De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Fjällräven rugzakken overtuigen door functionaliteit en stijl

Fjällräven-rugzakken combineren de beste eigenschappen die een goede rugzak maken en creëren zo wereldwijde bestsellers. De tassen en rugzakken bieden u ideale functionaliteit met geraffineerde details, voldoende ruimte voor uw spullen en een laag gewicht. Bovendien hebben ze een minimalistische en toch unieke uitstraling, waardoor de rugzakken echte blikvangers zijn. Aan u de keuze of u een kleurrijk statement wilt maken met uw Fjällräven-rugzak of dat u kiest voor gedempte kleuren. Maar Fjällräven-rugzakken hebben allemaal één ding gemeen: ze bieden u opbergruimte en beschermen u zelfs tegen postuurproblemen.

Fjällräven Kånken: de bestseller van de Zweedse fabrikant

Toen het Zweedse bedrijf in 1978 de Kånken op de markt bracht om rugpijn bij schoolkinderen te voorkomen, besefte het zeker niet hoe beroemd deze rugzak in de volgende decennia zou worden. Het succes van de bestseller duurt tot op de dag van vandaag voort. Want Fjällräven-rugzakken beschermen niet alleen tegen rugklachten, ze zijn ook veelzijdig. De rugzakken zijn ideaal voor dagtochten en wandeltochten, maar kunnen ook in het dagelijks leven worden gebruikt voor de weg naar kantoor, naar de universiteit of naar privévergaderingen. Veel Fjällräven-rugzakken, waaronder het succesvolle Kånken-model, zijn uitgerust met ingebouwde, gevoerde laptopvakken. Er zijn ook extra binnenvakken om uw rugzak netjes te houden. Dankzij de ritsvakken aan de voorkant heb je onderweg snel toegang tot zaken als sleutels of je mobiele telefoon. Het uitneembare zitkussen van PE-schuim biedt u extra comfort als u onderweg bent en verdwijnt gemakkelijk in het achterste binnenvak als u het niet gebruikt.

Naast de bekende Kånken-modellen biedt Fjällräven ook grote rugzakken voor uitgebreide trektochten of bergtochten. Het Zweedse bedrijf biedt ook een ruim assortiment tassen voor dagelijks gebruik. Bijzonder speciaal zijn de zogenaamde totepacks, d.w.z. tassen die gemakkelijk tot een rugzak kunnen worden omgevormd. Zo blijf je flexibel, maar heb je altijd je spullen bij de hand.