De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

DOXA - WANNEER MODE EN SPORT SAMENSMELTEN

John Hansen had niet veel nodig om naar school te komen. Naast zijn benen was zijn moeder genoeg. Ze fietste naast haar zoon om een licht agressieve Deense plattelandshond te kunnen afschrikken. Zodat John zich kon concentreren op wat hij graag deed. Hij rende tot hij op school was aangekomen en zette als het ware de eerste stappen in de richting die hij tientallen jaren later zou gaan. John Hansen had echter al eerder het wisselbad beklommen. De run werd gevolgd door het ontwerp, de run gevolgd door het ontwerp. De Deen vond zijn plaats in de mode-industrie en tegelijkertijd werd zijn passie voor het hardlopen steeds groter.

Het zuiverde de geest, bracht inspiratie. Een winstgevende give-and-take, die Hansen verder intensiveerde met de oprichting van DOXA in 2015. Hij wilde nu zijn modeachtergrond in het midden van de hardloopscène brengen, functie combineren met straatstijl en ontspanning in zijn puurste vorm creëren. Volgens John Hansen moet DOXA artikelen, running en lifestyle combineren, zodat u altijd goed uitgerust bent en er tegelijkertijd goed uitziet. Zowel op het pad als daarna op weg naar een verfrissing in de stad.

ONTWERP PLUS FUNCTIE PLUS FUNCTIE PLUS MILIEUDENKEN ZOALS DOXA

Bij DOXA gebeurt er niets zonder te kijken naar de look en het design. De Deense brand gaat echter niet alleen over de prachtige schelp. Integendeel. Zonder functie geen ontspannen run. DOXA weet dat ook. Daarom ontwikkelt Brand stoffen en snitten die optimaal aansluiten bij de eisen van de lopers - ongeacht de omstandigheden. Voel je goed en trek positieve aandacht. Dat is waar DOXA over gaat. Daarom draagt het vuur zijn naam. De combinatie van opvallende letters en verschillende vormen stelt John Hansen en zijn ontwerpteam in staat om een verscheidenheid aan prints te creëren om op creatieve wijze stoom af te blazen.

Daarnaast richt DOXA zich op duurzaamheid en presenteerde daarom begin 2019 haar "RUN | RECYCLE | REPEAT" collectie. Hun polyesterstoffen bestaan voor 40 procent uit gerecycled materiaal. De kwaliteit? Blijft intact. Gerecycleerd polyester is op het gebied van duurzaamheid en functionaliteit niet minderwaardig dan zijn nieuwe tegenhanger. Aan de andere kant vermindert het de impact op het milieu aanzienlijk en vermindert het de vereiste CO2-uitstoot met 75 procent. Een centraal aandachtspunt voor DOXA.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 2015
  • Grondleggers: John Hansen
  • Vennootschappelijk Zeeat: Kopenhagn, Denemarken
  • Aantal Medewerkers: K.A.
  • Jaaromzet: K.A.
  • Website: doxarun.com/
  • Sporten: Running

3 GOEDE REDENEN VOOR DOXA

  • Milieuzorg: DOXA gebruikt 40 procent gerecycled polyester voor zijn RUN | RECYCLE | REPEAT collectie.
  • Billijkheid: DOXA ondersteunt de Zweedse NGO Global Relations en haar Kenswed Academy in Kenia.
  • Eigen Productie: DOXA-artikelen worden uitsluitend in Europa geproduceerd.

DOXA BIJ KELLERSPORTEN

De stoffen voor DOXA-producten zijn afkomstig uit Italië; ook de gerecyclede stoffen zijn afkomstig uit Italië. Dit garandeert kwaliteit, functie, ademend vermogen en snelle droging. Tegelijkertijd houden DOXA-artikelen het gewicht laag, wat op zijn beurt weer uw run ondersteunt. En dan is er nog de aanval. Als loper weet John Hansen hoe belangrijk het is om comfortabele loopkleding te dragen, vooral op lange afstanden. Het merk past zijn kleding dienovereenkomstig aan. Als de optiek bleef; en het niet eens denken aan sport. Het mode-idee domineert.

Hij staat achter elk ontwerpidee en creëert de prints en patronen van elke DOXA-stijl. Mensen wilden immers ook "zich elegant voelen tijdens het hardlopen", zegt John Hansen. De eerste hindernis zou worden genomen - en de tweede kan je met behulp van Keller Sports overwinnen. Omdat u in de DOXA Shop DOXA online kunt krijgen, kunt u in de DOXA Shop het juiste shirt kiezen voor uw trainingsbroek, het trainingsjack, de bijpassende, zeer functionele hardloopbroek of de lange broek voor koelere dagen. Altijd inbegrepen: Athleisure gemaakt in Scandinavië.

DOXA: DE BESTE LOOPEIGENSCHAPPEN VOLDOEN AAN STREETSTYLE

Van lopers voor lopers - en toch geen exclusieve relatie. Want hoe goed de DOXA artikelen ook op de weg zijn, het parcours, het circuit, dat alleen is niet hun claim. Vanaf het begin was het idee van John Hansen om zijn stijlen zo te ontwerpen dat ze zowel in het dagelijks leven als in de sport zouden werken. Voor de run draag je je DOXA-Shirt. Jeans? Het past ook. DOXA producten bewegen bewust weg van de sportieve look zonder het sportieve aspect te verwaarlozen. Dus je ziet er nog steeds goed uit in de bus als een te hevige regenbui plotseling stopt met rennen of je kuit onverwacht versteld staat. Optisch en functioneel altijd optimaal voorbereid. Dat is precies wat je krijgt als je in de DOXA Shop komt.

MET ZWEEDSE NGO - DOXA ONDERSTEUNT KENIAANSE STUDENTEN...

In Ngong Hills bij Nairobi richtte de Zweedse NGO Global Relations samen met de Keniaanse marathonloper Isaac Macharia de Kenswed Academy op. Het zou mensen uit moeilijke omstandigheden moeten helpen om hun weg uit de sloppenwijken te vinden naar een beter leven. Ze krijgen onderwijs, leren samen en bouwen relaties op met hun collega's - en ze lopen. Ook dit maakt deel uit van het programma en biedt DOXA een hefboom om een eigen bijdrage te leveren aan een betere samenwerking. Het merk rust de studenten van de academie dus uit met hun uitrusting en geeft hen hoogwaardige kleding voor hun runs.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.