De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

CEP hardloopsokken - pasvorm en demping

Voorkom open zweren en blaren op uw voeten! De nauwsluitende en kreukvrije pasvorm van CEP hardloopsokken voorkomt onnodige wrijving tijdens uw runs. Of u nu traint voor een marathon of uw dagelijkse rondjes door het stadspark loopt - de CEP hardloopsokken laten u niet in de steek. Dankzij hun hoogwaardige materiaalsamenstelling en extra dempingszones in de voetzone bieden ze u de beste houvast in de schoen en beschermen ze uw gewrichten met extra lichte demping. U bent volledig vrij om te kiezen welke pasvorm u verkiest.

CEP hardloopsokken zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

  • No-Show hardloopsokken

  • Laag uitgesneden hardloopsokken

  • Halfhoge hardloopsokken

  • Halfcrew loopsokken

  • Kniehoge hardloopsokken

  • Manchetten kuitmouwen

CEP Running Socks: compressie en comfort

Worden je voeten snel zwaar tijdens het hardlopen? Dan zijn de CEP hardloopsokken met compressie-effect perfect voor u. De lichte compressie van de nauwsluitende, kniehoge sokken bevordert de toevoer van voedingsstoffen naar de spieren en vermindert onnodige krachtige spiertrillingen in de voet en de kuit. Bovendien worden uw voeten en enkels gestabiliseerd, waardoor de kans op blessures afneemt. Dankzij CEP hardloopsokken voelen uw voeten lichter aan tijdens het hardlopen en herstellen ze sneller na de training. De kuitmouwen van CEP overtuigen ook door hun gerichte activering van de kuitspieren en zorgen zo voor een aangenaam beengevoel tijdens het hardlopen - in elk seizoen.

CEP loopsokken: Activerende sportkleding

Dankzij de hoogwaardige materiaalconstructie zijn de hardloopsokken van de Duitse fabrikant niet alleen uiterst comfortabel om te dragen, maar ook uiterst functioneel. CEP hardloopsokken overtuigen door hun hoge ademend vermogen en vochtafvoerende eigenschappen, die het tijdens de training geproduceerde zweet onmiddellijk afvoeren en uw voeten aangenaam droog houden. De hardloopsokken zijn ook buitengewoon robuust en slijtvast. Het geheel wordt gecompleteerd door de temperatuurregulerende eigenschappen van het materiaal, waardoor uw voeten niet afkoelen of oververhit raken. Dankzij het ruime aanbod CEP hardloopsokken in de Keller Sports Shop, vindt u gegarandeerd het juiste model voor uw behoeften.