785 0
Close

Filter

Falke

Sorteer naar:

216 Aanbevelingen

Selected:

  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Sorteer naar: 

75 Aanbevelingen

merk: Falke
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »

FALKE

Falke bestaat al sinds 1895 en is nog steeds integraal onderdeel van de textiel industrie, voornamelijk wanneer het op sokken aankomt. Falke heeft een heel assortiment aan producten voor de voeten. Zijn het nu fijne vrouwen sokken, sokken voor mannen of sportsokken, bij Falke kan je precies vinden waar je naar op zoek bent. Het bedrijf heeft altijd het doel voor ogen gehouden om fashion te ontwerpen met de hoogste kwaliteit en perfectie voor moderne mensen. Daarom zijn de ontwerpers niet bang om huidige trends te gebruiken. Steeds weer zoeken ze naar de wensen van de klanten om ze in contact te brengen met hun voorkeuren.

FALKE PRODUCTEN IN ONZE ONLINE WINKEL

In onze online winkel zul je veel verschillende sokken vinden in gevarieerde kleuren. Of je van plan bent om naar de sneeuwrijke pistes te gaan, of een hike in de bergen, je zit altijd goed met sokken van Falke. Ze garanderen u het maximale comfort. Zelfs onze voetenexperts kiezen liever voor Falke als het aankomt op sport activiteiten.

FALKE TK2 HIKING SOKKEN

De Falke TK2 voor mannen en vrouwen is ook ontworpen in de korte variant tot aan de enkel. Deze sokken overtuigen door hun kussens en het maximale comfort. Ze bieden goede bescherming en direct contact. Dankzij het Merino wol garanderen ze geweldige hitte retentie en het Coolmax draad zorgt voor koelcomfort. De optimale drukverdeling en drukvermindering houden in dat deze sokken de voeten dempen tijdens het hiken. Deze sokken zijn perfect voor lichte hikeschoenen en zijn gemaakt van 40% polypropyleen, 28% acryl, 22% wol, 9% nylon and 20% spandex. Ze zijn met de wasmachine te wassen.

HOGE KWALITEIT TK2 WOLLEN HIKING SOKKEN

De TK2 wollen hikingsokken bieden niet enkel optimale demping en maximaal comfort. Ze bieden ook goede bescherming en direct contact met de voet. Dankzij de 70% Merino wol bieden de sokken de hoogste hitte retentie en een goed klimaat voor de voet. Deze wollen sokken zijn erg comfortabel door de goede drukverdeling. Ze zijn ideaal voor lichte hikeschoenen. Je kunt ze met de wasmachine wassen en zijn gemaakt van 70% wol en 30% polyamide.

TK1 TREKKING SOKKEN VAN MERINO WOL

De TK1 trekkingsokken maken indruk met hun hoge graad van bescherming en grip. Ze bieden geweldige hitteretentie en vochtafvoer door de merino wol. Ze zijn perfect voor hoge hikeschoenen. Door optimale demping en comfort zijn deze sokken goed genoeg voor elke berg. De sokken zijn gemaakt van 40% polypropyleen, 25% acryl, 20% wol, 12% polyamide en 1% elastiek.

SK1 HEREN/DAMES SKI SOKKEN MET MAXIMALE WARMTE RETENTIE

Falke SK1 skisokken zorgen voor perfecte isolatie, maximaal comfort en goede bescherming. Dankzij de Merino wol bieden ze een goede hitte retentie en zijn ze ook zeer comfortabel in een skischoen. De sokken in de machine wassen is geen probleem. Deze zwaar gestoffeerde skisokken bestaan uit 40% polypropyleen, 25% acryl, 20% wol, 10% lyocell and 5% polyamide.

SK4 PRO RACE SKI SOKKEN VOOR HEREN

De mannen SK4 Pro racesokken maken indruk met perfecte isolatie en maximaal comfort. Door deze sokken is het overbrengen van het vermogen gemakkelijker en ze bieden goed contact met de schoen. De sokken garanderen goede hitte retentie door de merino wol en zijn perfect afgemeten op sportschoenen. De gestoffeerde sokken zijn gemaakt van 40% polypropyleen, 25% acryl, 22% wol en 13% polyamide en zijn wasmachine bestendig. Dit in tegenstelling tot de SK2 vrouwen skisokken.

THE KELLER SPORTS GUIDE

Posts and sports products for a healthy, sporty lifestyle.