De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

OVER CEP

CEP is een Duits bedrijf dat bekend is geworden door zijn functionele compressiekleding. Oprichter Wolfgang Weihermüller erkende al vroeg de voordelen van verstandig gebruikte compressie bij sportbeoefening. Dit inzicht werd overgebracht naar het CEP productgamma. CEP biedt een veelzijdige reeks sokken aan, elk met verschillende functies. De drie belangrijkste functies van compressiesokken zijn stabiele gewrichten, een betere bloedcirculatie en het voorkomen van blaren. In de CEP Outlet bij Keller Sports vindt u sokken en kousen voor outdoor en hardlopen.

Meer over CEP

CEP OUTLET BIJ KELLER SPORTS

Aantrekkelijke aanbiedingen voor running fans - dit is wat u moet weten over onze aanbiedingen:

  • 100% originele goederen van de fabrikant ✔
  • Verminderde afzonderlijke onderdelen van CEP ✔
  • Resterende omvang van afzonderlijke collecties ✔
  • Sportartikelen van vorig seizoen ✔

Tenzij beperkt, zijn onze CEP outletprijzen cumuleerbaar met andere kortingen.
Voor CEP Outletware & CEP Sale aanbiedingen gelden de gebruikelijke retourperiodes.

BESPAAR MET CEP SALE AANBIEDINGEN

  • Vind afgeprijsde sportartikelen in de outlet
  • Abonneren op de nieuwsbrief: Ontvang een waardebon van 10 € & exclusieve info over andere aanbiedingen
  • Word Keller Premium lid en ontvang 10% korting op alle artikelen.

CEP OUTLET: KWALITEIT VOOR PRIJSBEWUSTE SPORTERS

Ons rechtstreeks contact met de fabrikant zorgt ervoor dat in de Keller Shops alleen originele merkartikelen van CEP worden verkocht. Alle CEP aanbiedingen in onze outlet worden verzonden in hun originele verpakking. Bij Keller Sports vind je geen B-ware of sportartikelen die al een paar keer zijn uitgepakt en uitgeprobeerd. In plaats daarvan zijn de aanbiedingen in onze CEP Outlet voornamelijk losse artikelen van het vorige seizoen. Omdat we ons uitgebreide premiumassortiment voortdurend bijwerken, is het de moeite waard om regelmatig door onze CEP Sale te bladeren. Daar kunt u altijd nieuwe aanbiedingen van CEP of andere van uw favoriete merken op het gebied van running met verlaagde prijzen ontdekken. Om er zeker van te zijn dat u geen enkele toekomstige aanbieding mist en om te profiteren van zomer- en winteruitverkoop of Crazy Friday-aanbiedingen, kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte en bent u als eerste op de hoogte van onze CEP-aanbiedingen.

VERGELIJKBARE RUNNING AANBIEDINGEN

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.