298 0
Close

Filter

Dunlop

Sorteer naar:

19 Aanbevelingen

Selected:

DUNLOP
Sorteer naar: 

19 Aanbevelingen

merk: Dunlop

DUNLOP TENNIS - DE SPECIALIST VOOR ATLETEN OP DE BAAN

Dunlop is een van de wereldleiders op het gebied van tennis. Het oneindige werk aan de technische details van hun equipment door middel van intensief onderzoek, ontwikkeling en constante vooruitgang maakt Dunlop een topmerk. Vooral in de tennisracket en tennisballen branche waarin Dunlop door de jaren heen naam heeft gemaakt. De Dunlop Fort Tournament bal bijvoorbeeld, is de meest gespeelde bal in Duitsland en wordt gebruikt in een groot deel van de ATP en WTA toernooien over de hele wereld. Dunlop heeft zich voornamelijk gefocust op rackets met de nieuwste technologieën en verscheidene tennisaccessoires die je helpen om je spel te verbeteren. In de tennis wereld heeft Dunlop een zeer goede naam en sterspelers als Dominika Cibulkova, Nicolas Almagro en Tommy Robredo vertrouwen dit Britse merk. The Dunlop online winkel van Keller Sports heet je van harte welkom en wenst je een hoop plezier in je ontdekkingsreis door het professionele aanbod van tennis artikelen. Samen helpen we jou om je doelen te bereiken!

HET HIGH-TECH DUNLOP BIOMIMETIC TENNIS RACKET

De Dunlop Biomimetic tennis rackets met innovatieve technologie is gearriveerd. Biomimetic is een concept dat voortvloeit uit een omvangrijk onderzoek naar de natuur. Je kan er in de Dunlop online shop meer over lezen. Buitengewone prestatie van Biomimetics is gevonden in meerdere toepassingen. Het komt bijvoorbeeld terug in het productieproces van vliegtuigvleugels, hogesnelheidstreinen en formule 1 auto´s. Hierdoor heeft Dunlop een hoge mate van comfort, stabiliteit en controle weten te behalen.

IETS VOOR DE HELE WERELD - DE DUNLOP TENNIS BALLEN IN DE ONLINE WINKEL BIJ KELLER SPORTS

Het aanbod van tennisballen van Dunlop is groot. Of het nou voor de club is of voor teamspelers, training of toernooien: in de Dunlop winkel op de pagina´s bij Keller Sports kun je tennisballen vinden voor alle gelegenheden. Naast hun fantastische eigenschappen onderscheiden de wedstrijdballen van Dunlop zich door hun levensduur. Een speciale toepassing voor kinderen is ook beschikbaar: ballen die tot 50% langzamer zijn dan de standaardversie, zodat jonge spelers de juiste techniek kunnen leren en hun positiespel kunnen verbeteren. Om aan alle behoeften te voldoen zijn er verschillende verpakkingen in de Dunlop online shop, van club tot grand slam finale.

VOOR JOUW GEMAK ? ADVIES EN SERVICE IN DE DUNLOP TENNISWINKEL BIJ KELLER SPORTS

In de Dunlop tennis shop bij Keller Sports kun je producten van topkwaliteit vinden en heb je de mogelijkheid om persoonlijk contact te hebben met onze experts. Onze tennis consultans hebben extra informatie over technologieën die gebruikt worden in de rackets en over de speeleigenschappen van tennisballen in de Dunlop winkel bij Keller Sports. Dunlop is de beste optie voor zowel recreatieve spelers als voor de serieuze spelers ? op alle niveaus en op elk gebied kijken we er naar uit om je te adviseren! Misschien wil je equipment voor je club of gewoon een nieuwe set ballen? Dan hebben we hier de beste tips en je kunt onze KSPME ®(Keller Sports Product Matching Engine) gebruiken in de Dunlop tennis shop. Van daaruit kun je in vol comfort beginnen met je winkelreis. Als je bijvoorbeeld al specifieke ideeën heb over de prijs of je nieuwe Dunlop tennisrackets dan kun je de gewenste prijs gewoon aangeven in onze controller.