De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

CAMPAGNOLO - ITALIAANSE CHIC MET HOOGSTE FUNCTIONALITEIT

De merkfabrikant werd in 1933 in Vicenza opgericht en werd vooral bekend om zijn assortiment professionele fietsen en onderdelen. Omdat optimale kleding van cruciaal belang is voor fietsers die lange tochten in de buitenlucht maken, voegde Campagnolo al snel eigen collecties aan het assortiment toe. De nadruk van het assortiment ligt op jassen. Ook buiten de wielersport worden de dames- en herenjacks gewaardeerd dankzij hun eersteklas kwaliteit en verwarmende vulmaterialen om veilig door kou, sneeuw en regen te komen. Zoals u zelf online kunt ontdekken, pikken de jassen de chique en stijlvolle ontwerpen van de typische Italiaanse mode op.

ERVAAR DE FUNCTIONELE VOORDELEN VAN JASSEN OUTDOOR

Veel van de jassen van het merk maken gebruik van polyamide als binnen- en buitenmateriaal, terwijl natuurlijk dons de unieke warmtebuffer wordt van de sportieve en elegante bovenkleding. Samen isoleert de materiaalcombinatie optimaal, terwijl een extreem licht stofgewicht een aangenaam draagcomfort bevordert. Campagnolo verwerkt in veel collecties praktische extra's zoals een verborgen capuchon of ruime buitenzakken om het comfort tijdens fietstochten of winterwandelingen nog verder te verhogen. Minder zwaar geïsoleerde jassen van het Italiaanse merk zijn zelfs geschikt als elegante regenbescherming voor de lente- en zomermaanden en worden een handige metgezel in elke reisbagage.

BESTEL OUTDOORKLEDING ONLINE TEGEN LAGE PRIJZEN

Bekend met de behoeften van sporters en andere recreatief actieve mensen, biedt Keller Sports u in deze categorie een gevarieerde keuze aan outdoorkleding van Campagnolo. Goedkope aanbiedingen spreken zowel mannen als vrouwen aan en voldoen aan uw wensen voor beschermende outdoorkleding, van donsjacks tot baselayers. Als u online koopt, bent u verzekerd van een aantrekkelijke bestelprijs voor alle Campagnolo producten, aangevuld met het hoogwaardige buitenassortiment van andere fabrikanten. Maak gewoon kennis met onze online shop met zijn sportieve verscheidenheid en kies voor Italiaanse merkkwaliteit!