De kortingscode is naar het klembord gekopieerd.

CEP: BAANBREKENDE INNOVATIE VERMOMD ALS BELEDIGING

ISPO München, 2017. De innovatie vermomt zich als een belediging. "Ik kan het nauwelijks zonder steunkousen", antwoorden veel lopers bij het zien van de nieuwe kousen van CEP. De voordelen van compressie in de sport waren destijds nauwelijks bekend bij sporters en dealers. Voor de bedrijfsbemiddelaar is het des te beter. Al sinds 1951 produceerde het bedrijf in Bayreuth hoogwaardige medische compressieproducten en had al maanden eerder een beslissing genomen: De medische expertise die in de loop der decennia is verzameld, was bedoeld om de sportwereld in staat te stellen gezondere, intensievere tochten te maken naar de paden, de wegen en de bergen.

Dus heeft medi haar medische breimachines negen maanden lang aangepast aan de eisen van de sport. Het doelwit? Om sokken te maken die enerzijds zorgen voor de vulling van sportsokken en anderzijds voor het drukprofiel van medische compressie. Om deze taak onverdeelde aandacht te geven, heeft medi een dochteronderneming opgericht. CEP was geboren. Intensieve tests met topsporters volgden, eindelijk de eerste modellen voor lopers en skiërs. Een product dat nieuwe gebieden van prestatie en regeneratie beloofde. De nodige expertise. Innovatie. Alles was er. Wat ontbrak was de toegang. CEP kwam uit de geneeskunde, had geen contacten met de sportindustrie. Ten eerste.

EEN TRIATHLON RECORD ALS DEUROPENER NAAR DE EEKHOORNTJESBROODZAAK

Ironman Frankfurt, 2007: Timo Bracht zweeft bijna over de baan, waardoor de dunne afwerkingslijn stralend wordt opgeruimd. De bijna 4 kilometer in het water. De 180 kilometer op de fiets. De laatste marathon. Tot dan toe had niemand in Frankfurt dit alles sneller voor elkaar gekregen dan Bracht. Des te interessanter zijn zijn zijn witte kniekousen. CEP is er. Drie letters, één zekerheid. Compressie betekent niet alleen steun op hoge leeftijd. Compressie helpt ook om topprestaties in de sport te bereiken. Het vermindert spiertrillingen en beschermt de benen langer tegen vermoeidheid. Het stimuleert de gewrichten, bevordert de bloedsomloop en draagt zo bij tot een grotere stabiliteit en een snellere regeneratie.

Wat CEP bij ISPO nog steeds met moeite kon overbrengen bij ISPO komt plotseling ineens in contact met geïnteresseerde waarnemers. Het succes van Timo Bracht diende als katalysator voor CEP. Al de volgende dag zijn de kousen bij de meeste retailers uitverkocht en CEP heeft zijn weg gevonden naar de sportindustrie. Dus gaat het bedrijf verder. Om nog meer indruk te maken, zet ze zich in voor marathon- en triathlonevenementen. Het werkt. Actieve lactaatwinning? Spierpijn en kramp profylaxe? Als het niet wetenschappelijk bewezen was, zou het te mooi geklonken hebben om waar te zijn. Maar het is waar. Vandaag de dag helpt CEP u om uw prestaties te behouden en te verbeteren tijdens het hardlopen, skiën, snowboarden, fietsen of wandelen. Hoge prestaties dankzij "steunkous".

BIJ EEN GLANCE

  • Oprichtingsjaar: 2007
  • Grondleggers: medi (bedrijf voor medische compressie producten)
  • Vennootschappelijk Zeeat: Bayreuth
  • Aantal Medewerkers: 1.850 (Hoofd Corporate Medi)
  • Jaaromzet: ongeveer 370 miljoen euro (de belangrijkste zakelijke medi)
  • Website: cepsports.com
  • Sporten: Running, Fiets, Outdoor, Wintersport

3 GOEDE REDENEN VOOR CEP

  • Eigen Productie: "High-tech, gemaakt in Duitsland..... CEP combineert geselecteerde materialen met hoge productienormen.
  • Professionele Input: Om haar kousen precies aan te passen aan de behoeften van sporters, werkt CEP nauw samen met topsporters.
  • Voor Hobby & Professionele Sporten: Marathon. Triatlon. Eindtijd. CEP-compressiekousen helpen overal in het uithoudingsbereik.

EEKHOORNTJESKOUSEN EN COMPRESSIEKLEDING BIJ KELLERSPORTEN

Of u nu de voorkeur geeft aan kniesokken, mouwen, sokken, korte sokken of onzichtbare sneakersokken, bij Keller Sports hebben we de beste CEP compressieproducten op voorraad. Daarnaast zijn er speciale modellen voor koude en warme temperaturen, allround kousen en isolerende thermische varianten. Zelfs compressiebroeken en -shirts behoren nu tot het repertoire van CEP. Hun taak: je rug stimuleren door zachte druk en je zo helpen om een betere houding aan te nemen. In de CEP merk winkel bij Keller Sports vindt u CEP aanbiedingen zoals kousen of compressieshirts en broeken.

INPUT VAN DE ATLEET VOOR DE BESTE SPIERMASSA EN GEWRICHTSONDERSTEUNING

Compressiekousen van CEP zijn gemaakt voor extreme situaties - maar niet alleen voor extreme situaties. Ze werken net zo goed voor marathons en triatlons als voor een lange vlucht of een ontspannen wandeling. Om dit te garanderen, gebruikt CEP voor elke kous 10 kilometer high-tech garen, plus een innovatief cirkelbreiproces dat een constante drukcurve mogelijk maakt. Bovendien is elke steek van de 7-draadsconstructie voorzien van een speciale compressiedraad. Naast de juiste technologie is echter ook de nodige vakkennis vereist. Brand werkt daarom sinds de oprichting nauw samen met topsporters en laat hun producten onder extreme omstandigheden testen. En uiteindelijk profiteert u ervan als vrijere Sven Kueenle, basketbalspeler medi Bayreuth of alpinist en basist Stephan Siegrist hun bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van CEP's compressiekleding.

27 TESTSCENARIO'S VOOR PREVENTIE, PRESTATIES EN REGENERATIE

Preventie ontmoet prestaties, ontmoet regeneratie. Dit is CEP. Een perfecte pasvorm en correct geplaatste drukpunten stabiliseren het lichaam en helpen blessures en blaren te voorkomen. Preventie. Stimulatie verbetert de bloedsomloop, terwijl stabilisatie de pezen en banden versterkt. Dankzij innovatieve materialen, natuurlijk op droge voeten. De voorstelling. Tot slot versnelt de verhoogde bloedcirculatie ook het herstel na een afdaling, skitocht of wandeling. De regeneratie. Om dit triumviraat op elk moment samen te kunnen spelen, onderwerpt CEP haar producten aan 27 verschillende, soms zeer complexe testscenario's.

MIS HET NIET!

MIS HET NIET!

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon van 10 €*, en ontvang regelmatig e-mails van ons met exclusieve aanbiedingen en pre-sales.

Voornaam (optioneel)
Achternaam (optioneel)

Dank u!

Activeer je abonnement door op de link in de e-mail die we je zojuist hebben toegestuurd te klikken.