KELLER Premium: bespaar 10% korting* & geen verzend- en retourkosten bij elke bestelling Meer informatie
De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.
802, 773, 796, 1137

Wees optimal voorbereid met Campagnolo outdoor jassen

Als jij niet ontmoedigd wordt om naar buiten te gaan wanneer het beneden het vriespunt is of verschrikkelijk weer is wees er dan zeker van dat je uitgerust bent met een Campagnolo jas, het traditionele Italiaanse merk. Gemaakt van een modern buiten materiaal en gevuld met dons, je zal beschermd zijn voor de winter maanden en je voordeel halen uit de aantrekkelijke prijzen van Keller Sports.


Campagnolo ? Italiaanse chic met de hoogste functionaliteit

Het merk werd opgericht in 1933 in Vincenza waar het voornamelijk bekend was voor zijn assortiment aan professionele fietsen en onderdelen. Sinds de keuze van juiste kledingvitaal is voor lange fiets tochten, fabriceerde Campagnolo snel zijn eigen kleding collectie, inclusief functionele jassen. Hun mannen en vrouwen jassen worden ook buiten het fietsen om gewaardeerd als een beschermer tegen de kou, de regen en sneeuw, dankzij hun isolerende binnen materialen. Ontdek ze zelf online, en kies een stijlvolle en geraffineerde Italiaanse jas.


Ontdek de functionele voordelen van outdoor jassen

Veel merken van jassen vertrouwen in polyamide als binnen en buiten materiaal, met een normale dons isolatie om de jas compleet te maken. Samen met de optimale combinatie van materialen, het extreem lichte materiaal zorg voor een hoog draag comfort. Praktische extra?s zoals een opbergbare capuchon en ruime zakken zijn eigenschappen van velen Campagnolo producten. Deze jassen kunnen het comfort verhogen van een fiets tocht of winter wandeling. De minder geïsoleerde jassen van het Italiaanse merk zijn geschikt je te beschermen tegen lichte regenbuien in de lente en zomer en zijn makkelijk op te bergen in elke rugzak.


Koop een geweldige outdoor jas bij ons

Met de behoeftes van sporters in gedachten, biedt Keller Sports een divers assortiment van Campagnolo outdoor jassen. Geweldige aanbiedingen voor mannen en vrouwen, van donsjassen tot soft shell jassen, zullen je aan je voorkeuren voldoen voor beschermend buitenkleding. Je bent verzekerd van aantrekkelijke prijzen wanneer je een campagnolo jas online besteld, in aanvulling op hoge kwaliteits outdoor jassen van andere merken. Maak kennis met de sport diversiteit van onze online winkel en vertrouw op het hoogwaardige Italiaanse merk!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.