich bij betrokken voelt. Het moederbedrijf Trerè Innovation was een van de eerste bedrijven in Europa die onder het Oeko-Tex-label produceerde. Tegen 2022 moet zelfs de hele productieketen voldoen aan de strenge richtlijnen van de ecologische certificering.

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.