De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

FJÄLLRÄVEN - OUTDOORUITRUSTING MET PASSIE

Fjällräven komt uit Zweden en is door het Scandinavische weer bekend met de hoge eisen die natuurliefhebbers aan hun outdooruitrusting stellen. Omdat de natuur je altijd uitdaagt. Dat weet ook natuurliefhebber Åke Nordin, die in 1960 zijn bedrijf oprichtte met de eerste rugzak op een lichtgewicht maar stevig aluminium frame. In de jaren daarna volgden vele producten die je nodig hebt voor je outdooravontuur: Slaapzakken, outdoorjassen en functionele bergbroeken. Ook praktische artikelen voor onderweg, zoals schouderportefeuilles, dagrugzakken en rugzakken voor meerdaagse trektochten, vindt u in het assortiment van de slimme Zweden. Fjällräven produceert zijn outdooruitrusting met passie en voor iedereen die van de natuur houdt.

DOOR DE NATUUR MET G-1000

Tientallen jaren nadat het bedrijf werd opgericht, zijn de rugzakken waarop het succes van Fjällräven is gebaseerd nog steeds in het assortiment - maar beter dan ooit. De kleine Kånken en grote rugzakken scoren net als de outdoorkleding van de Zweden punten dankzij het robuuste materiaal. G-1000 is de naam van het functionele materiaal dat het merk sinds 1968 onafgebroken voor al zijn producten gebruikt. Het is een hoogwaardig functioneel mengsel van polyester en katoen. Het label produceert niet minder dan vijf varianten van dit materiaal om voor alle situaties het juiste materiaal te kunnen aanbieden.

AANPASBARE FJÄLLRÄVEN OUTDOORUITRUSTING VOOR ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN

Wat maakt G-1000 zo speciaal? Het is ademend, windbestendig en uiterst duurzaam, waardoor het ideaal is voor gebruik buitenshuis. Het materiaal biedt uw huid ook optimale bescherming tegen UV-straling. Het bijzondere van Fjällräven is dat u rugzakken, functionele broeken en jassen met Greenland Wax in een handomdraai kunt omtoveren tot waterdichte functionele uitrusting. Het mengsel van paraffine en bijenwas beschermt het materiaal tegen het binnendringen van water. Als de waterafstotende bescherming niet meer nodig is, kunt u de Greenland Wax gewoon van het oppervlak verwijderen en genieten van het ademende vermogen van uw uitrusting. U kunt uw outdooruitrusting gemakkelijk aanpassen aan uw individuele behoeften voor vele jaren.

DE VIJF SOORTEN G-1000 FUNCTIONEEL WEEFSEL

De stof G-1000 Original bestaat voor 65 procent uit polyester en voor 35 procent uit katoen. Het scheurvaste, duurzame materiaal is gewaxt en biedt betrouwbare bescherming tegen muggen en UV-straling. G-1000 Air is niet gewaxt en is bijzonder geschikt voor exploratie in warmere klimaten dankzij de verbeterde ventilatie. Het losse weefsel zorgt voor een uitstekende luchtcirculatie terwijl het gewicht laag blijft. Wildfotografen zullen genieten van het zachte, soepele en stille G-1000 Silent-materiaal. Dit betekent dat u onopgemerkt en vooral stil op de loer kunt liggen, terwijl u een doeltreffende bescherming geniet tegen weersinvloeden en muggen. G-1000 Heavy Duty is aan beide zijden voorgewaxt, waterafstotend en uiterst robuust, waardoor het ideaal is voor rugzakken. G-1000 Lite bespaart gewicht omdat de stof losjes geweven is en slechts licht gewaxt is. U krijgt nog steeds de populaire UV-bescherming en de outdoorkleding weert wind en water.

FÄLLRÄVEN OUTDOOR: DE JUISTE UITRUSTING VOOR KORTE EN LANGE AVONTUREN

De outdooruitrusting van het Zweedse merk is overtuigend voor alle activiteiten. U kiest de functionele stof die het meest geschikt is voor uw avonturen en past deze aan met de Greenland Wax. Of het nu gaat om een kleine of grote rugzak, outdoorbroeken of jassen - van Fjällräven-producten zult u vele jaren plezier hebben.