De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

Falke hardloopsokken: bescherming tegen blaren

Falke hardloopsokken voor heren en dames zijn perfect afgestemd op uw behoeften - of u nu af en toe hardloopt, aan snelheidstraining doet of aan sportwedstrijden deelneemt. De loopsokken fungeren als een belangrijke schakel tussen voet en schoen door de voortstuwing mogelijk te maken en te zorgen voor een efficiënte loop. Met hun verschillende mate van padding op bijzonder belaste plaatsen hebben ze ook een dempend effect en voorkomen ze doeltreffend de vorming van blaren bij een goed contact van de schoen en een goede krachtoverbrenging.

De verschillende modellen Falke hardloopsokken

Falke hardloopsokken staan bekend om hun robuustheid en duurzaamheid. Ze zijn ook aangepast aan de verschillende behoeften van sporters. Aan de modelnaam kunt u zien welk paar voor u geschikt is. Maar wat zit er precies achter?

  • RU3: Met zijn extra sterke wattering is de "RU3" loopsok ideaal voor gelegenheidslopers. Het zorgt voor een sterke demping en maximaal comfort. De wattering biedt ook bescherming tegen blaren door drukpunten te verminderen. Het snelle vochttransport en de optimale pasvorm garanderen aangename loopeenheden.

Falke RU4 - All-rounder voor joggen

  • RU4: Met zijn medium vulling is de loopsok "RU4" de allrounder sok. Hij biedt een evenwichtige bescherming met een gemiddelde demping en een goed schoencontact. Extra siliconen draden aan de binnenkant voorkomen dat de sok wegglijdt. Een flap voor het opvullen van de hiel voorkomt wrijving en blaren. Het snelle vochttransport en de optimale pasvorm garanderen aangename en sportieve joggingunits.

  • RU5: Met zijn lichte wattering voor een onmiddellijke krachtoverbrenging en een directe feedback is de "RU5" loopsok bijzonder geschikt voor wedstrijden. De wattering biedt ook bescherming tegen blaren door drukpunten te verminderen. Gebreide meshzones met open poriën op de wreef zorgen voor aangename verkoeling. Snel vochttransport en de optimale pasvorm garanderen succesvolle wedstrijden.

Falke RU Trail: perfect voor trail running

  • RU Trail: is het model voor trail running. Hij is bijzonder licht, op belangrijke plaatsen versterkt en iets hoger uitgesneden. Dankzij de synthetische materiaalmix van polyamide en elastaan heeft de hardloopsok ook een eersteklas vochtregulatie en droogt hij extreem snel als hij nat wordt op uw trails.