De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

CHROOM - ROBUUSTE ZAKKEN MET MAXIMALE HERKENNINGSWAARDE

De motor diende als creativiteitsversneller voor de oprichters van Chrome, maar behield geen exclusieve rechten onder de producten van het merk. Toen enkele jonge ontwerpers in 1995 in Boulder/Colorado samenkwamen om de praktische tas voor zichzelf te interpreteren, hadden ze in principe de fiets in gedachten. De nieuwe tassen moeten daar gemakkelijk te vervoeren zijn. Maar niet alleen daar. Ook zonder tandwielen, kettingen en banden waren de tassen en rugzakken bedoeld om het dagelijks leven in de wegenjungle te vergemakkelijken. De basis hiervoor was nylon in industriële sterkte en vrachtwagenzeilen, die ook aan de eisen van het leger voldeden. Stabiliteit en robuustheid hadden de hoogste prioriteit; zelfs geldgebrek veranderde daar niets aan.

De boodschappentas van het nieuwe merk had een stabiele gesp nodig. Geen probleem, met een beetje creativiteit werd het zelfs een handelsmerk: in plaats van het gebruik van standaardgespen, monteerden de ontwerpers gewoon riemgespen uit de auto, waardoor de grootst mogelijke herkenningswaarde werd gecreëerd. Chroomproducten hadden nauwelijks onmiskenbaarder kunnen zijn, een bedrijfsgeschiedenis had nauwelijks indrukwekkender kunnen zijn - en de indruk bleef bestaan. De boodschap van deze stijlvolle tassen van de hoogste kwaliteit voor sport en vrije tijd, in de beste zin van de atletische levensstijl, verspreidt zich snel. Het vuur breidde zich al snel uit over de continentale grenzen naar Japan.

GEEN CHROOM ARTIKEL ZONDER VOORDEEL

Chroomproducten stellen niemand bloot aan willekeur. Wat het Amerikaanse merk produceert heeft altijd een hoge gebruikswaarde. Dit vereist vastberadenheid en een duidelijk plan. Chroom wint zowel door intensieve tests als door nauwe samenwerking met profs die precies weten wat belangrijk is voor rugzakken, tassen en nu zelfs voor de mode. Als een Chroom artikel uiteindelijk geen zin heeft en niet gebruikt wordt, komt er ook een einde aan de cyclus. Het beginpunt van de brand was ooit de baanmotor.

Plus de stad. Het is waar alles samenkomt voor Chrome. Het merk ziet zichzelf als een unieke stedelijke manier van leven. Fietsen op hard asfalt. Leef je creativiteit uit. Schaatsen. Bij de Chrome dealer kunt u producten krijgen die u elke dag door de straten begeleiden - op de fiets, op het bord of te voet.

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 1995
  • Grondleggers: -
  • Vennootschappelijk Zeeat: Portland, Verenigde Staten
  • Aantal Medewerkers: 70
  • Jaaromzet: -
  • Website: chromeindustries.com/
  • Sporten: Outdoor

3 GOEDE REDENEN VOOR CHROME

  • Lange Levensduur: Chroom artikelen zijn gemaakt van de meest robuuste materialen en hebben een levenslange garantie.
  • Milieuzorg: Voordeel beslist. Chroom produceert alleen nuttige producten en besteedt aandacht aan het verbruik van grondstoffen.
  • Professionele Input: Zowel het ontwerp als het professionele team testen nieuwe producten voordat ze naar de Chrome dealer gaan.

CHROOMWINKEL BIJ KELLER SPORTS

Naast de slimme eigenschappen en robuustheid is de doorslaggevende factor voor de stedelijke stijlelementen natuurlijk de visuele verschijning. Niet te sportief. Niet te fijn. Chroom heeft het Athleisure-idee perfect begrepen - en voert het feilloos uit met ingetogen, strakke ontwerpen. Ze dienen als basis voor stijlvolle, praktische rugzakken die u ook graag vergezellen op weg naar uw werk, naar een vergadering of naar een café. Ergonomische rugzakbanden maken daarom net zo goed deel uit van de basisuitrusting als gewatteerde laptopvakken, slim geplaatste extra vakken voor portemonnee, fles, smartphone of sleutels en waterafstotende, duurzame materialen.

Allemaal garanderen ze een lange levensduur. Sommige modellen zoals de Urban hebben ook tabbladen aan de buitenkant waar je iets anders aan kunt bevestigen. De beste producten, innovatieve ideeën, kortom, Chrome online is te vinden bij Keller Sports. In onze Chrome Store vindt u zowel de slimme rugzakken van het Amerikaanse merk als de minimalistische tassen.

PRAKTISCHE UITRUSTING VOOR STAD EN FIETS

Op de fiets mag niets je storen, bengelen of permanent trekken. Dit principe ligt ten grondslag aan elke Chrome Sale. Alles moet stevig en praktisch opgeborgen zijn, en tegelijkertijd te allen tijde beschermd zijn tegen de elementen. Chroomproducten zijn ontworpen met het oog op de fiets, zodat ze net zo goed in het dagelijks leven passen. Vooral omdat sommige modellen ook externe netten hebben waarin u uw helm of natte kleren kunt vervoeren. Hoe goed dit alles in de stad en op de fiets past, blijkt uit een blik op Chromes Pro Team, dat nieuwe creaties zelf test. De bikers Massan Fluker en Jo Celso behoren tot hen, evenals skater, biker en snowboarder John Cardiel.

DE "WE" BESLIST BIJ CHROME

Nuttige, duurzame apparatuur. Voor de stad. Dat is wat Chrome levert. Mensen hebben immers niet meer dingen nodig. "Ze hebben betere dingen nodig die minder middelen gebruiken." Daarom zorgt Chrome ervoor dat zijn producten echt zin hebben en stelt het nieuwe creaties bloot aan tests door zijn eigen team en door professionals. Het is niet doorslaggevend voor de brand dat haar producten worden vervaardigd. Er wordt vooral aandacht besteed aan de manier waarop ze worden vervaardigd.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van €10*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.