De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

CMP: DE MARKT EN HET GEZIN

Het middelgrote bedrijf CMP heeft zijn wortels aan de zuidrand van de Alpen in Italië. Vanuit hun stad, Bassano di Grappa, zien ze de Italiaanse Alpen. Elke blik in de verte is een herinnering aan de kracht en schoonheid van de natuur. Het Italiaanse sportkledingmerk CMP Campagnolo kan terugkijken op een 50-jarige geschiedenis. De eerste steen van het bedrijf werd gelegd door Maria Disegna en haar zonen Andrea, Mario, Antonio, Silvano en Giorgio. Door hun passie en toewijding is het merk uitgegroeid tot een van de toonaangevende traditionele bedrijven in de kledingsector voor buitensport en skiën.

Ideale voorwaarden voor het ontwerpen van slijtvaste sportmode en het testen van de functionaliteit ervan. De excursies van de Campagnolo-familie werden een baken dat, achteraf gezien, het verhaal vertelt van een familie die altijd met passie en toewijding heeft gewerkt - en daarmee de basis voor de ontwikkeling van een van de meest innovatieve kledingbedrijven in de sport. In 1960 richtten de broers het bedrijf Fratelli Campagnolo op. Ook toen al waren de essentiële waarden de liefde voor de natuur en het leven in de open lucht.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1965
  • Grondleggers: Maria Disegna, Giorgio Campagnolo (Fratelli Campagnolo)
  • Vennootschappelijk Zeeat: Vicenza (Veneto), Italië
  • Aantal Medewerkers: Meer Dan 200
  • Jaaromzet: EUR 150 miljoen
  • Website: cmp.campagnolo.it
  • Sporten: Outdoor, Wintersport

3 GOEDE REDENEN VOOR CMP

  • Multifunctionaliteit: CMP combineert functionele geschiktheid voor buitengebruik met een sportief design.
  • Milieuzorg: Zo is het vlies van CMP bijvoorbeeld al meer dan 20 jaar gecertificeerd met de OEKO-Tex-standaard.
  • Billijkheid: CMP is toegewijd aan veeleisende normen: Bij de selectie van leveranciers van grondstoffen, kwaliteit en veiligheid en alle productiestappen.

DE "CAMPY"-STIJL VAN DE CMP-PRODUCTEN...

Vandaag de dag blijft CMP u helpen om uitdagingen aan te gaan en nieuwe doelen te bereiken. Met CMP leeft en houdt u van een actieve levensstijl. De stijl? Liefdevol "Campy" genoemd door fans. Typisch Italiaans, met levensbevestigende kleuren en een mode die je overal zichtbaar maakt. Het assortiment sportkleding laat niets te wensen over: CMP heeft een uitgebreid assortiment met de nieuwste trends en stijlen voor vrouwen, mannen en kinderen - of het nu gaat om een paar dagen met het gezin in de bergen of een zomervakantie op het strand. Het Campagnolo vlies is een van de specialiteiten van het merk omdat het door CMP wordt geproduceerd. Het fleece is verkrijgbaar in verschillende soorten en uitvoeringen voor elk huidtype, elk type warmte en elke activiteit. Het CMP Arctic Fleece en het Highloft Fleece zijn knuffelbaar warm, terwijl het Stretch Performance Fleece elastisch en licht is.

Het Grid-Tech-fleece overtuigt door een hoog ademend vermogen en het Brei-Tech-fleece is volledig warmte-isolerend. Het merk zelf omschrijft het als de "historische achtergrond van het bedrijf". Een oplossing voor elk weer, altijd van de hoogste kwaliteit: Stretch Performance, die licht en elastisch is; Grid Tech, bijzonder dun en ademend door de rasterstructuur; Highloft, die u ook bij hoge temperaturen onder het vriespunt warm houdt. De CMP ClimaProtect daarentegen wordt gebruikt voor ski- en buitentoepassingen. Het is ontworpen door CMP zelf en vormt een speciale thermische coating van het doek. Het maakt de stof ademend, veilig en comfortabel tegelijk. CMP ClimaProtect creëert een aangenaam lichaamsklimaat bij elke beweging in de buitenruimte.

CMP VOOR UW BERGTOCHT

Bergwandelingen, wandelingen, trekking en trail running zijn uitdagend. Hier is het van cruciaal belang om de juiste schoen te dragen. CMP biedt schoenen voor bergwandelingen en trektochten die bijzonder slipvast zijn en de voet stabiel houden bij elke beweging. De demping bij elke prestatie is ook zeer belangrijk voor wandelingen in de bergen. De ClimaProtect-technologie zorgt voor een behaaglijke warmte. Voor hardlopers biedt CMP lichtgewicht, ademende schoenen aan. De schoenen kunnen worden gebruikt op zandpaden en bergpaden, maar ook voor verticale wedstrijden. Het merk bereikt stabiliteit en wendbaarheid door de maximale trekkracht van de zool. De loopschoenen van CMP Campagnolo zijn ook uitgerust met ClimaProtect-technologie.

CMP - ECHTE MENSEN

CMP adverteert niet met Italiaanse supersterren, zelfs als ze dat zouden kunnen. Daar is Ivan Geronazzo, bijvoorbeeld. Hij is de hele dag een wijnmaker. s Avonds, als de druiven vloeibaar zijn, trekt hij zijn CMP Trail Running shoes aan en rent hij 30 kilometer per dag door de bergen van Prosecco. Soms komt hij naar zijn werk in hardloopkleding van CMP. Ondertussen is hij lid van het Italiaanse nationale team. CMP. Echte mensen. Echte producten.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.