De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

EVOC SHOP - UW EIGEN ERVARING ALS BRON VAN INSPIRATIE

Na amper aan een tragedie te hebben ontsnapt, wist Holger Feist wat hij moest doen. Als professionele snowboarder vertrok hij in 1999 naar Oostenrijk om een video te maken, maar hij werd daar in een lawine gevangen. Feist overleefde het, maar raakte gewond aan zijn rug door zijn lawineschep in zijn rugzak. Gezien de omstandigheden, een relatief kleine hoeveelheid leed, dat met een goede beschermer voorkomen had kunnen worden, dacht Feist. Bij nader inzien was niets duidelijker dan zijn enorme ervaring in de extreme sporten te gebruiken om deze omstandigheid om te buigen.

Holger Feist was 15 jaar lang van de sneeuw op het grindpad gesprongen, van poederafdaling tot snelle paden. Hij werd vergezeld door fotografen en cameramensen en verscheen in tijdschriften en video's. De juiste bescherming ontbrak altijd al. Een veilige rugzak met beschermer, die ook goed zat en ergonomisch optimaal afgestemd was. Dus hebben we geknutseld, genaaid, geëxperimenteerd en in 2003 hebben we eindelijk de eerste functionele rugzak met een ingebouwde rugbeschermer afgewerkt. EVOC's ontstaansgeschiedenis had zijn eerste hoofdstuk.

EVOLUTIECONCEPT = EVOCEREN

Het volgende hoofdstuk van de bedrijfsgeschiedenis zou moeten beginnen op de luchthaven La Paz in Bolivia en zou als volgt kunnen worden getiteld: Wanneer het anticiperen in teleurstelling en inspiratie uitmondt in een teleurstelling en inspiratie. Met hun beschermende rugzakken op hun rug wachten Feist en zijn reisgenoten op hun fietsen, die ze thuis in een doos hadden opgeborgen bij gebrek aan geschikte alternatieven. Geen goed idee, want het kwam in afzonderlijke onderdelen - net als hun fietsen. Een vervelend begin. Maar het is ook een duidelijk teken dat we zelf weer actief worden. Voor fietsers en wintersporters ontbrak het aan de juiste tas met maximale functionaliteit en absolute veiligheid tijdens het reizen. Het was tijd om beide te combineren. Zonder massaproductie in het achterhoofd, waren de fietstassen echter oorspronkelijk bedoeld voor persoonlijk gebruik en enkele vrienden.

Totdat Bernd Stucke uit Hong Kong zich meldde. Feist's lange tijd reismaatje had zijn fiets naar de Flying Ball winkel gebracht voor service, Feist's praktische fietstas wekte de interesse van de eigenaar, de heer Lee. Terwijl Lee 50 fietstassen bestelde en de eerste groetklant werd van het EVOC-merk, dat nog niet eens was opgericht, werden Feist en Stucke zakenpartners. In 2008 - ongeveer negen jaar na het ongeval van Holger Feist - zag EVOC eindelijk het levenslicht. Het merk verscheen kort daarna bij ISPO om verschillende prijzen in ontvangst te nemen. Het "Evolution Concept? - korte "EVOC" - sportievere, meer functionele, hoogwaardige rugzakken en tassen van hoge kwaliteit bleken een echte winnende formule te zijn.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 2008
  • Grondleggers: Holger Feist en Bernd stukken
  • Vennootschappelijk Zeeat: München
  • Aantal Medewerkers: Ongeveer 50
  • Jaaromzet: ongeveer 2,5 miljoen euro
  • Website: evocsports.com
  • Sporten: Fiets, Wintersport

3 GOEDE REDENEN VOOR EVOC

  • Onderscheidingen: EVOC-producten worden regelmatig bekroond met prijzen zoals de ISPO Gold Award en Red Dot Award.
  • Professionele Input: De innovatieve producten van EVOC worden vandaag de dag nog steeds gecreëerd door de professionele ervaring van haar oprichters.
  • Multifunctionaliteit: De EVOC-rugzakken bieden ruimte voor veel apparatuur en beschermen de rug dankzij hun beschermers.

ROEP PROTEKTOR RUGZAKKEN EN TASSEN BIJ KELLERSPORTEN OP

Voor EVOC-producten is een eenvoudige mix van doorslaggevend belang: de beste kwaliteit ontmoet verfijnde details en een uitgekiende functionaliteit. Om dit te garanderen, onderwerpt Brand haar producten regelmatig aan intensieve tests - en kan het haar beschermers het Categorie 2 certificaat van de EU-norm 89/686/EEG voor beschermingsmiddelen verstrekken. EVOC voorziet u van praktische tassen en rugzakken voor zowel uw reizen als voor uw avonturen op hellingen en paden.

Maar dat is nog niet alles: de stijlvolle producten van EVOC zijn ook echte blikvangers in het dagelijkse stadsleven: de rugzak wordt al snel meer dan een praktisch accessoire. In de Evoc Sale van Keller Sports vindt u precies de juiste uitrusting voor uw fiets, van de rugzak tot de rugzak, de skitas of de stevige reistas. Met deze Evoc aanbiedingen bent u goed uitgerust in de bergen.

EVOC STORE: TESTS ONDER EXTREME OMSTANDIGHEDEN

De oprichters van EVOC hebben de geschiedenis van het merk vanaf het begin nauw verbonden met hun eigen ervaring. Professionele Freerides. Fotoshoots voor tijdschriften. Video-opname. Alles in meer dan 40 landen en met steeds nieuwe uitdagingen. Het gebrek aan praktische details trok al snel de aandacht en diende als inspiratie voor EVOC's Protektor rugzakken en fietstassen. En ook vandaag de dag nog vertrouwen de makers van EVOC op echte professionele expertise: Freeride-legende Wade Simmons is net zo goed lid van het Brand Team als de downhill rijder Valentina Höll of mountainbiker Jeff Gulevich. Daarnaast reizen Holger Feist en Bernd Stucke vandaag de dag nog steeds de wereld rond om hun EVOC-producten intensief te testen. Zij willen er zeker van zijn dat u zowel praktische rugzakken als veilige bescherming krijgt voor uw reizen naar de bergen en de wereld.

HOOGTECHNOLOGISCHE EVOCATIEPRODUCTEN MET OOG VOOR HET MILIEU

Professionals stellen hoge eisen - om ze volledig te kunnen vervullen, heeft u alleen geselecteerde materialen nodig. Daarom is EVOC voortdurend op zoek naar stoffen van hoge kwaliteit en werkt alleen samen met de beste fabrikanten. Als er geen materiaal is dat aan uw eisen voldoet, zal EVOC het materiaal zelf ontwikkelen. Om het milieu te beschermen, gebruikt Brand voor haar producten bijvoorbeeld een PVC-vrij zeildoek dat in eigen beheer is ontwikkeld - een waterdicht, uiterst stabiel en duurzaam buitenmateriaal voor tassen.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.