De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

HOGE KWALITEIT UIT DE TRADITIE - DE FALKE-FILOSOFIE

Oprichter Franz Falke-Rohen verdiende zijn geld meer dan 120 jaar geleden als dakdekker in de zomer en als breier in de winter bij een klein bedrijf in de buurt. Zo kreeg hij 3,50 Mark per dag - en voedde hij zijn gezin met acht kinderen. In 1895 ging hij eindelijk voor zichzelf aan de slag met de kennis die hij had geleerd en gaf vervolgens zijn gebreide bedrijf zijn naam - Falke was geboren.

Tegenwoordig is Falke in familiebezit van de vierde generatie, maar in meer dan een eeuw bedrijfstraditie is er veel veranderd. Terwijl het productassortiment voortdurend werd uitgebreid en de producten steeds functioneler werden, richtte Falke zich altijd op één ding: de premium strategie, die van de producten hippe sport- en lifestyle gadgets maakt.

FALKE PRODUCTEN - HIGH-TECH EN BEKROOND ONTWERP

"Maak je geen zorgen over je sokken - Falke zal het voor je doen." Dat is het motto van het bedrijf uit Schmallenberg in het Sauerland. Of het nu gaat om wandelen of hardlopen, tennis of skiën: Falke belooft optimale houvast door superieure technologie. Bijvoorbeeld met de Falke 4 GRIP, die een compressiezone heeft in het enkelgebied en kleine siliconennoppen voor directe krachtoverbrenging in de schoen. Falke functionele kleding is ook gebaseerd op het "Ergonomic Sport System".

Dit is gebaseerd op actuele onderzoeksresultaten en belooft de hoogste normen van draagcomfort, thermische isolatie en ademend vermogen voor uw individuele behoeften. En ondanks alle technologie houdt Falke ook het ontwerp in de gaten: in 2007 ontving Falke als enige textielbedrijf de Design Award van de Bondsrepubliek Duitsland. Geen wonder: de internationaal bekende Brit James Buckley, die voor Calvin Klein in New York onder andere werkte voordat hij naar het Sauerland verhuisde, staat aan het hoofd van de vormgeving.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1895
  • Grondleggers: Franz Falke-Raw
  • Vennootschappelijk Zeeat: Schmallenberg in Sauerland
  • Aantal Medewerkers: Meer Dan 3000
  • Jaaromzet: 229 miljoen euro (2016)
  • Website: falke.com
  • Sporten: Running, Outdoor, Wintersport, Tennis, Training, Fiets

3 GOEDE REDENEN VOOR FALKE

  • Multifunctionaliteit: Falke gebruikt de nieuwste bevindingen uit de sportwetenschap voor haar producten.
  • Onderscheidingen: James Buckley, de Britse hoofdontwerper van Falke, geniet een internationale reputatie.
  • Multifunctionaliteit: Falke producten kunnen in veel verschillende sporten worden gebruikt.

IN DE VALKENIERSZAAK: SOKKEN IN ALLE KLEUREN EN FUNCTIES

Bij Keller Sports concentreren we ons op de kerncompetentie van Falke: sokken en functioneel ondergoed. Hardlopen, wandelen, skiën of tennissen: in de Falke Shop vindt u producten die zijn afgestemd op uw individuele behoeften - bijvoorbeeld gerichte versterkingen in het enkelgebied voor meer stabiliteit en siliconenknoppen voor meer grip in de laars. Wandelspecialisten bevelen bijvoorbeeld de TK1 Merino wollen trekking sokken aan. Ze bieden de beste warmte-isolatie en optimale vochtafvoer - ook bij veeleisende bergtochten.

DE VALK IS ONMISBAAR OP DE PISTES

Falke ziet zichzelf niet alleen als een uitstekende totaalleverancier van functionele sportkleding, maar wordt ook als zodanig erkend in de wereld van de professionele sporters. Falke sokken en functioneel ondergoed zijn een centraal onderdeel van de uitrusting voor professionele skiërs. Zowel de Duitse als de Oostenrijkse nationale skiteams (Alpine Skiing en Ski Cross) rekenen Falke dan ook tot hun officiële leveranciers.

Ook professionele wintersporters zijn nauw betrokken bij de productontwikkeling. Falke maakt daarmee waar dat ze met haar producten altijd de individuele behoeften van sporters wil dienen. Falke is ook de officiële zaken- en modepartner van TSG 1899 Hoffenheim, het Duitse Bundesliga-voetbalteam. De GTS-voetbalprofessionals en het coaching- en functionele team presenteren zich in Falke's premium mode tijdens publieke optredens.

GEEN COMPROMISSEN ONDANKS DE PRIJSDRUK

Falke is een volledig familiebedrijf van de vierde generatie. Opgericht in 1895 door Franz Falke-Rohen in Schmallenberg, Sauerland, wordt het nog steeds gerund door zijn nakomelingen Franz-Peter en Paul Falke. En de betrokkenheid van de onderneming bij het Sauerland blijft ook in tijden van toenemende prijsdruk intact. De internationaal actieve onderneming heeft meer dan 3.000 mensen in dienst, waarvan de helft in Duitsland werkt.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.