De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

CMP OUTDOOR JASSEN - ITALIAN CHIC BY CAMPAGNOLO

De merkfabrikant werd in 1933 in Vicenza opgericht en werd vooral bekend om zijn assortiment professionele fietsen en onderdelen. Omdat optimale kleding van cruciaal belang is voor fietsers die lange tochten in de buitenlucht maken, heeft Campagnolo al snel zijn eigen collecties toegevoegd aan het assortiment, dat ook functionele jacks omvat. Ook buiten de wielersport worden de dames- en herenjacks gewaardeerd dankzij hun eersteklas kwaliteit en verwarmende vulmaterialen om veilig door kou, sneeuw en regen te komen. Zoals u zelf online kunt ontdekken, pikken de jassen de chique en stijlvolle ontwerpen van de typische Italiaanse mode op.

FUNCTIONELE JASSEN VAN CMP VOOR BUITEN

Veel van de jassen van de merkfabrikant zijn gebaseerd op polyamide als binnen- en buitenmateriaal, terwijl natuurlijk dons de unieke warmtebuffer wordt van de sportieve en elegante bovenkleding. Samen isoleert de materiaalcombinatie optimaal, terwijl een extreem licht stofgewicht een aangenaam draagcomfort bevordert. Campagnolo verwerkt in veel collecties praktische extra's zoals een verborgen capuchon of ruime buitenzakken om het comfort tijdens fietstochten of winterwandelingen nog verder te verhogen. Minder zwaar geïsoleerde jassen van het Italiaanse merk zijn zelfs geschikt als elegante regenbescherming voor de lente- en zomermaanden en worden handige metgezellen in elke reisbagage.

CMP OUTDOORJASSEN ONLINE KOPEN

Vertrouwd met de behoeften van atleten en andere vrijetijdsactieven, biedt Keller Sports u in deze categorie een ruime keuze aan outdoorjacks van Campagnolo. De voordelige aanbiedingen zijn aantrekkelijk voor zowel mannen als vrouwen en passen bij uw voorkeuren voor beschermende bovenkleding, van dons tot softshelljacks. Als u online koopt, bent u verzekerd van een aantrekkelijke bestelprijs voor alle jassen van het merk Campagnolo, aangevuld met het hoogwaardige outdoorassortiment van andere fabrikanten. Maak zelf kennis met de sportieve online shop van Keller Sports en kies voor Italiaanse merkkwaliteit!